سرویس شما چیه؟ از کدوم شهر هستین؟ من سرویس 2 مگ محدود تهران دارم، مشکلی ندارم الآن. فکر میکنم بعضی شهرها و مراکز مخابراتی بنا به دلایلی محدودیت گذاشتن. من الآن نزدیک 2 ماهه که اومدم پارسآنلاین. مشکل چندانی ندارم. اما از همون موقع که این تالار رو پیگیری میکنم، بودن بعضی از دوستان که از وضعیت بد سرویسشون شکایت میکردن اینجا. فکر نمیکنم کسی به شما اطلاعات غلط داده باشه. به هر حال همه دوستان شرایط خودشون رو اینجا مطرح کردن. حالا بعضیها خیلی وضعیتشون خوب بوده، بعضیا هم نه.
یه نکته دیگهای هم وجود داره. ممکنه بعضی از مشکلات از سرورهایی باشه که شما ازش دانلود میکنی. من یه چند وقتی از expressleech دانلود میکردم. چون سرورش داخل کشور بود، سرعت دانلود ازش خیلی عالی بود. حدود 2 هفته پیش من دیدم که سرعت دانلودم تو شبانه رایگان اومده پایین. فکر کردم مشکل از پارسآنلاینه. اما بعد از یه مدتی فهمیدم که همه مشکل مربوط به پارسآنلاین نمیشه و یه بخش قابل توجهی از مشکل ماله همین سرور expressleech بوده. این سرورها هم متأسفانه تو ساعتهای رایگان تحت فشار زیادی قرار میگیرن و طبیعتاً ممکنه یه زمانهایی خیلی محدود بشن و این الزاماً ربطی به پارسآنلاین نداره.
اگه سرعتتون تو ساعتهای رایگان با چندتا فایل همزمان و به صورت چند کانکشنه (حداق 8 کانکشن به یک فایل) در مجموع پایینه، حتماً از پشتیبانی پارسآنلاین پیگیری کنید. به ویژه وقتی که سرعت دانلودتون بیاد زیر سرعت اسمی سرویستون که حتماً باید مشکل رو براتون حل کنن. از این که یه نفر تو پشتیبانی بگه نمیشه و این حرفا هم کوتاه نیایید. دوباره و چندباره زنگ بزنین با یکی دیگه حرف بزنین تا مشکلتون حل بشه. بعضی از این آدمای توی پشتیبانی پول میگیرن که کاربرا رو از سر واز کنن. یا بلد نیستن، یا نمیخوان. اما من دیدم بعضیاشون واقعاً دلشون میخواد مشکل رو حل کنن.