سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل شما باید از dns باشه دی ان اس را تغییر بدین مشکل حل میشه.
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل شما باید از dns باشه دی ان اس را تغییر بدین مشکل حل میشه.
ميسشه لطفا مقاديري رو كه بايد براي دي ان اس بدم بهم بگين؟:42:نقل قول:
8.8.8.8نقل قول:
208.67.220.220
منم مشکل دوستمون را دارم dns چه جوری باید عوض شهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
در کنترل پنل وارد بخش Network & Sharing Center بشوید و سپس در Network & Sharing Center در قسمت چپ روی Change adapter settings کلیک کنید.
روی ایکون مربوط به کارت شبکه خود کلیک راست نمایید و روی Properties کلیک کنید.در پنجره باز شده گزینه Internet Protocol Version 4) TCP/IPv4) را انتخاب و روی دکمه Properties کلیک کنید.
قسمت Use the following DNS server addresses را فعال نمایید و آدرس ها را تنظیم نمایید.
8.8.8.8
8.8.4.4
یا
4.2.2.5
4.2.2.6
چند روزیه چراغ adslمودم من خاموش روشن میشه
سیم کشی را عوض کردم- اسپلیتر و سوکت ها راهم عوض کردم- چند بار مودم و تنظیماتش رو ریست کردم- از مخابرات هم اومدن بررسی کردن میگن مشکلی نداره اما مشگل پا برجاست مثلا بعضی وقتها هرچند دقیق خاموش و روشن میشه و اینترنت قطع میشه کسی میتونه کمک کنه
دوستان کسی حجمهایی که سر ماجرای اشتباه بودن ساعت سیستمشون به هدر رفت رو پیگیری کرد؟؟:n27:
این سرعت و پینگ بد کی میخواد حل بشه :| ...
همش ارور 619 میده
dns رو هم تغییر دادم اما همین اش و همین کاسه است idm رو حالت receiving data مونده 0شده کلا هیچی نمیره از سرور داخلی هم هست
نمیدونم چرا با اینکه دی ان اس ست کردم گوگل رو به زور باز میکنه:n15:
مخابرات یک دزدِ به تمام عیار!
طرح بعثت رو برداشتن و بعدش طرح برنزی رو کردن توی پاچمون، این طرح نسبتا خوب بود. الان طرح برزنی هم برداشتن و فقط تعداد معدودی از طرح ها شبانه داره.
طرح پاییزه ی نقره ای سه ماه در مجموع با 6گیگ محدودیت 63 هزار تومن... افتضاح!!!!!
فقط کافیه یک مقایسه بکنید این قیمت رو با قیمت سایر شرکت های دیگه... حیف این ماه مجبورم مخابرات شارژ کنم وگرنه از دوره ی بعدی منتقل میکنم به یک شرکت دیگه.
ما 1 ماه نیومدیم این بخش هنوزم دارین فحش میدین مخابرات ؟
چه خبرا جدیدا ؟
از طرح ها چه خبر کدومش میارزه.
سرعت طرح ها رو چنده ؟
هیچ تغییری.نقل قول:
سرعتا افتضاح تر.
فعلا فقط 2 تا طرح شبانه و سرعت به نسبت خوب دارن
سلام
دوستان من طرح شبانه رایگان ندارم ، یعنی خیلی وقته ورنمیدارم دیگه! اعصابم خورد میشه ، مصرف زیاد انرژی نابود شدن سیستم اخرشم هیچی دانلود نکردی :)
با اینکه طرحم معمولی و شبانه رایگان نداره بازم نمیتونم زمان بخرم! فقط حجم ، الان باید باز طرح جدید وردارم؟
چند بار زنگ زدم به 2020 و 135 مگن بعد "تعطیلات" برمیگرده!!!!!!!!!!! چندم میشه نمیدونم!نقل قول:
اگر منظورت منم، قبلنا دی سی زیاد داشتم. چند ماهیه خوب شده (گوش شیطون کر).نقل قول:
سلام دوستان
امروز پشتیبانی گفت که ترافیک ها برگشته
اما من به سازمان رادیویی شکایت کرده بودم و اونا هم بهم زنگ زدن گفتن پیگیری کن ببین در چه وضعی هستی
وقتی پشتیبانی بهم گفت که 3 گیگ شما برگشته،جا خوردم
بعد از 30 دقیقه کل کل تازه فهمید که گلدنت یک کلاه برداریه تازه ای انجام داده.
من عکس ریز کار کرد های قدیمو دارم.وقتی با ریزکار کردهای امروز مقایسه کردم دیدم فقط ساعت،یک ساعت کشیدن جلو
یعنی ترافیکی که از ساعت 6 تا 7 از من کسر شده را آوردن به 7 تا 8 صبح.
من که از رگولاتوری مچکرم چون اونا واقعا پیگیرن
اگر خواستید با شماره 195 تماس بگیرید و یا برید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا می تونند پیگیری کنند اما خود مخابرات نه.
موفق باشید.اگر هم خواستید می تونید حضوری برید پیش رگولاتوری تو خیابان فلسطین
شماره ی 195 نمی تونید زنگ بزنید ولی اونا با همین شمارو باهاتون تماس می گیرن.
یعنی چی یعنی مایی که 12 تا 1 دانلود کردیم حجممون رفته؟ خوب به ما چه که اینا اشتباه کردن باز دارن حق این وریا رو میخورن:mad::mad::mad::mad:نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام من طرح طلایی پاییزه دارم چند روز سرعتم روزا روی 6تا8 مگ بود تا اینکه حجمم تموم شد و 20 گیگ حجم خریدم بعد از اون سرعتم روی 2.5 مگ با سایتهای ایرانی و 1 مگ روی سایتهای خارجی محدود شده این مخابرات دزدی رو به حد اعلا رسونده الان شاتل با سرعت 8 مگ ثابت قیمتش از این مخابرات کمتره لعنت به این مخابرات دزد خراسان رضوی
سلام دوستان امروز بالاخره چراغ ADSL روشن شد!! بعد از دو هفته پیگری جادارد از آقای طاوریان معاون محترم مخابرات مشهد که شخصا پیگیری کردند و اگه پیگیری ایشان نبود فکر نمی کردم حالا حالا ها درست بشه تشکر کنم.
من در مورد حجم های کم شده پرسیدم گفتند که ما منتقل کردیم که حجم هارو برگر دونن.
خیلی از دوستان هم میدونن که این آقا اتفاقا خیلی هم بی لیاقت تشریف دارن .نقل قول:
نمیدونم چجوری مشکل شما رو حل کرده ولی من چند نفر از دوستان که با ایشون برخورد داشتیم خیلی آدم غیر منطقی هستن که هیچ علاقه ایی به رفع مشکلات کاربران ندارن
وظیفشون بوده!نقل قول:
والا اینقدر مشکل هست تو این مخابرات که...
من یکی هیچ وقت از مخابرات تشکر نمیکنم چون هرچی فیلم بوده سر کاربرا در آورده،اگر هم یک روز خوبه بوده اصلا مهم نیست!!
دوستان در حال حاضر فرق بین طرح پاییزه ی طلایی با نقره ای توی ساعات شبانه چیه؟
۱مگ بیشتره البته من خطم خوبه سرعت کم نمیشه زیاد بستگی به منطقت هم دارهنقل قول:
شدیدا تایید میشه.سرعت افتضاح شده.نقل قول:
این سرعت من بعد از تموم شدن حجم دانلود و خرید حجم اضافی.
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی
بالاخره شبانه از جند تا جند
؟بع علت محدود شدن من در شاتل تو نامحدود رو 8 کیلو بایت مجبور شدم بیام رو مخابرات و در کمال تعجب دیدم خطمو رو 10 مگ بستن!!!!!! از داخلیا سرعت 500-600 بود خارجی 100 :دی ولی میخام بدونم تو شبانه هم همینطوریه؟:n16:
بچه ها شبانه چند تا چند شد؟
جالبه طبق گفته دوستان اگه طرح پاییزه شارژ بشه سرعتش کم میشه !
1-7 شبانهنقل قول:
اگه سرعت رو 1مگ باشه یعنی خط رو 8 مگه.
خیر شبانه 250نهایت
هم اکنون در حال دانلود با طرح پاییزه نقره ای با سرعت 120 کیلوبایت از سرور داخلی.:n13:
شما چطور؟
الان جدا این موضوع برای همه صادقه؟ یعنی اگه حجم بخریم سرعت شبانه کم میشه؟ پس باید چیکار کنیمنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
مثله اینکه این ترفند جدیده تا کاربرا به جای شارژ فقط تمدید کنن.نقل قول:
باز این سامانه گلدنت از دسترس خارج شده! جالبه یک صفحه رو به عنوان Template درست کردن که مال سال 91 هم هست حتی اونقدر وقت نگذاشتن تاریخش رو عوض کنن! مسولین مخابرات اگر میخوان کاری بکنند باید اول از همه پیمانکاری رو از این شرکت بی لیاقت بگیرند.
احتمالا با تمدید/تغییر طرح فعلی باید درست بشه.نقل قول:
دوستان دو سه روزه کلا مشکل پاکت لاست شدید دارم می خواستم بدونم مال شما چطوره ؟؟؟؟؟
طرحم هم کمپین 512 :n28:
محتوای مخفی: :|
طرح طلایی روزانه سرعت دانلود بیشتر از 700 و شبانه کمتر از 50 این انصافه:n29:
ای بابا منم از 6 گیگم چیزی نمونده احتمالا 1-2 هفته دیگه تموم میشه اینطوری که خیلی سمتمه بخوام تمدید کنم هزینش وحشتانک میشه چون همین آخر سالی 26 اسفند 79500 دادم:n30: من که به جاش دارم هر شب دانلود میکنم میخوام مخابرات دزددددددددددددد رو ورشکست کنم :n20:نقل قول:
شاهکاره مخابرات مشهد
طرح طلایی پاییزه
این سرعت صبح
سرعت 2 بعد از ظهر
سرور داخلی
منم با اینکه حدود 1 گیگ شارژ داشتم ، مجدد شارژ کردم . سرعت شبانه نصف شد !!
این دیگه چه وضعشه ؟!
ساعت رایگان امروز ... !!!!! نمیشه همیشه اینجوری باشه :|