به این میگن سیستم غافلگیری پارس :n08::n08::n08:نقل قول:
Printable View
به این میگن سیستم غافلگیری پارس :n08::n08::n08:نقل قول:
خیر این حالتیه که مربوط به خود idm ـه. اگه از نرم افزارهای مانیتورینگ استفاده کنید میبینید که در مصرف پهنای باند تغییری اتفاق نمی افتهنقل قول:
دوست عزیز شما مشترک پارس آنلاین هستی؟اگه آره لطف کن تایم بگیر ببین درعرض 1 دقیقه دانلود فایل سرعت دانلود چندبار دچار نوسان میشه...البته این مشکل تنها مختص این شرکت نیست اغلب شرکتها دچار این مشکل هستن چون پهنای باند اینترنت ایران نسبت به کاربرهاش وسیاست ها نظام خیلی محدود شده و گاهی وقتا به علت استفاده چند کاربر سرعت دانلود دچار نوسان میشه...:n06:نقل قول:
آقایون من مخیوام از مخابرات بکشم بیرون معمولا تو این ایران که نت خوب نداریم حالا از بین بدو بتر باید انتخاب کنیم از شما میخوام بپرسم شاتل بهتره یا پارس آنلاین یعنی کدوماشون کمتر بازی در میارن ؟
راستی ی سوال خ مهم ازتون داشتم :
این حجم ترافیک مثلا ماهی 2 گیگ در ماه اگه همش تموم نشه برای ماه های آتی ذخیره میشه یا دود میشه میره هوا؟
مثلا اگه من دو ماه کلا 1 گیگ دانلود کنم برای ماه سوم 5 گیگ دارم ؟
ممنون
این به خاطر خود idm ،تعداد کانکشنها و کش برنامست به خاطر همین بعضی وقتها توی حالت دانلود عادی هم یه لحظه مکث می کنه بعدش یه دفعه سرعتی بالاتر از سرعت خطتون رو هم که غیر واقعیه نمایش می ده مثلا اگر خط روی 2 مگ بسته شده میره روی 300 و سریع درست میشهنقل قول:
فاجعه شده امروز !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پارس امدم بیرون خدارو شکر از رانژه در امد خسته شده بودم بابا 2 مگ داشتم از 512 سرعتش پایین تر بود
من که موردی ندارم :(128 نامحدود)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=47
من موندم بعضی از دوستان آشنا دارن تو پارس چه خبره که این همه بهشون حال میده. کاشکی حداقل سرعت اسمی رو به ما میدادن. نمیدونم جمع کنم برم جای دیگه یا نه
1 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سو تفاهم نشه یه وقت !!! من اگه اشنا داشتم الان اینجا چیکار میکردم :دینقل قول:
یه باگ هست برای دور زدن پارس که از اون استفاده میکنم وگرنه الان سرعتم 15 بود :دی