پینگ رفته بالای 200تایم اوت هم زیاد میده:n04::n04::n35::n35::n35::n35::n35::n35:
Printable View
پینگ رفته بالای 200تایم اوت هم زیاد میده:n04::n04::n35::n35::n35::n35::n35::n35:
های وب یک طرح رگبار داره که سه ماهه هست و یک مودم وایرلس رایگان هم داره به قیمت 45000 تومن .نقل قول:
پارامیس رو نشنیدم ولی های وب دارم راضیم مشکلی نیست ! یه کم تایم اوت میده وقتی آنلاین بازی میکنم :)نقل قول:
چه بازیی میکنی؟!نقل قول:
لگ که نیستی؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نقل قول:سرعت دانلود شبانه و روزانه چطوره؟
پینگت چی؟
پینگ جدیدا افتضاح شده ! ولی من چون بازی میکنم با شاتل تفاوتی ندیدم ، سرعت دانلود اگر نیترو نگیرم بین ۸۰۰-۱۰۰۰ کیلوبایت ، که من اکثر اوقات نیترو میزنم میره دور و ور ۱۳۰۰ تا ۱۵۵۰ :) در همه حالت چه روز چه شب ;) البته من شاید مرکز مخابراتیم خلوت باشه !در روز و شب فرقی ندیدم ! سرویسم هم بسته های ویژه هست :) بازم میگم تستی بگیرید رو حرف من نخرید چون همه چی بسته به مرکز مخابراطی و میزان پهناشون هست ;)نقل قول:
PC :نقل قول:
CoD 4
CS : GO
PSN :
CoD BO2
CoD AW
لگ خیلی احساس نمیکنم ولی بعضی وقتا مجبور میشم سوییچ کنم به شاتل :(
بیشتر وقتا اوکی بودم :)
محتوای مخفی: http://img.upload724.com/images/19636407618446033959.png
سرعت دانلود سرویس ۸ مگ ساعت ۴ ظهر :)
لطفا از سرور خارجی با تک کانکشن هم تست بزاریدنقل قول:
برای من که تک کانکشن خارجی فاجعست نمیشه یه برنامه از appstore اپدیت کرد یا googleplay !!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته امیر در مورد تست ایشون باید یک نکته ای و بگم،های وب حداکثر دان استریمش 12 مگ هستش که سرعت دانلود می شه حداکثر 1.2،این سرعت لحظه ای هستش که به خاطر لود شدن سرورای دانلود اتفاق می افته،های وب واقعا" بین شرکتا بدترین تک لینک و دارهنقل قول:
روزبه خوب شد که واقعا رفتی نمیدونی چی میگم تک کانکشن انگار اصلا قطعه!!! نه میشه اپدیت کرد چیزیو نه دانلود با تک کانکشن خارجی ، ویدیو انلاین دیدن که دیگه با های وب فراموش کردم.نقل قول:
کلا" یک سال قبل که من بودم وضعش اون بود،الان که دیگه معلومه چطوره :n02:اما از سرور داخلی هم های وب دان استریمش حداکثر 12 مگ هستش که می شه سرعت دانلود 1.2.آره این راحت شدم،این شرکت جدید دان استریممو 20 مگ بسته :n01:نقل قول:
روی ۱۵ بسته شده بود ظهر ... ! در ضمن ۱۲۲۸۸ تقسیم بر هست میشه ۱۵۳۶ نه ۱۲۰۰ ... !نقل قول:
تک کانکشن هم تست میزارم شاید اینطور باشه چون با سافاری کلا ۳۰ کیلوبایت بیشتر نمیره :دی
متاسفانه درست میگید!نقل قول:
تست تک کانکشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت رو پایین آورد ولی نه خیلی به اون صورت !
دلیل و روش حل به چه صورته؟
از چه شرکتی استفاده میکنی؟!نقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نه دوست عزیز،12 مگ اسمی بسته می شه اما چیری که شما تو کامپیوترت دریافت می کنی 10 مگ هستش،می تونی با speedtest یک تست بگیری معلوم شه،دان استریم 8 مگ سرعتش 6.95 هستش،دان استریم 10 مگ حدود 9 مگ و 12 مگ هم 10 مگ و خورده ای سرعت واقعی شما هستش که تقسیم بر 8 کنی می شه 1.2 :n01:نقل قول:
- - - Updated - - -
امضام و نگاه کنی متوجه می شی :n02:نقل قول:
نسخه چهارم :نقل قول:
رفع برخی مشکلات مراحل نصبم مثل بالا فقط این دفعه رو به صورت فایل backup گذاشتم . فایل اکسترکت کنید با برنامه macroexpert از منوی tools قسمت restore فایلها رو restore کنید .
نقل قول:تک کانکشنتو:n28:
منو باش با 8 کانکشن فقط 50 کیلوبایت دان میکنه:n28:
سرعت سرویست چند مگه؟
سلام >جدیدا فشفشه داشته باشی تایم رایگان دانلود کنی از فشفشه کم می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نباید کم کنه...نقل قول:
آقا یه چیزی بعد از اینکه تو تلویزیون بهشون تذکر دادن بابت کم فروشی، قیمت فشفه 15 گیگی رو بالا نبردن؟!
یادمه 15 گیگ رو میداد برای 5 روز اونم 9 تومن، حالا همین ششده برای 14 روز و 15تومن...
چطوریه؟!
나의 SM-T211 의 Tapatalk에서 보냄
۸ مگ بسته شده روی ۱۲ گاهی اوقات ۱۵نقل قول:
- - - Updated - - -
۸ مگ بسته شده روی ۱۲ گاهی اوقات ۱۵نقل قول:
ببینید Rate مودم رو ۸۱۹۱ میزنهنقل قول:
وقتی نیترو میگیرم ۱۲۲۸۸
بعضی وقتا ۱۵۳۵۶
این یعنی شرکت میتونه به صورت اسمی ۸۱۹۱ بزنه رو خط ولی تا ۷ ببنده ؟ :| (در حالت معمولی بدون نیترو!)
البته بگم ۸۱۹۲ کامل میگیرم اکثر اوقات
وقتی هم نیترو میزنم راحت ۱۵۰۰ میره با نواسان کم یعنی بین ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰
وقت هایی که میره روی ۱۵ مگ هم تا ۱۷۰۰ رفتم اما اکثرا بین ۱۳۵۰-۱۶۰۰ هست با نوسان زیاد
خلاصه من که تاحالا مشکلی نداشتم و هر چیزی که تو مودمم بوده تقسیم بر ۸ کردم دقیقا همون بوده :)
الانم روی ۱۲۲۸۸ بسته شده و دانلود با ۳۲ کانکشن راحت ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ هست با نوسان فوق العاده کم بین همین عدد ها
ممنون منظورم تک کانکشن با دانلود منیجر نیست البته سخته بخواهید تو ویندوز نرم افزار اپدیت کنید بعدش اسکرین شات بگیرید از سرعتی که میده. اما از سایت testmy. net هم میشه تک کانکشن گرفت.نقل قول:
روشی که نداره زیاد بشه تک کانکشن. این کم فروشی شرکت هستش که پهنای باند اینقدر شیر میکنه و بین چندین نفر مشترک میکنه تا پهنای باند نخره و سود زیادی بکنه تا تو تلویزیون خودشو بکشه با تبلیغات!!!
من ویندوز ندارم که تست بزارم !نقل قول:
حالا در هر صورت من فکر کنم هر مرکز مخابراتی فرق داره ! یعنی ۸ مگ کامل پهنای باند رو میگیرم ۱۲ همچنین ... :)
با آیفون از اپ استور دانلود میکنم سرعتش فوق العادست :)
از مک اپ استور هم بدون مشکل با سرعت عالی دانلود میکنم با ترنسفر ریت ۹۰۰ (در حالت ۸ مگ )
باز هم میگم شاید به مرکز مخابراتی مربوط باشه چون اصلا مشکل ندارم به هیچ عنوان !
- - - Updated - - -
من ویندوز ندارم که تست بزارم !نقل قول:
حالا در هر صورت من فکر کنم هر مرکز مخابراتی فرق داره ! یعنی ۸ مگ کامل پهنای باند رو میگیرم ۱۲ همچنین ... :)
با آیفون از اپ استور دانلود میکنم سرعتش فوق العادست :)
از مک اپ استور هم بدون مشکل با سرعت عالی دانلود میکنم با ترنسفر ریت ۹۰۰ (در حالت ۸ مگ )
باز هم میگم شاید به مرکز مخابراتی مربوط باشه چون اصلا مشکل ندارم به هیچ عنوان !
حالا ویندوز یا مک !! منظورم چیز دیگه ای بود.نقل قول:
احتمالا مرکزتون هنوز شلوغ نشده، برای ما هم ابتدا خوب بود یواش یواش های وب پورت اضافه کرد و کاربر بعدش منهدم شد.
۲ گیگ فشفشه:
39424256702377
سرعت تک لینک های وب!
بیشتر از یک ماه بود که شبا بعد از ساعت 10:30 اینطوری میشد.
درخواست تخلیه خطم رو همین شبونه دادم، احتمالا میرم سمت داتک، باید رفت سمت ISP ها خلوت و کم مشتری :n02:
- - - Updated - - -
سرعت تک لینک های وب!
بیشتر از یک ماه بود که شبا بعد از ساعت 10:30 اینطوری میشد.
درخواست تخلیه خطم رو همین شبونه دادم، احتمالا میرم سمت داتک، باید رفت سمت ISP ها خلوت و کم مشتری :n02:
شبانه های وب چه ساعتیه ؟
128 شبانه اش خوبه؟
1024 باید با چه سرعتی دانلود کنه؟
خط من رو رو ۴ مگ بستن. رو چند باید ببندن؟
های وب همه سرویسا به جز سرویس 8 مگ رو روی 4مگ می بندهنقل قول:
شما که 1024 داری سرعت دانلودت باید بین 450 تا 500 متغیر باشه
سلام
دوستان یک سوالی دارم این وقتی فشفشه مثلا 30 گیگ یک ماهه میگیری روی سرویست جای حجم اضافه با قیمت عادی آیا روی سرعت تاثیر داره یا خیر؟
فشفشه 15 روزه 40 گیگ از پنل حذف شده؟
نه ... تاثیری نداره خرید فشفشه روی سرعت سرویستوننقل قول:
برای افزایش سرعت بسته های نیترو مناسب تر هستن . (روی همه سرویس ها به جز 8 مگ)
روی ۸ مگ هم میشه ! من خودم اکثرا ۱۲ مگ میزنم :)نقل قول:
نقل قول:
آحه روز اول که سرویس فعال شد روی ۸ مگ بسته بودن و با ۷۰۰ دانلود میکرد
الان دیدم آوردن پایین و با همین ۴۰۰-۵۰۰ دانلود میکنه
خیر ، حذف نشده استنقل قول:
مطمئنی؟! تو پنل من نیست و به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت بله حذف شدهنقل قول:
15 روزه 40 گیگ مگه اصلا داشتیم؟نقل قول:
نقل قول:من منظورم 40 گیگ ، 30 روزه بود که همین الان هم در پنل من هست و حذف نشده.نقل قول:
به قول دوستمون اصلا 15 روزه 40 گیگ نداشتیم قبلا که حذف بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:من منظورم 40 گیگ ، 30 روزه بود که همین الان هم در پنل من هست و حذف نشده.نقل قول:
به قول دوستمون اصلا 15 روزه 40 گیگ نداشتیم قبلا که حذف بشه
دوستان تهرانی های وب میخواستم بگیریم چند تا سوال داشتم دانلود شبانه اش به چه صورت هست؟ چند گیگ میشه گرفت تو یک روز ؟ راضی هستین یا نه؟