عزیز سرعت شما الآن حدود 60 کیلوبایت هست و این یعنی 512 سرعت شما چند برابر قرارداد هست.نقل قول:
Printable View
عزیز سرعت شما الآن حدود 60 کیلوبایت هست و این یعنی 512 سرعت شما چند برابر قرارداد هست.نقل قول:
اقا اینم از دانلود ما ساعت 4
کد:http://up.--------.com/images/cb7troc8huxg3iyo1rsh.jpg
برای دوستان دیگه سرعت سرویس آرت 5 در مودم چند ست شده؟ Upstream و downstream چند هست؟
مممنون
یک سوال دارم یکم عجیب
من سرویس آرت 128 دارم ولی زمانی که میخوام یک فایل مثل فیلم رو دانلود کنم سرعتم بین 30 تا 45 کم یا زیاد میشه ولی زمانی که میخوام از دیتا بیس سایتم بکاپ بگیرم اصلا سرعت زیر 80 نمیاد
کسی میدونه چرا ؟ آیا میشه همین کارو برای دانلود فیلم کرد ؟ چطوری ؟
سلام
من الان اکو 128 دارم شبا دانلود می کنم ماهی تقریبا 30 گیگ می شه با 3 گیگ خودش 33 گیگ در ماه
حالا دارم مغازه می زنم می خوام فقط یه خط واسه مغازه بگیرم art1 که ماهی 28 تومنه
ارت 1 ماهی چند گیگ بهت اجازه دانلود می ده با توجه به قانون من دراوردی فیر پلیسی؟
سرعتش چقدره؟
مرسی.
سرعتش 320 کیلوبیت هست . پنجشنبه و جمعه و شب ها مجانی هست به غیر این زمان ها 18 گیگ می تونی دانلود کنی.نقل قول:
البته من خودم با اینکه دلم می خواد دانلود کنم ولی به دلیل DC و Time out های زیادی که داره اساسا نمیشه دانلود کرد و تا حالا که 2 ماه گذشته 1 بار 18% و بار دیگه 40% ترافیک مجاز این سرویس رو تونستم مصرف کنم !
آقا وضعیت ART چطوریه؟ به همون میزان سرعت اسمی میده یا نه بیشتر میده؟
کسی سرویس ART داره میشه یه تست بزاره ببینم چطوریاست سرعت.
ممنون.
مرسینقل قول:
ولی تقریبا چند KB/S است؟
دی سی شدن ها برای همه ارت هاست یا منطقه و شهرها فرق می کنه؟
توی اهواز که کلا گند زدن. آرت یک دارم. داون استریم روی 160 هست :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، منم 512 دارم سرعتم از چند روز پيش برگشته به همون 512 ، ولي اگه سرويسشون برگرده به همون حالت قبل از افزايش سرعت خوب ميشه چون سرعت اون موقع هم روز وهم شب روي 512 فيكس بود و از طرفي هم ترافيك ديرتر تموم ميشه :20: