اینو هم اضافه کنم:نقل قول:
فلگ شدن یعنی چی؟
وقتی میگین بازی رو از روی هارد نصب کن یعنی دی وی دی هاشو با کامپیوتر کپی کنم روی هارد بعد نصب کنم؟
اینو هم اضافه کنم:نقل قول:
فلگ شدن یعنی چی؟
وقتی میگین بازی رو از روی هارد نصب کن یعنی دی وی دی هاشو با کامپیوتر کپی کنم روی هارد بعد نصب کنم؟
بله...نقل قول:
یه سوالی برام پیش اومده.وقتی بازی رو روی هارد نصب می کنیم،باید برای اجرا دی وی دی رو توی درایو بذاریم
یعنی با کینکت سازگاری داشته باشه...نقل قول:
kinect ready یعنی چی؟
کپی خور اصلا به هارد بستگی نداره ، کپی خور به درایو دستگاه بستگی داره ، که بتونه کپی رو از اصل تشخیص بده و اجرا نکنه...نقل قول:
هارد های اصلی که با خود ایکس باکس ارائه می شن به طور کامل ک پ ی خور شدن؟
فلگ یعنی این که مایکروسافت کنسول شما رو علامت گذاری کنه به عنوان کنسول کپی خور شده ، یا هـــک شده... در اون صورت ، در صورت کانکت شدن به لایو ، شما بن میشین و دسترسی تون به لایو قطع میشه...نقل قول:
فلگ شدن یعنی چی؟
خیر...نقل قول:
نصب کردن بازی یعنی اینکه وقتی بازی رو توی درایو گذاشتین ، برین روی گزینش توی داشبورد ، و دکمه Y رو بزنید و Install Game رو انتخاب کنید...
برای اجرای بازی باید دیسک تو درایو باشه که کنسول چک کنه شما دیسک رو داری.نقل قول:
kinect ready یعنی اینکه آماده استفاده همراه کینکت هست.
هارد کپی خور نمیشه دوست من درایو کپی خور میشه. بله تمامی هاردهایی که بعنوان هارد کنسول ارائه میشه کاملا آماده استفاده در کنسول هست.
وقتی از بازی کپی استفاده میشه(کنسول کپیخورشده) بعلتهای مختلف کنسول نمیتونه چکهای امنیتی رو بگذرونه باصطلاح فلگ میشه و بعد بن(جلوگیری از استفاده از لایو)
برای نصب بازی رو هارد شما تو محیط داشبورد کافیه رو لوگو بازی دکمه Y رو بزنی بعد بازی رو نصب کنید
فعلا احتیاجی به آپدیت دیگری نیست آخرین آپدیت داشبوردی که رو دیسک عرضه شده 13599 هست که تمامی بازیها تا این آپدیت احتیاج دارن و LT2 آخرین فرمویری هست که تمامی بازیها رو بدون مشکل اجرا میکنه.(حتی فورزا و بتمن)نقل قول:
دوستان با این توضیحات شما اگر برای هر بار بازی کردن باید DVD بزاریم دیگه چرا باید هارد بخریم ؟؟؟؟
دوستان جواب بدین plz...:40:نقل قول:
دوستان خبر خوب :
پیش نمایش Metal Gear Solid: HD Collection:
در این عنوان همچنان با گروهی از مزدوران در جنگل های کاستاریکا مبارزه خواهید کرد. بازی در حالت HD بسیار زیباتر به نظر می رسید و با نسخه PSP بسیار متفاوت بود. در این نسخه شاهد رنگ آمیزی های بهتر و مناظر فوق العاده ای خواهید بود که برای یک بازی بازسازی شده، فراتر از حد انتظار است. از دیگر پیشرفت های بازی، می توان به وضوح تصویر بازی اشاره کرد. بازی به معنای واقعی به صورت Full HD ساخته شده و بازیکنان می توانند این عنوان را در حالت 1080p روی کنسول های خود، اجرا کنند. این موضوع باعث شده بود که خیلی از بازیکنان جذب این عنوان شوند. تصاویر بسیار چشم نواز بودند و هر بازیکنی را محو بازی می کردند.
بافت های بازی از جزئیات بسیار خوبی تشکیل شده بودند و طراحی شخصیت ها در سطح بسیار خوبی قرار داشت. یکی از مهمترین تغییراتی این نسخه با نسخه PSP کرده، کنترل آن است. در کنسول های PS3 و Xbox 360 به دلیل وجود دو آنالوگ، بازیکنان می توانند به راحتی بازی را کنترل کنند. با آنالوگ راست می توان دوربین را حرکت داد و با آنالوگ چپ می توان شخصیت اصلی را کنترل کرد. همین موضوع نیز باعث شده تا مشکلات کنترلی نسخه PSP در این بازی وجود نداشته باشند. کنترل بازی به صورتی طراحی شده که بازیکنان می توانند دکمه های پیش فرض را تغییر دهند و یک کنترل دلخواه را به وجود بیاورند.
البته در حالت پیش فرض، بازی به این صورت است که هر دو دکمه Triggers (در کنترلر Xbox 360) پنجره هایی که مربوط به آیتم های مختلف هستند را باز می کنند و Bumper چپ و راست هم برای زوم و تیراندازی به کار خواهند رفت. برای کسانی که بازی را ساعت ها روی PSP بازی کرده اند، این امکان فراهم شده که با سیستم Transfarring بازی را هم روی PSP و هم روی PS3 ادامه دهند. به وسیله این سیستم بازیکنان می توانند بازی را روی PS3 شروع کنند، سپس به وسیله سیستم Transfarring اطلاعات را به PSP منتقل کرده و ادامه بازی را روی PSP بازی می کنند. این کار را می توان به صورت برعکس هم انجام داد.
Transfarring به نوعی یک سیستم انتقال Save بین این دو پلتفرم است که به بازیکنان این اجازه را می دهد تا در همه جا بازی محبوبشان را ادامه دهند. البته همان طور که گفته شد، این سیستم روی PS3 و PSP فعال است. این بازی دارای قسمت Co-op به صورت چندنفره است و بازیکنان می توانند آن را در کنسول دستی و روی کنسول خانگی خود به این صورت بازی کنند. تجربه نسخه های دوم و سوم این سری از بازی ها نیز می تواند بسیار هیجان انگیز باشد. مخصوصاً برای کسانی که تا کنون موفق به انجام این سری از بازی ها نشده اند یا اینکه فقط نسخه چهارم را بازی کردند. همان طور که اشاره کردیم، این مجموعه یکی از بهترین عنوان های بازسازی شده ای خواهد بود که قرار است راهی بازار شود. ما به شدت منتظر این عنوان هستیم.
سلام دوستان
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم.
برای اجرای Battlefiled 3 به چه نسخه ای از LT نیاز داره؟
ممنون
به lt 2 نیازه:20:نقل قول:
سلام ببخشید من زیادی سوال می پرسم
با تشکر از یادم نمیاد و پارسای عزیز
وقتی کینکت ردی نباشه یعنی کینکت بهش نمیخوره یا درایور هاش نصب نیست؟
با این وضع ارزونی ممکنه فروشنده ها نفروشن؟:31:
تا امتحانای ترم اول ممکنه ارزون تر بشه؟
ایکس باکس گارانتی نداره؟
این که دی وی دی های ایکس باکس نه گیگه درسته؟
لطفا چند تا فن خوب هم معرفی کنید و بگید چه شکلی نصب کنیم
چند تا فروشگاه خوب هم توی اصفهان و تهران معرفی کنید
ریجن چیه؟
مشکل اینجاس که برای اجرا باید بازی نصب باشه:31:نقل قول:
دوستان با این توضیحات شما اگر برای هر بار بازی کردن باید DVD بزاریم دیگه چرا باید هارد بخریم ؟؟؟؟
این مایکروسافت هم شورشو دراورده دیگه یا نصب یا dvd آخه نمیشه که هر دوتاش که:31:نقل قول:
مشکل اینجاس که برای اجرا باید بازی نصب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]