در همه پادگان ها خياطى است پوتين هم مي تونيد با يقيه بچه ها عوض كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
در همه پادگان ها خياطى است پوتين هم مي تونيد با يقيه بچه ها عوض كنيدنقل قول:
اگه پوتینا اندازه پامون نبود چی؟شماره کفشم 45 بابا:n02::n02::n02:پیدا میشه یا با دمپایی آبی رژه میرم؟:n02:نقل قول:
دمپايي ابرى؟نقل قول:
اولا در استحقاقتون دمپايي پلاستيكى نامرغوب ميدن بعد اگر سايز پا شما پوتين پيدا نشد به زور پاتون سايز پايين تر مي كنند خدمته برادر من ، مدرسه و دانشگاه كه نيست
حالا دمپاییو شوخی کردم:n02:نقل قول:
نمیدونم.ایشالله که پوتین اندازه پام باشه.آخه من از یکی شنیده بودم تا شماره 50 هم هست:n13::n02:
بله هستنقل قول:
من خودم در دوران اموزشى به مدت ١٠روز يك سايز پايين تر پام بود دو اولين مرخصى شهري كه گرفتم پوتين رو عوض كردم
سلامچند روز پیش برگ آبی اومد در خونمون افتادم پدافند سمنان!!:n36:
کسی از سمنان خبر داره ؟ تا قزوین قطار داره ؟ با قطار بهتره یا اتوبوس ؟ شنیدم فقط سه روز واسه اندازه کردن لباس مرخصی میدن ، اگه اینجوری باشه نمیصرفه بریم و برگردیم این همه راهو ! تا شهر ما 8 9 ساعت راهه! چیکار کنم همه ی وسایلو همون دفعه اول همراه ببرم ؟؟!!
تا اونجایی که جستجو کردم فهمیدم که آب و هواش خیلی بده ! پادگانش هم امکانات نداره ....
در ضمن من فوق لیسانس هستم....خیلی سخت میگیرن ؟ کدوم گردان یا گروهان میفتم ؟
معاف از رزم تاثیری داره اونجا ؟
کسی هست اونجا خدمت کرده باشه ؟؟؟
ممنون
مرخصى اول دوره اموزشى قانون و قاعده نداره و ممكنه در دوره شما بدليل مرخصى عيد ، دو يا سه روز اول رو مرخصى ندن بنابراين سعى كنيد تمام وسايل رو كامل ببريد در ضمن معاف از رزم هم تاثيرى نداردنقل قول:
ممنون شما هم پدافند سمنان بودید ؟ اگه آره میشه یکم بیشتر از تجربیاتتون بگید ؟ در ضمن میگن خیاطی نداره اونجا کلآ بیابونه فقط !نقل قول:
سلام،
راهنمایی میخواستم
من پدرم فوت شدن، و بقیه برادرام هم ازدواج کردن و خونه و زندگیه خودشونو دارن، عایا من میتونم برای کفالت مادرم و خواهرم اقدام کنم؟
خدا پدرتون رو بيامرزهنقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم اگه حتي يه برادر داشته باشين و اون هم تو ايستگاه فضايي باشه معافيت نميدن!
البته همونطور كه گفتم اين اطلاعات منه مطمئنا دوستان با تجربه تر بهتر ميتونن راهنمايي كنن، شما هم تلاشتو بكن و زود نااميد نشو
موفق باشيد