کسی دانلود شبانه فعال کرده ؟ سرعت پایین میاد یا نه !
بیام رو شاتل ؟ یا برم اسیاتک. پارس انلاین . های وب صبانت چیزی ؟
Sent from Galaxy s8
Printable View
کسی دانلود شبانه فعال کرده ؟ سرعت پایین میاد یا نه !
بیام رو شاتل ؟ یا برم اسیاتک. پارس انلاین . های وب صبانت چیزی ؟
Sent from Galaxy s8
سرعت دانلود شبانه شاتل مطالبق سرویس روزانه و عادی شما هست و افت سرعت ندارهنقل قول:
سلام
آقا من سرویس از پار میگرفتم، الان جمع کردم میخام کوچ کنم شاتل ( همجا پوکیده، چاره ای جز شاتل نیس انگار)
به نظرتون جشنواره ۶ ماه بگیرم یا به ریسکش نمی ارزه؟ قیمت جشنواره خوبه + اینکه یه ۲۶ تومن هزینه نصب و اینا برام رایگان میشه. ولی از یه طرف دیگه تا ۶ ماه باید بمونم حتی اگه پینگ رو ۲۰۰ باشه
بری شروع حتما از سرویس 1 ماهه استفاده کنید شرایط و کیفیت شاتل در منطقه خودتون بسنجید که بعدا پشیمون نشید... روی سرویسهاش پروموشن هم شما به اجبار مجبور به خرید خدمات دیگه هم خواهی شد مثل حجم و...نقل قول:
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
روی سرویس های پروموشن از چه نظر نیاز به خرید حجم و... هست؟ چون الان سرویسی پروموشنی که به من گفتن حجم ۶ ماهش ۲۱۰۰ گیگ هست که میشه ماهی ۳۵۰ گیگ، با سرعت ۸ مگ، ماهی ۳۰ تومن
سرویس عادی که میخاستم بگیرم ۸ مگ هست ماهی حدود ۵۰ تومن
از چه نظر سرویس اولی یا همون جشنواره نیاز به ترافیک پیدا میکنه؟ نکته ای هست که من دقت نکردم؟
نقل قول:
ببین شما چند تا فاکتور در نظر بگیر
2100 گیگ تقسیم بر 2 حجم واقعی شما هست
به مبلغ نهایی سرویست شاتل حدود 30 تا 40 تومن اضافه میکنه(مالیاتو...)
از همه موارد مهم تر شما به هر دلیلی نیاز به تخلیه خط پیدا کنی بعد از 1 ماه (عدم گیفت-عدم گرفتن سرعت مناسب و...) مبلغ به شما بازگشت داده نمیشه از طرف شاتل و شما مجبور هستی 6ماه استفاده کنی از سرویس
اگر از کیفیت شاتل در منطقه خودتون اطمینان دارید بگیرید سرویس رو بگیرید قیمتش بد نیست
اینم در نظر بگیرید شاتل داره ماهی 15 هزار تومن نسبت به سرویس عادیش به شما تخفیف میده همین! خیلی پلن خاصی ارائه نداده
همین ماهی 175 گیگ رو شاتل روی سرویس 1ماهه با سرعت 8 مگ به شما میده 50 تومن دیگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نظر خودتونه
محتوای مخفی: sp
فقط شاتل نیست ظاهرا مشکل از زیرساخت هم اپراتورهای دیگه هم مشکل دارن
ظاهرا درست شد نیم ساعت اینطور بودنقل قول:
ن همراه اول مشکلی نداشت
چند روزه قطع و وصلی و افت سرعت خیلی زیاد شده معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن
سرعت تک کانکشن دیگه رسما واسه من افتضاح شده:n02:تو طول روز هم دیگه نمیشه twitch اینا دید با کیفیت خوب چه برسه به شب ساعت 9.5 به بعد!!
و یه چیزع دیگه باید حضوری بریم واسه درخواست جمع اوری یا تلفنی؟
در طول روز وضعیت تک کانکشن واقعا نمیشه ایرادی ازش گرفت،فقط از ساعت ده تا دوازده شب به شکل عجیب و غریبی کند میشه،منکه سرعت۱۶ دارم،نمیتونم تک کانکشن بیش از ۳مگ سرعت بگیرم،و تا حالا ۴ شرکت مختلف امتحان کردم و باز مجبور شدم برگردم شاتل،
تک کانکشن من دقیقا از ساعت 9:30 یا 10:30 تا 12 همین جوری میشه روی اون یکی صبانت حتی 480p بافر میکنهنقل قول:
سراسری هست مخصوص شاتل نیست
بد دردیه که برق خونه قطع و وصل بشه به شکل بدجور و بزنه اداپتور مودم رو خراب کنه و چند ساعت همینطور ولتاژ چرت و پرت به مودم بده تا بررسی خونه ببینی مودم داره با LED رقص نور انجام می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی شاتل افتضاح شده مخصوصا تو زمینه گیم مدام آدم لفت میخوره از سرور ها واقعا خسته کننده هست
دوستان این mtu را تنظیم کنم ب نظرتون اصلبا فایده ای داره یا نه؟؟ شما mtu را روی چند تنظیم کردید؟؟؟
من در گذشته یک بار mtu رو دستی ست کردم باسه پینگ ( البته رو یک isp دیگر ) چندان تو زمینه Ping برای من تاثیر نداشت ( شاید 3-5 ms که البته بخاطر تست کوتاهم قابل اعتماد نیست:n15:)نقل قول:
باسه مورد کلا خط سکته 0 این رو ازمایش نکردم - می تونی مقدارش رو کم کنی ببینی تاثیر داره یانه:n13:
سلام دوستان شما هم مشکل افت سرعت تک کانکشن دارید سرویس 8 مگ دارم 480p هم نمیتونه استریم پخش کنه سرعت دانلود تک کانکشن شده 60kb:n09:
بسته شاتللند حذف شد...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
سلام دوستان من سرویس یکسالم شش روز دیگه تموم میشه میخوام همون سرویس رو تمدید کنم ولی نمیشه حتما باید سرویس جدید بخرم؟
بستگی داره که چه سرویسی داشته اید معمولا سرویس های پایه قابل تمدید هستند اما جشنواره ها نه چون فصلی تغییر میکنند در اون صورت باید جدید انتخاب کنیدنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام 16 مگ دوازده ماه 60 گیگ منظور ماهی 60 گیگ هست یا کلا
ماهی 60 گیگ داخلی ( 30 گیگ بین الملل ) که باقیمانده ی ان قابل انتقال به ماه بعد نیست.نقل قول:
نقل قول:
من نگاه کردم مال خوم رو . تقریبا از ساعت 10 به بعد این طور میشه و تا بعد از 1 بامداد تقریبا همین داستان هست ( بعضی روز ها وضعیت بدتر و کیفیت پایین تر، بعضی روز ها وضعیت بهتر)
تقریبا سرعت بین 2-4 مگابیت است باسه دریافت که تک کانکشن یا مولتی کانکشن بودن زیاد روش تاثیر نمی زاره ( البته بعضی مواقع تک کانکشن زیر 2 هم نتیجه اش میاد.)
+
این موضوع البته فقط در سرورهای خارج مرزهای ایران برقراره و اگر سرورهای داخلی که روشون بار نیست رو ازمایش کردم، سرعت براحتی تا نزدیک 16 مگ می رسد.
این نشون می ده گه نقطه گلوگاه ارتباطی قسمت ارتباطات با خارج کشور است. حالا اینکه چرا اینجوری میشه و وضعیت چطور است رو از گزارشات پهنای باند و حجم مصرف و مانیتورینگ ISP ها و زیر ساخت می شه فهمید که من نمی دونم چطور میشه دسترسی پیدا کرد.:n15:
متاسفانه سرعت تک کانکشن شبا شدیدا میاد پایین از اون بدتر دیگه باید عادت کنیم چون واسه همه دیگه طبیعی هست این مشکل و بیشتر کسایی که استفاده می کنند از نت مشکلی ندارن شاید از 100نفر فوق اش 5 نفر حساس باشن که واسه اون 5نفر هم کاری نمی کنند!
که همه این مشکلات برمیگرده به کمبود پهنای باند قبلا اینجور مشکلاتی که پیش می اومد معمولا سره 1 ماه حل می کردن یا یجورایی خبر خرید پهنای باند یا چندبرابر کردنش می اومد تا اواخر سال یا سال بعد ولی الا دیگه از اونم خبری نیست هرچقدر هم حرفشون الکی بوده باشه:n02:
خلاصه منم تا بعد عید صبر می کنم ببینم چی میشه اگه دقیقا همه ISP ها این مشکل افت تک کانکشن شبا رو داشتن که هیچ می مونیم چاره ای نیست واسه همه!خیر اگه شرکتی اینجور مشکلی نداشت و.... باید باز کوچ هامون رو شروع کنیم:n02:
خب این شرکت داره خیلی از مرز ها را جابجا میکنه و شده کاسه داغ تر از آش و ب گل گفتی آتش ب اختی.ار
امروز با سرور های سایت 30nama مشکل پیدا کرده و میگه مشکل از ما نیست ولی پشتیبانی سایت 30nama میگه فقط کسایی ک شاتل دارن دچار این مشکل شدن
دورم تمام بشه بر میگردم مخابرات یا ایرانسل شرف داره ب این شاتل حرو.
واقعا افتضاح شده ی محدودیت ها خاصی گذاشته ک هیچ کدوم از شرکت ها نگذاشتن
متاسفانه همچین مشکلی رو من هم به وفور تجربه کردم . الانم منتظرم خط تلفن جدیدم وصل بشه تا روش از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم و شاتل رو تخلیه کنم .نقل قول:
این نخجوانی و شاتل داره چیکار میکنه دقیقا :|
سرعت دانلود از همه سایت های فیلم از جمله دیبا و سینما و نایت مووی رو نابود کردند!...
جالبه برید توی کامنت ها بخونید همه کسانی که مشکل سرعت دارند از شاتل استفاده میکنن!...
برا نماوا هست احتمال زیاد
نمی خواستم این را بگم همه ببخشید ولی شاشیدم تو شاتل
سلام
کسی لییچری سراغ داره قابلیت اسپلیت کردت داشته باشه؟
ممنون
dasan.irنقل قول:
ولی سرویس دهی جالبی نداره
دوستانی ک از شاتل سرویس دارن تو بازی آنلاین مشکل لفت خوردن از سرور دارید یا نه؟؟ مخصوصا رینبو؟؟؟
من مدام لفت میخورم و تست هم از طریق دستگاه میگرم میگه 100 درصد پاکت لاست!!!!! ولی شاتل همه را میگه نه با اینکه مشکل از خودشونه
اگه مشکل دارید خواهشا زنگ بزنید اعتراض کنید
شاتل فکر کنم مشکل داره
مشهد کلا تعدیل نیرو کرده نمایندگی کلا تعطیل شد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
:n09:بهرحال داره پولاشو جمع میکنه رو تی دی بتونه یه بازاری برای خودش دستو پا کنهنقل قول:
ولی قم بدترین اشتباه بود ک پول خودشو برای خرج دمو تشکیلات تی دی کرد
باید میومد تهران و شهر های پرجمعیت ک باز سود اوری و بازگشت سرمایه میکرد!
کسی تونسته از شاتل دو مگابایت سرعت بگیره؟
من تازه سیم کشی تلفنم رو عوض کردم سرعتم دور و بره 1930 کیلوبایته
هر کاری میکنم دو مگ نمیشه:n13:
سرعت چند مگ گرفتین از شاتل؟نقل قول:
من از مخابرات الان تا 2250 میگیرم اما با8 کانکشن ،سرعت تک کانکشن حدود 1800 هست با آی دی ام.نقل قول:
نمیدونم روی بیست مگ بسته شده یا 24 مگ ،تو مودم که بین 19 و 20 متغیره .کشش هم معمولا همون.مقدار میزنه.
سلام
من به تازگی اینترنت شاتل رو خریداری کردم.
فقط هنگام اتصال به اینترنت , IP که مودم میگیره به صورت داخلی هست و با IP که در محیط اینترنت ( WEB ) هست فرق داره
موقع تماس با پشتیبان فنی شاتل باید بگم چه تنظیماتی رو برام اعمال بکنن تا این مشکل برطرف بشه ؟
بگید به ای پی معتبر (پابلیک) احتیاج دارید. خودش متوجه میشه.نقل قول:
این موضوع رو منم با پیشگامان دارم , ماجرا چیه؟نقل قول:
سلام،میتونید بگید دقیقا روی چه پهنای باندی واستون بسته شده ؟نقل قول: