دوستان تو 195 از طریق سایت شکایت کردم چند روز طول میکشه رسیدگی کنن؟
Printable View
دوستان تو 195 از طریق سایت شکایت کردم چند روز طول میکشه رسیدگی کنن؟
معمولا برای من 2 روز بعد از شکایت رسیدگی کردننقل قول:
البته دیگه بستگی به شرکت آسیاتک داره که چقدر وقت میذاره تا مشکلتونو حل کنه
حسابه من منفی شده منم دیگه شارژ نکردم می تونم روزهای از دست رفتمو هم خسارت بگیرم به خاطر اینکه اونا شارژمو خوردن منفی شد منم دیگه شارژ نکردمنقل قول:
خط من رو 8 مگ بسته شده و از سرورهای خارجی شبها محدود میشم ولی داخلی محدود نیستن . در طول روز هم سرعت داخلی و خارجی نامحدود و یکسان هستش . حالا من میخوام بیام و از سرویسهای 4 مگ بخرم چون 10 روز دیگه سرویس شهاب نیم گیگ من تموم میشه . الان باز خط منو میارن پایین یا نه رو همون 8 مگ میمونه ؟ قبلا همین 4 مگ رو داشتم رو 4 بسته شده بود و وقتی شهاب نیم گیگ یک ماهه گرفتم باز هم رو 4 مگ بود تا اینکه خودم تماس گرفتم و گفتم ببرن بالا . به نظر شما چیکار کنم ؟نقل قول:
راستش اگر منظورتون حجم خوری شرکتاست غیرممکنه ترتیب اثر بدننقل قول:
چون مستند کافی ندارید
چطور میخاین مستند جمع کنید تا ترتیب اثر بدن به شکایتتون؟!
مستندم اینه: من از ساعت 3 بعد از ظهر تا 10دقیق فرداش انلاین بودم در این بینم من 400 مگ حجم داشتم بعد از اینکه مودمو خاموش کردم زده بود منفی یک گیگ بعد من دانلود شبانه هم انجام داده بودم چون دانلود شبانه انجام داده بودم رو حسابش من قبل از ساعت 4 باید حجم می داشتم چون اگه حسابت صفر باشه نمیذاره دانلود انجام بدینقل قول:
سوالم اینجاس اگه من حجم نداشتم چطور تونستم دانلود شبانه انجام بدم در حالی که حجمم منفی 1 گیگ بوده
جالبه، این مورد رو نمیدونستم. البته توی مودم نگاه کردم همچین چیزی نبود شاید بعضی مودم ها این رو نداشته باشند.نقل قول:
به هر صورت روش بی دردسرتری هم هست که میشه همون ipconfig /release و renew/ ولی علت اینکه گفتم خاموش/روشن اینه که بیشتر کاربران نمیخوان این پیچیدگی ها رو برن و میخوان راه سرراستی باشه.
در کل اگر زیاد اهل تغییر IP هستید و از یک دستگاه در هر زمان استفاده میکنید کماکان بهترین روش اینه که مودم رو بریج کنید و راحت IP رو تغییر بدید.
به هر حال همینو بنویسید و یه عکس هم بذارید که واقعا 400 مگ فقط مصرف کردید و...نقل قول:
ببینید چیکار میکنند
خوده اسیاتک داره پاس میده 195 امروز شکایت کردم ببینم چی میشه فقط نمیدونم میشه روزای از دست رفته رو بر گردوند یا نهنقل قول:
در مورد ریت خطت ؛ شما با توجه به اینکه الان خطت رو 8مگه ، هر سرویسی که بگیری ( از 128 تا 10مگ ) بازم رو همین 8مگ باقی میمونه ، مگر اینکه خودتون تماس بگیرید و بگید که کم کنن!نقل قول:
در مورد اینکه چه سرویسی خریداری کنید ، با توجه به اینکه سرعته شبانتون محدود نیست ، اصلا لازم نیست که پول الکی بدید و سرویس 4مگ بگیرید! به راهکاری که در pv گفتم عمل کنید و برای رفع سرعت کم سرور خارجی ، به دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و از اکانتشون استفاده کنید...