تنها راهش این هست که VPS بخرید و با اون دانلود کنید و بعد از روی VPS به صورت مستقیم روی pc خودتون دانلود کنید.نقل قول:
Printable View
تنها راهش این هست که VPS بخرید و با اون دانلود کنید و بعد از روی VPS به صورت مستقیم روی pc خودتون دانلود کنید.نقل قول:
من قبلا اخطار داده بودم که این شرایط پایدار نیست!
شاتل اصول کاریش رو بر اساس سرویس های محدود ولی با سرعت کمی بالاتر از سرعت اسمی سرویس بسته بود، از روز اول مشخص بود که ارائه سرویس های 2 مگی نمیتونه زیاد دوام داشته باشه، از بقیه هم برمیگرده روی حالت عادی
دان استریم من که برگشت روی 160 دیروز 560 بود:دی اکو 128
اگر شما مشهد هستید که اونجا از اول 2 مگ میبستند 128 رو و فکر هم نکنم تغییر بدند فقط شبانشو به قول شما ...نقل قول:
نه بابا کاش فقط 1 تا 7 بود. برای من 24 ساعته همینه. سرویس شما چیه؟نقل قول:
نمیدونم چرا شاتل وقتی نمیتونه یه کاریو بکنه اصرار داره بکنه و بعد مثل خر توش گیر کنه
اگه از اول یه شکل بود حداقل تکلیف ما هم معلوم بود
بعد که تبلیغ بی مورد میکنه مشتری جذب میکنه مشتری شاکی میشه تازه میگه ما نباید این سرویس رو بدیم
خوب شما که نباید بدی غلط کردی اول دادی که مشتری رو بکشی هم شلوغ کنی سرویساتم بدتر بشه
از روزي كه سرعت ها رو بردن رو 2560 من ترسم از همين بود كه بر گردوندن رو 16نقل قول:
اين رو ميدونستم كه خيلي زود از 2560 تغيير ميكنه ماله منم الان شده 64 ولي با اين پست شما حالم اساسي گرفته شد
چون به محض اين كه بشه 16 بايد برم تو كار تغيير سرويس و دنگ و فنگ و هزينه بيشتر ....
تا آبان سال گذشته کشور ایران از لحاظ اپلود در مکان۱۴۹و ازلحاظ دانلود در مکان۱۸۶در دنیا است .
16نقل قول:
از روزي كه سرعت ها رو بردن رو 2560 من ترسم از همين بود كه بر گردوندن رو
حساب کتاب که نداره این کاراشون:دی
یه مدت دیگه دوباره میره بالا،بعد برمیگرده سرجاش...
من سرويس آرت ندارم- سرويس اكو 128 دارم
ولي عجيبه كه ساعت 1به بعد سرعت روي 16 ميوفته.
جالب اينجاست كه از سايت شاتل توي همون ساعت رايگان اگر دانلود كنم 64 رو راحته راحت بهم ميده
=====
پاسخ: شاتل با غیر مستقیم حال نمیکنه شبا لول
همچنین با تورنت
چند تا لینک مستقیم بده ببین سرعتت چطوره . واسه رپید شیر و مگاآپلود و کلا لینکهایی که موازی دانلود نمیکنن سرعتش پایینه .
واسه مدیافایر سرعتش خوبه . یه تست بزن ;)
(نمیدونم چرا وقتی ابزار نقل قول رو میزنم پست میره تا توسط مدیرا چک بشه!!!).