من برنامرو باز كردم ١٠ دقيقه دي سي ميشد اما بدون برنامه ١٥ دقيقه انگار راهي وجود نداره من eu nor & e وصل ميشمنقل قول:
Printable View
من برنامرو باز كردم ١٠ دقيقه دي سي ميشد اما بدون برنامه ١٥ دقيقه انگار راهي وجود نداره من eu nor & e وصل ميشمنقل قول:
خوب مسئله اینه که نمیتونیم از ذهنمون پاک کنیم :n02:نقل قول:
این الان 1 سال قراره بیاد:n02: فکر کنم وقتی داشت میومد والوران واسه پیوستن به لول راهشو گم کرد بنده خدا :n02:نقل قول:
تکبیر :n02:نقل قول:
اقا یا اینترنت درست شده یا من دارم خواب میبینم یا این برنامه ای که برادر jigsa :n11:داده کار میکنه الان 26 دقیقه بدون dc بازی کردم.
خوب دوستانی که میگن کار نمیکنه نسخه ی کرک شدش رو بگیرین این سایت داره
[HTML]http://www.dl.ir-dl.com/user2/Real-Hide-IP-4.0.7.8(www.IR-DL.com).zip[/HTML]
بعد از اینکه برنامه رو کرک کردین برنامه رو باز کنین اون پایین یه تیک داره change IP every بزنین بعد بسته به زمان تقریبی قطعیتون تغییر بدین مثلا من گذاشتم رو هر 5 دقیقه .بعد hide ip رو بزنین سپس بازی رو بیارین البته من مطمئن نیستم شاید شانس اوردم تا 26 دقیقه بازی کردم پس بنابر این شما تو custom بازی کنین ببینین درست شده یا نه.خبر بدین حتما ببینیم درست میشه اینطوری یا نه ؟
پینگمم دوباره برگشته به 130-160 خیلی عجیبه:n04:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n09::n09: :n09::n09:
سلام میشه بگی ورژن برنامه چنده ؟نقل قول:
4.0.7.8 این ورژنش قدیمه ولی کرک داره.جدیدش4.3.7.8 هستش که کرکش رو زیاد دنبالش نگشتم شما میخوای جدیدش رو بگیر.نقل قول:
عين ١٠ دقيقه قطع ميشه با us ip جواب نميدهنقل قول:
lمشکل پابرجاست:n14:نقل قول:
فکر کنم باید تا بعد از ثبت نام یارانه نقدی صبر کنیم :n19:بعدشم باید تا پایان امتحانات بعد از اون هم جام جهانی:n20:
بعدشم ماه رمضان :n21:
شاید تا آخر شهریور درست بشه
من که امید به درست شدن لول دارم هنوز :n02:
يك راه هست يك سرور از اروپا خريداري كنيم از اينجا به اون سرور وصل بشيم واز اون به بازي اين احتمال 99% كار ميكنه
بازي وقتي recconect ميشه بدش دوباره ميخواي برگردي همش failed ميشه عجب وضعي داره گير ميده به firewall ماشالا retry كه تعطيله
نقل قول:
pass اینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلش اینه که zhonya بزنه :n19:نقل قول:
حكايت اين Teemo حكايت ما گيمراي LOL ه كه از همه طرف دهنمون صاف شده. البته بهش اولت GP و Jinx هم اضافه كننقل قول:
از يه طرف Update هاي پشت سر هم و گيرهاي منحصر به فردش
از طرف ديگه DC شدن پي در پي
Ping o lag o ... هم بهشون اضافه كن
حتي اگه 6 تا GA - اولت Zilean هم داشته باشي آخرش بايد بيخيال بازي بشي:n28::n28::n28:
تبریک میگم مشکل حل شده
از کجا میدونینقل قول:
حل نشده !نقل قول:
مردم بدون اینکه چیزی بدونن اطلاعات غلط میدن! نمونش زیاده تو این تاپیک "فردا درست میشه" "فلان روز درست میشه"
ایول مال من ک درست شده :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فغانی در خصوص اینکه افراد ایرانی مقیم خارج نیز میتوانند در سامانه رفاهی ثبتنام کنند اظهار داشت: تمامی vpn ها بسته شده و فقط IP های داخلی میتوانند وارد سایت رفاهی شوند و اگر اطلاعات این افراد از طریق آشنایان آنها در داخل انجام شود، منعی وجود ندارد، در غیر این صورت اگر بخواهند از خارج از کشور ثبتنام کنند، نمیتوانند وارد سایت شوند.
بعد بشینید بگید قطعی مال ایران نیست، قضیه 30یا30نیست، فیبر نوری فطع شده، تا سیزده بدر درست میشه...
کاش میشد یه چمپیون ساخته بشه که مثلا ultimate اش بتونه خودشو بچسبونه به یه چمپیونه خودی hp اضافه بده بعد هم بتونه اسپل بزنه هم مثلا hp و mana regen بده یا mr یا armor :n27:
یا اگه مثلا تو اون حالت flash زد هر دو با هم جا بجا بشن ... میتونه به عنوانه supp خیلی op بشه اگه بیاد :|
یا مثلا یه چمپیون بیاد که یه اسپلش magic reflex کنه یه % دمیج رو
یا یه چمپیون که ultimate اش بتونه هر اسپلی رو بزنه مثلا یه اسپل رو از یه دشمن کپی کنه...
Riot pls :n02:
جالبه پینگ میده اینترنت ولی جز این سایت و بعضی سایتای ایرانی هیچ سایت دیگه ای برا من باز نمیشه
تا سیزده بدر درست میشه ؟؟ =)))))))نقل قول:
یاهو هم قطع شده
دوستان قضیه جدیه یه کاری کنید
درست شده واقعا؟ یا باز ...
اگه درست نشده بود:n24:+:n25:
...:n02:
dk konam daran fix mikonan
alan ta mine 35 yebar dc shodam!!
شما که گفتید درست شده؟نقل قول:
والا من نگفتم ولی دوستانی که میگفتن خیلی مطمئن هم حرف میزدن!
زدن از روز اول سال کل پروتکل UDP از بیخ بستن که یک وقت یه نفر از خارج نیاد یارانه (پول آدامسش هم نمیشه) بگیره!
20 روزه ما اینجا اینترنت نداریم!
سر انتخابات هم همین بود اینا هر دفعه با اینترنت کار دارن کل نتو به فاک میدن مردم هم براشون مهم نیست!
والا من که هر کاری می تونستم کردم از فکس و ایمیل و تلفن و ... به وزیر گرفته تا به 20:30 و سایتهای مختلف!
حالام باید صبر کنیم کل این قضیه یارانه ها تموم بشه!
ممكن علتش همين بستن ip خارجي باشه به ISP زنگ زدن گفتم گفت آره ممكن بخاطر بازي حساس به ping علتش همينهنقل قول:
درست شد :n19::n19::n19:
ISP چيه ؟ چرا إخلال إيجاد ميكني ......?.....نقل قول:
انقدر راحت به هم تهمت نزنیدنقل قول:
من مخابراتم و از بعد از ظهر درست شدم (فعلا درسته)
چه ربطی به یارانه ها داره الانم خیلی سایت ها هست واسه ip های خارج کار نمیکنن مثل بعضی از خبر گزاری ها اینا گرفتن پورت udp رو بستن که کریو و وایبر و... دچار مشکل کنن و واسشون مهم نیست چه مشکلات بیشتری به وجود میاد
وای واقعا درست شده :n19:
درست شد درست شد:n20::n20:
من بد بختو که کلی پول واسه کریو و ساسکو :n02: و چی پی ان و کلی حجم واسه دانلود چیلتر بشکن از دست دادم :n28:
ولی درست شد بالاخره :n12:
آخه عزیز من چه ربطی به کریو داره ؟ کریو داره کار میکنه!نقل قول:
چیز جدیدی هم نیست که تازه بعد ماه ها بخوان ببندنش! تایمینگش هم کاملا با یارانه ها تطابق داره! زمان انتخابات هم میخواستن کریو ببندن؟
اینا میخواستن ببندن می بستن فکر میکنی از مردم می ترسن؟
درست شده فعلا
Zeshtozibz
نمیخوام جو الکی بدم :n02: اما منم الان 1 دست play کردم دیسی نشدم :n19: امیدوارم دوباره به حالت dc mode برنگرده :n28:
omg :n04:
چرا ip نمیده ؟ -__________-
------------------------------------------------------
لول رو بستم دوباره بازش کردم همه ip ها رو یه جا بهم داد -.-
epic fail flash
:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا :| :| :| :| :/
من :|
Riot =(
soraka :n20:
من این عکس. اصلا قبول ندارم آدم میشناسم اصلا رنک نداره ولی چنان زیبا جلوه میکنه آدم کیف میکنه و برعکس ایرانی میشناسم پلات ولی وقتی باهاش بازی میکنی تر میزنه . رنک که نشد دلیل بازیکن بودن مهم تجربست:n09::n10:نقل قول: