امشب مکررا قطعی دارم. عادت کردم به بی نظمی در صبانت. پیج باز نمیشه چند بار ریفرش میکنم...
اینم شد isp آخه????
Printable View
امشب مکررا قطعی دارم. عادت کردم به بی نظمی در صبانت. پیج باز نمیشه چند بار ریفرش میکنم...
اینم شد isp آخه????
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویس م قطع نیست اما این شکلی شده
چه پینگی
نقل قول:
به اطلاع مشترکین محترم استان خراسان رضوی می رساند به علت انجام عملیات فنی در مرکز مخابرات طرق مشهد از تاریخ 14تیر ماه به مدت 48 ساعت امکان اختلال و قطعی در سرویس مشترکین این مرکز وجود دارد.
سرعت دانلود روزانه امروز 120!!!! :n04: جدی انگار شب و روز من جاش عوض شده
شاید تو روز نویز داره خطتنقل قول:
دوستان کسی میدونه چرا سرعت های بالاتر از 2 مگ تو تمدید از طریق پنل کاربری نیستش؟
زنگ بزن پشتیبانی بگو سرویس بالاتر می خوامنقل قول:
امروز خطم بالاخره روی 12 مگ ست شد اینم تست دانلود از یک سرور ایرانی برای دوستانی که قصد دارن 12 مگ بگیرن البته از این باید زیادتر باشه سرعت ولی خوب دیگه همینقدر می شه
هزینش در ماه چقدر دوست عزیز؟نقل قول:
سلام دوست عزیز از نظر قیمتی فرق زیادی نداره با سرعتای پایین تر چون تو ایران حجم می فروشن نه سرعت! با حجم 3 گیگ 24000 تومن هست با حجم 10 گیگ 47000 تومن و با حجم 40 گیگ 116000 تومننقل قول:
اصلا بالای ۲ مگ تو سایتشونم نیست از کجا میارید ۶ مگ و ۱۰ مگ و۱۲ مگ و .... رو البته از الان تا سال دیگه وقت برای جواب دادنش وقت هست امروز دیگه خریدم دوباره نمیدونم چرا همش میخواهم برم ولی نمیرم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
شبانه رو بگو چقدر میگیری ببینیم بریم سرعت بالاتر بخریم یا نه سال دیگهنقل قول:
با نمایندگی صحبت کنید براتون شارژ می کنن هر سرعتی بخوایدنقل قول:
سلام.من 10 مگ از آسیاشت دارم که واسم روی 8 مگ بستن.سرعت دانلودم در روز از سرورهای داخلی و خارجی همینی هست که شما گذاشتی.یعنی 1.2 مگ.شبانش هم فیکس رو 2 مگ بستن و سرعت دانلودم 256 فیکس است.(البته صبانت 6 مگی که دارم سرعت دانلود شبانش بیشتر از آسیاشت است).حالا شما دوست عزیز سرعت دانلودت از سرور خارجی در روز چقدر است؟و سرعت دانلودت از سرور داخلی و خارجی در ساعات رایگان چقدر است؟در ضمن مطمعنی 20 گیگ در ماه با پهنای باند 12 مگ میشه 47000 تومانه.اگه اینطوره خداییش صبانت خوش انصافی کرده.چون آسیاشت سرویس 10 مگ با 20 گیگ حجم در ماه ماهیانه 67000 تومان میگیره. :n16:نقل قول:
سلام دوست عزیز 10 گیگ در ماه اینقدره نه 20 گیگنقل قول:
یک تست از اسپید تست با اون اینترنتتون بزارید لطفا که می گید سرعتش به اندازه صبانت هست
پیرو پست قبلیم الان سایت یکی از نمایندگیهای صبانت در مشهد رو نگاه کردم دیدم زده جشنواره تابستانه و برای سرویس 12 مگ این مشخصات رو داده که عکسشو واستون میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی تونسته سرویس 12 مگ یک ماهه هم بگیره؟
چشم الان خدمتتون میزارم.نقل قول:
این تست پهنای باندم توسط speedtest.net
اینم یک عکس که همین الان از دانلود منیجرم از سرعت دانلود از یک سایت با سرور خارجی گرفتم.
جریان نیم بها دیگه چیه مگه آسیاتک؟
صبانت هم شبانه نیم بها دار می ده؟
خیلی از سرویس ها نیم بهادارن جدیدا ولی رایگان هم هست من ۵ شنبه گرفتم یک ساله ۲ مگ چه تخفیف خوبی خوردم ۵۰ تومان رو سایت زده بود ۲۷۳ برام ۲۲۱ حساب کردامروز ولی سر ۱۸۰۰ تومان ۴۰ بار زنگ زدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست بعد از وصل کردن به LAN قبلا با وایرلس تست می کردم ظاهرا با LAN سرعت خیلی بهتره سرعت دانلود رسید به 1.4 در ثانیه ثابت
در جواب اون دوست عزیز در مورد شبانه من شبانم کاملا رایگان هست و شبی بین 14 تا 16 گیگ البته تا قبل از ست شدن روی 12 مگ حالا امشب ببینم تغییری می کنه یا نه
چه جالب خبر نداشتمنقل قول:
مبارکت باشه
یکسال ریسک ش بالاست مخصوصا با این بالا پایین رفتن ها
مرسینقل قول:
اره خودمم با ترس و لرز گرفتم البته خوب امسال نمیتونم خیلی پیگیر این چیزا باشم به دلیل کنکور گفتم خیالم راحت شه البته من تو یک ماه ۱۰۰ گیگ مصرف داشتم خوب اگر ۶ ماه فقط سرعت خوب داشته باشم فکر کنم ۶۰۰-۷۰۰ گیگی بسوزونم که بشه گیگی۳۱۵ تومان
با تشکر از شما.البته سرعت دانلود منم گاهی اوقات تا 1.4 مگ میره.منظور از گاهی اوقات البته حداقل 40 درصد مواقع است.اما تست پهنای باندم تو speedtest.net هیچوقت از 8.82 مگ بیشتر نمیشه.و با توجه به اینکه شما پهنای باندت از من بیشتره اما سرعت دانلودت یکی هست خداییش تو این زمینه آسیاشت بفهمی نفهمی زور زده ها. :n02:.شما تا قبل از اینکه پهنای باندت 12 مگ بشه شبانه 14 تا 16 گیگ دانلود میکردی؟؟!!!! :n04::n04: مگه ممکنه.اونموقع پهنای باندت روی چند بسته شده بود؟اگه اینطور باشه الان باید شبانه راحت 20 تا 25 گیگ رو بزنی تو گوشش.دمت گرم و خوش به حالت.دقیقا میشه بگی الان چه سرویسی گرفتی که منم برم ببینم تو شهر ما هم صبانت اونو داره یا نه.شما یک ماهه گرفتی یا بیشتر؟هزینش چقدر شد؟شرمنده اینقدر سوال کردم.نقل قول:
خوب مشخص شد که تو خود سایت رسمی صبانت هم سرویسهای 12 مگ رو برای فروش عموم گذاشتند.اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه مربوطه.
البته اون حالتی که شما می گید من سرعت دانلودم تا 1.9 هم رفته ولی ملاک میانگین سرعت دانلود هست نه سرعت دانلود لحظه ای چون سرعتی که توی IDM میزنه خیلی وقتا اشتباه هست و دقیق نیست و به دلیل اختلالی که توی کانکشن و فایل به وجود میاد بیشتر نشون می ده مثال می زنم شما سرعت دانلودت رو توی دانلود منیجر محدود کن و بعد از چند لحظه محدودیت رو بردار می بینی که شاید تا 4 5 مگ هم نشون بده که واقعیت نداره ملاک اصلی speedtest هست که مشخصه سرعتا من متاسفانه الان مودمم جاییه که راحت دسترسی کابلی بهش ندارم فردا قراره جابجا کنم مودم رو که دیگه با کابل وصل بشم همیشه امشب هم با وایرلس دانلود می کنم ولی از فردا شب دقیق بهتون می گم که بهترین حالت دانلود شبانه چقدر می شه دانلود کرد.نقل قول:
انقدر حرف از سرعتاتون زدین باز ما رو وسوسه کردین :D دوستانی که سرعت بالا دارن شبانه تورنت هم دانلود می کنید؟ سرعتش چطوره؟
دانلود مستقیم از تورنت چه شبانه چه روزانه اشتباه محضه من یک سرور اختصاصی دارم فایل های تورنتم رو توی اون می گیرم و از سرور خودم با حداکثر سرعت دانلود می کنم روی سیستم تورنت حجم زیادی رو کم می کنه واقعا به صرفه نیست که بخواید مستقیم دانلود کنید ازش سرعتش هم کاملا بستگی به سید ها دارهنقل قول:
میدونم اما وقتی چند تا تورنت با سید بالا رو همزمان بذارید حداکثر سرعت ممکن رو پوشش میده هرچند که معمولا یه کوچولو کمتر از سرعت لینکهاست ، یادمه زمانی که شبانه 230 داشتم از لینکها ، تورنت حداکثر 180 بود ، به هر حال ممنون که جواب دادیننقل قول:
دقیقا شما درست میفرمایید.البته این سرعت 1.4 من اصلا لحظه ای نیست . همونطور که گفتم به راحتی 50 درصد مواقع 1.4 هسنت . 50 درصد دیگه 1.2.بعدشم من یک نرم افزاری دارم که سرعتم رو واسم مانیتور میکنه و مقدار سرعت لحظه ای و مقدار مصرف حجم در شبانه روز و در ماه و....رو بهم میده و همیشه پایین صفحه دسکتاپم در حال نمایشه که فوق العاده دقیقه.وجالب اینجاست موقع دانلودها این نرم افزار 30 تا 50 کیلو بایت سرعتم رو بیشتر از دانلود منیجر نشون میده.من استنادم فقط به دانلود منیجر نیست.قانونا و علما پهنای باند 12 مگ باید سرعت دانلود دقیق 1.5 مگابایت در ثانیه رو بده.ومن با توجه به پهنای باند 8 مگی که دارن در تعجبم چطور سرعت دانلودم تقریبا ثابت میانگین همیشه 1.3 مگابایت در ثانیه است.مثالا تقریبا یک ساعت پیش از سرور خارج از کشور با سرعت 1.4 مگ دانلود کردم.که گاهی 1.5 و گاهی 1.3 هم میشد.فقط من میخواستم مطمعن شوم که واقعا شما تا الان(قبل از 12 مگ شدن)شبی 14 تا 16 گیگ دانلود میکردی؟!!!!.همین صبانت بودی؟چه سرویسی؟و خیلی ممنون میشم نتیجه سرعت دانلود شبانه ات رو که امشب خواهی داشت بعدا برای من بگی.خیلی متشکرم و ممنونم.در آخر عکس سرعت دانلود منیجرم در یک ساعت پیش رو میزارم.(این دانلود تازه با قندشکن بوده :n02:)نقل قول:
بله من موقعی که پهنای باندم روی 10 مگ بسته شده بود دانلود 14 تا 16 گیگ داشتم با تعرفه 12 مگ الان سرعت دانلود بین 950 تا 1.2 هست ببینم تا صبح چقدر می شه البته من تمام دانلود هام از سرور اختصاصی خودم هست و با ترکیب IDM و یک برنامه که خودم نوشتم به همین دلیل سرعتم معمولا از بقیه بالاترهنقل قول:
درسته منم که الان سرویس 6 مگ دارم(و به خاطر سایتم یک سرور اختصاصی هم دارم )وقتی از لینکهای وی آی پی یا سرور اختصاصی خودم در ساعات رایگان دانلود میکنم سرعتم بین 600 تا 700 مگابایت است و از ساعت 4:30 صبح هم که از هر لینکی که دانلود میکنم همین سرعت رو دارم.بنابراین باید سرویسهای 8 و 10 و 12 مگ سرعت دانلودشون در ساعات رایگان بیشتر از من باشه تقریبا همونقدری که شما میفرمایید.من فقط از شما استدعا دارم که تا 2 هفته سرعت دانلود شبانتون رو حداقل واسه من پ.خ کنید یا اگرم خواستید اینجا بگذارید تا معلوم بشه اولا سرعتتوت چقدره و بعدشم به مرور زمان آیا محدودتون میکنن یا نه؟چون اگر محدود نشید و سرعت دانلود شبانتون هم بین 0.9 تا 1.2 مگ در ثانیه باشه مطمعن باشید که کل کاربرا رو به صبانت میارن چون شاهکار میشه اونموقع.ولی من چشمم آب نمیخوره صبانت همچین حال فجیعی به کاربراش بده.گرچه مرکز مخابراتی و نویز خط و کیفیت خط تلفن هم خیلی شرط هست.در هر صورت ممنون میشم اگر گزارش سرعت شبانتون رو بدید.متشکرم. :n16:نقل قول:
کاملا شانسیه این قضیه من اکثر دوستانم محدود هستن و سرعت دانلود به اندازه من ندارن شاید دلیل این که من از همه کمتر محدود شدم اینه که تعرفه های گرون تری رو همیشه خریدم حتی گاهی تا ماهی 300 تومن هم دادم البته اینم یک شایده و قابل استناد نیستنقل قول:
اینو جدی می گم یکی از کسایی که خیلی دوست دارم سرعتش درست بشه شما هستی چون مثل دوستانی که وقتی خرشون از پل می گذره دیگه پیداشون نمی شه کرد نیستی امیدوارم که یک روزی بشه بیای اینجا بگی شبی 30 گیگ دانلود دارم 15 16 گیگ که چیزی نیستنقل قول:
ممنون دوست عزیز آقایی:n16:نقل قول:
حالا کدوم یکی otfbax هستش و کدوم یکی من :n02:.منم به عنوان یک همشهری واقعا دوست دارم که شما هیچوقت اون وسطیه تو عکس نباشی :n02:.راستی شما کدوم مرکز مخابراتی هستی.؟در هر صورت قطعا به گفته otfbax این سرعت شبانه شانسیه (و هر لحظه امکان محدود شدنمون هست)و من امیدوارم که من و شما و ایشون این شانسو داشته باشیم همیشه که محدود نشیم هیچوقت.(و بقیه دوستان این تاپیک).راستی جناب otfbax از سرعت و مقدار دانلود شبانتئن در شب گذشته چیزی نگفتید.ما منتظریم کماکان.با تشکر. :n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه ساعت 5 صبح حدودا برق رفته بود و مودم و لپ تاپ خاموش شده بود ولی تا اون ساعت 12 گیگ از فایل ها دانلود شده بود یعنی حدودا ساعتی 4 گیگ حالا امشب هم با کابل وصله هم اینکه انشالا برق نمی ره عدد دقیق رو می گم بهتون
فوق العاده است و ایشالله هیچوقت محدود نشید.اینم بگم سعادت داشتن 12 مگ چیزیه که نصیب هر کسی نمیشه.چون اغلب اینقدر کیفیت خطوط تلفنی پایینه که خود شرکتها نمیتونن 4 یا حداکثر 6 مگ بیشتر بدن.شاید به جرات بتونم بگم 80 درصد کیفیت خطها طوری است که ملت نمیتونن پهنای بالا بگیرند.خود من اشکم دراومد تا تونستم صبانت 6 مگ رو بگیرم.اما آسیاشت راحت 8 مگ گرفتم و الانم میتونم راحت 10 مگ بگیرم.اونم به خاطر اینکه خط آسیاشت رو پارتی بازی کردیم از تو خود مخابرات یک چیز درست درمون بهمون دادن.شما جناب otfbax الان snr مودمت که سرویس 12 مگ داری چند هستش؟(راستی من الان در بهترین حالت ساعتی 2 گیگ شبانه دانلود میکنم که با توجه به نصف بودن پهنای باندم نسبت به شما در صبانت درست به نظر میاد)نقل قول:
من به خاطر 12 مگ سیم کشی خونه رو تغییر دادم :n02: الان snr بین 8 تا 10 شده ولی خدا را شکر قطعی ندارم اما بیشتر از 12 مگ هم دیگه نمی شه گذاشت احتمالا باید تجهیزات وایرلس نصب کنم برای بالای 12 مگنقل قول:
زنگ زدم پرسیدم بخوام ارتقا بدم باقیمونده ی اشتراکم (6 ماه و نیم و 16 گیگ باقیمونده) چی میشه؟ گفت صفر میشه !!! :n04::n21:
خدا رو شکر کن واقعیت رو بهت گفته بعضیا می گن اگر اشتراک بعدیت قیمتش از قبلی بیشتر باشه حجم باقی مونده رو انتقال می دن که باید 1 ماه بدوی دنبالش که شاید موفق بشینقل قول:
دوستان برای شما هم سایت های هیلتر باز میشه ؟؟؟؟!؟!!:n19::n19: