شاید پینگش کمتر باشه و نویز نداشته باشه ولی همون اینترنت گند مخابرات هست. گول تبلیغات رو هم نخورید. همش سر تا به پا یه کرباس هستن. فقط شرکت های خصوصی.نقل قول:
Printable View
شاید پینگش کمتر باشه و نویز نداشته باشه ولی همون اینترنت گند مخابرات هست. گول تبلیغات رو هم نخورید. همش سر تا به پا یه کرباس هستن. فقط شرکت های خصوصی.نقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه نت مناسب برای گیم تو کرمانشاه کدوم شرکت بهتره؟ پینگ پایین تری بده
مخابرات دارم خودم که پینگش رو 150 الا 160 هست وی پی ان اک که بزنم پینگ میشه 180 که دیگه رسما نابوده کدوم شرکت پینگ پایین تری داره؟
سلامنقل قول:
من که اسیاتک دارم افتضاحه پینگش طرفش نیا:rolleye:
آشنا نداری خوده شما که اینترنت از جایی گرفته باشه بدونی پینگ هر شرکت چنده؟نقل قول:
یکی از دوستام میگه پینگ صبانت رو 100 یا 110 میزانه نمیدونم یکم دو دلم دوست دارم بدونم پینگ پارس آنلاین و های وب چنده
پینگ هر شرکتی چیز ثابتی نیست. برای هر کسی فرق داره. حتی اگر مثلاً روی دو تا خط در یک مرکر مخابراتی از یک شرکت اینترنت داشته باشی، پینگ های مختلفی به شما میدن.نقل قول:
اگر پینگ پایین میخواید و هزینه ماهانه براتون مهم نیست برید سمت مبین نت که پینگ خوبی داره. من تقریباً در کل شبانه روز پینگم برای سرور داخلی روی 24 هست. البته باید تحت پوشش باشید و مودم شما TDD-LTE باشه نه FDD-LTE که همراه اول بهش آنتن میده و سرعتش کمه و پینگ بالا.
درست میگید واقعا اتفاقا خونه ما دوتا خط داریم خط من که کلا جداست به کسی پسوردشو ندادم مگه اینکه ضروری باشه کارش پینگم اینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط دوم که ماله همه خانواده هست پینگش 10 تا از ماله من پایین تر میزنه دلیلشو نمیدونم چرا
هر دو خطم از مخابرات گرفتیم من 4 مگ گرفتم ماهانه 40 هزار خط دوم 2 مگ 25 هزار
در مورد مبین نتم تحقیق میکنم من این ماه 22 آبان حجم بستم تموم میشه برا تصفیه حساب کردن با مخابرات باید کجا رفت؟خدمات ارتباطی یا تو همون پنل کاربری بزنم رو جمع آوری کارم راه میفته یا اینکه باید برم به مرکز مخابراتی منطقه خودمون؟ کسی اگه تجربه داره بگه
شرایط هر خطی فرق میکنه با دیگری. سرعت بالاتر دلیل بر پینگ بهتر نیست.نقل قول:
مبین نت هم نیازی به خط تلفن نداره. سیم کارت مخصوص خودش رو داره. میان خونه تست میکنن اگر آنتن دهی داشت مودم رو تحویل میدن و هزینه رو میگیرن. ولی توصیه میکنم حتما بگید من فقط سرویس TDD-LTE اون رو میخوام چون سرویس FDD-LTE اون روی همراه اول رومینگ میشه و سرعت خوبی نداره.
برای تخلیه هم فکر کنم زنگ بزنید 2020 بگید میخوام تخلیه کنم.
ظهری یه سر زدم سایت مبین نت جایی که ما هستیم تحت پوشش نیست قیمتا هم زیاد بود 100 گیگ 3 ماهه 500 هزار که زیاد بود از اونور بسته های یک ماهه هم دیدم 7 گیگ یک ماهه میشد 28 هزارنقل قول:
بنظرم همون شرکت های اینترنتی بهتره
چون من مصرفم بالاست با این 10 یا 20 گیگم کارم راه نمیفته ماهانه من 40 گیگ به بالا مصرف میکنم
مرسی از پیشنهادت :»
یه فکری به حال خودم میکنم احتمالا از همون صبانت بگیرم :rambo:
خوب دیگه مبین نت سرعت داره و قیمت بیشتر. ADSL سرعت کمتر قیمت کمتر. البته اگر نزدیک مرکز مخابرات باشید میتونید روی همون ADSL سرعت های بالای هشت مگابیت هم بگیرید.نقل قول:
خواهش میکنم.
سرعت هشت مگ گرفتم نزدیک 10 روز یا 15 روز سرعت دانلود رو 350 یا 400 بود زنگ زدم پشتیبانی برگشت گفت سیم های خط تلفن ما اشکال داره یا اینکه نویز داره خطنقل قول:
در کل مثل اینکه سرعت دانلود 350 بیشتر نمیشه نهایتش 400 میره
کلا میخوام بگم که حالا حالا ها اینترنت گنجایش هشت مگ نداره
دنبالشم نیستم همین که پینگم پایین تر باشه راضیم حتی سرعت دانلودم مهم نیست برام فقط پینگ :santa:
من که سیم کشی تلفن رو به کل عوض کردم. از کنار هیچ کابل برقی هم رد نشده. مستقیم هم آوردم به مودم وصل کردم. سر سیمی که مخابرات داده و وصل کردم به سیم تلفن برای مودم، با چسب حراراتی عایق کردم. با وجودی که فاصله ما از مخابرات هم خیلی زیاده بازم هشت مگابیت رو کشش داره (خط شاتل دارم). مبین نت هم دارم که سرعتش ثابت روی چهل مگابیت هست یعنی دانلودش پنج مگابایت بر ثانیه میزنه و پینگ داخلی اون هم همیشه 24 یا 25 هست.نقل قول:
شما هزینه کردی ولی من نه کلا کار اداری باید بیفتی دنبالش حوصله میخوادنقل قول:
حدود 2 ماه پیش اینجا سیم خط تلفن یک نفر میخواست بدزده حالا به هر صورت نتونست سیم فقط قطع کرده بود ما نزدیک یک هفته پیگیریی کردیم که سیم تلفن ما قطع شده بالاخره با هزارتا جنگ و درگیری فقط یه سیم نازک برا منزل ما وصل کردن بقیه همه پشم
تازه سیم تلفنم نبرده بودن روزه بعد خوده مخابرات اومده بود سیم تلفن برده بود فقط یک آدم بیکار قطع کرده بود سیم تلفنو
اینا تو ذهنشون این بود که یک سیم دیگه از تهران بیاد که بعدا بیان ماله همه وصل کنن
هدفم از گفتن این ............. این بود که بگم همه جا دارن دزدی میکنن
احتمالا تا هفته دیگه درخواست جمع آوری بدم
من زیادم ناراضی نیستم ولی راستش با بچه های دیگه بازی که میکنم آنلاین اونا پینگشون حول حوش 100 میچرخه ولی پینگه من 190 میزنه
خب زور بهم داره منم به اندازه اونا دارم هزینه میکنم ولی آی اس پی اونا وضعیت بهتری داره تا ماله من
یه جستجویی ام کردم دو سه روزه احتمالا همون صبانت بگیرم تنها شرکتیه که فکر کنم پینگ بهتری داره البته بستگی به منطقه زندگی داره و شانس من
انشالله خوش شانس باشم :tongue:
سلام
بعد سه سال از اسیاتک می خوام کوچ کنم دیگه کیفیت نداره سرویس های جشنواره رو هم حذف کرده و گرون شده
دوستان کدوم شرکت در کرمانشاه جشنواره یا حداقل سرویس بصرفه ای داره
حجم بالا می خوام:goatee:
شاتل خوب هست از نظر سرعت و پایداری. ولی گرانه.نقل قول:
های وب خوبه. مثلاً سرعت هشت مگ داره با حجم 210 گیگ بین الملل که با مالیات میشه 54500 تومن. تنها شرکتی هست که هنوز گران نکرده قیمت ها رو. البته این نظر منه و بستگی داره به مرکز مخابرات دور باشی یا نزدیک. وضعیت سیم کشی خانه و...
سلامنقل قول:
ممنونم
بیشتر می خوام سرویس بلند مدت و به صرفه بگیرم
مثلا سرویس سال گذشته ام 8 مگ حجم 4 ترابایت داخلی آسیاتک بود یکساله 370 تومن که می ارزید الان نصف این حجم میده800 تومن که دیگه نمی ارزه
ازفن اوا خبردارین؟
الان نگاه کردم
پارس انلاین 8 مگ 720 گیگ بین المللی 12 ماهه 300 تومن
اینم مال مخابرات البته نمیدونم چه فازیه که مخابرات به صورت کلی نزده چقدر میشهنقل قول:
به صورت ماهانه نوشتن حجم بسته هارو
اینم بگم مخابرات اگه بخوای داخلی خرج کنی که هیچی ولی سرور خارجی دانلود بکنی 4 برابر از حجمت میخوره یعنی هر حجمی اونجا زده تقسیم بر 4 باید بشه که به ترافیک اصلی برسی
چند سال پیش فن آوا داشتم افتضاح بود. همچنین پارس آنلاین که حتی یک مگابیت هم خطم نمیکشید با این شرکت. در حالی که رو همین خط از شاتل و های وب اینترنت گرفتم و هشت مگابیت رو با یکی دو بار قطعی در روز و شش مگابیت رو ثابت بهم دادن. من ماندم چطور خطی که هشت مگ و شش مگابیت رو به راحتی میکشه، پارس آنلاین حتی یک مگابیت کشش نداشت!نقل قول:
این هم تعرفه های یکساله های وب:
سلام ممنون دوست عزیز:»نقل قول:
از کیفیت های وب اطلاعی دارین؟:goatee:
اگر مناسب باشه از همین های وب بگیرم یکساله
بسته های صبانتم بد نیست یه نگاهی بنداز اینا مال زمانیه که بخوای ثبت نام بکنینقل قول:
نمیدونم برای دفعه های بعدیم همین بسته هاست یا نه ولی قیمتاش که خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم. کیفیت نت بستگی به خیلی چیزها داره. مهمترین فاکتور، دوری و نزدیکی شما به مرکز مخابرات و سیم کشی منزل هست که باید جدا باشه و سیم تازه مسی استفاده کنید که از کنار هیچ کابل برقی رد نشه. هرچه به مرکز مخابرات نزدیک باشید کیفیت شما بهتر هست و نویز کمتری دارید و سرعت بالایی رو تجربه میکنید و برعکس.نقل قول:
بچه ها 9 روز پیش درخواست جمع آوری دادم داخل پنل کاربری مخابرات به خیال اینکه کار میکنه و بعد از 3 روز جمع میکنن
همون هفته ایم که درخواست دادم 3 روز بعدش زنگ زدم به 2020 اول خیلی آروم گفت شماره تونو دادیم به واحد جمع آوری که دقیق یادمه چهارشنبه تعطیل بود اون هفته پنجشنبه تعطیل جمعه هم تعطیل بود میدونستم کاری نمیکنن تو این تعطیلیا بخاطر این منتظر بودم شنبه جمع آوری انجام بشه که انجام نشد
که شنبه باز زنگ زدم 2020 اینبار گفت دکمه حمع آوری داخل پنل کاربری اصلا کار نمیکنه باطل شده تاریخ مصرفش رفته
یک دفعه قاطی کردم چون یک هفته از وقت منو گرفته بودن چون اگه میدونستم اون دکمه کار نمیکنه زودتر به صورت حضوری اقدام میکردم
خلاصه بگم براتون از مخابرات بدتر نیست برا جمع آوری جونتونو در میاره انقدر اذیت میکنن
باید حتما حضوری با کپی کارت ملی رفت اونجا تلفنی اینا هم سرشون نمیشه انقدر خ ر ن
یه اتفاق عجیبم تو اون چند روز که افتاد این بود که روز شنبه همون هفته برای پنج دقیقه تست کردم جمع آوری شده بود ولی نمیدونم چرا دوباره وصلش کردن یعنی یک نفر هست داخل مرکز مخابراتی که دوست داره برا یک جمع آوری ساده جون بکنیم خدا ازش نگذره این هفته خیلی حرص خوردم من یکی :devil:
یک سوالم داشتم از بچه هایی که سرشون میشه از اینترنت
من امروز که رفتم مرکز مخابراتی برگشت گفت شرکتا از ما اینترنت میگیرن میخواست منو خر کنه که جمع آوری نکن مثلا که یعنی ما از اونا بهتریم
حالا یک سوال برا من پیش اومده اینه که اگه همه از مخابرات اینترنت میگیرن پس چرا پینگشون با هم متفاوته کسی میتونه توضیح بده یا اینکه لینک مطلبی که در این باره هست و برام بفرسته
سلام
دوستان کسی از کیفیت شرکت حسابگر یا همون تک نت خبرداره؟؟
خودم تا یکسال پیش یه سرویس 1 گیگ یکساله شو گرفته بودم برای کارت خوان مغازه ولی صبحا قطعی داشت مثل قدیما(حسابگر با قطعی وصلی عجینه)
حالا جدیدا کسی ازش سرویس گرفته ؟:goatee:
بعضی شرکت ها برای جمع آوری هی دست دست میکنن که طرف پشیمان بشه و جمع آوری نکنه. یا میگن فرستادیم مرکز مخابرات و دیگه اونها هستن که باید کارش رو انجام بدن و...نقل قول:
مخابرات و همه ی شرکت ها اینترنت رو از شرکت اینترنت زیرساخت میگیرن. حرف مفت زده. فقط رانژه خط و جمع آوری هست که در مرکز مخابراتی انجام میشه و بقیه چیزها دست شرکت ارائه دهنده سرویس هست.
من از شاتل داشتم درخواست جمع آوری دادم. شب درخواست دادم روز بعد جمع آوری شده. یا از های وب هم همینطور. (مرکز بعثت).
البته بعضی مراکز مخابراتی کارمندهای اونها شل بازی درمیارن و کار انجام نمیدن و به رغم اینکه شما درخواست جمع آوری داده باشی طرف تا عشقش نکشه خط رو جمع آوری نمیکنه.
بدتر از اینترنت مخابرات هیچی نیست.
خدایی اذیت میکنن من هم حضوری رفتم هم از سامانه 195 شکایت کردم 195 گفت که جمع آوری شد سرویس شما ولی از اینجا یه مشت آدم بیخیال نشستن پشت میز جمع آوری نمیکنم تنها دلیلی که صبر کردم اینه که پنج شنبه و جمعه نیستن وگرنه تا اونجا میرفتم جنگو دعوا شنبه یا شنبه یا یکشنبه جمع آوری باید بشهنقل قول:
البته بعضی از شرکتا بنظرم مشتریاشون خوبه براشون مشکلی نیست سریع جمع آوری میکنن ولی مخابرات داره از دست میده مشتریاشو
به من گفت تا سرویست تموم نشه اصلا درخواستم نمیفرستم چه برسه به جمع آوری نمیکنم یک حرف کاملا مفت زده .... با این رفتارشون من بیشتر لج کردم که حتما جمع آوری کنم :دی نه اینکه پشیمان بشم بمیرمم مخابرات دیگه نمیگییییییییییییییییییرم
سلام
بالاخره نت های وب وصل شد
پینگ گوگل 200 :jealous:
ولی اینستا رو به نسبت اسیاتک بهتر باز می کنه
------ های تلگرام هم بهتر وصل می شن با های وب :mellow:
دوستان شرکت تک نت اینترنتش خوبه؟
بطور قطع نمیشه گفت کدام اینترنت خوب و کدام بد هست. البته هستن شرکت هایی که هر ساله مقام میارن مثل شاتل و های وب و آسیاتک.نقل قول:
کیفیت اینترنت شما بستگی به دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات، سیم کشی خانه که از کنار کابل برق رد نشده باشه و نو باشه، تجهیزات مخابراتی استفاده شده در مرکز مخابرات که قدیمی یا جدید باشه و... داره.
من همه ی شرکت ها رو تست کردم. برای من که مرکز مخابرات بعثت هستیم، اینترنت شاتل و های وب خوب جواب داده.
درود کاملا درسته باید کیفیت ابزاری هم خوب باشه بنده حال حاضر مخابرات دارم که تا خود مرکز خیلی کم فاصله هست وکابل همه چی جدا وصل شده کلا چون این دردسرهارو قبلا تو تجهیزات کشیدم برای همین اینترنت مخابرات رو با کیفیت قابل قبول دارم چون تک نت پیشنهاد ۵۰ درصد تخفیف داده خواستم تغییر بدم برای همین کیفیت نت مخصوصا قطعی نداشته باشه برام مهمهنقل قول:
خوب اگر فاصله کمی از مرکز مخابرات دارید پس به نظرم تک نت هم خوب از آب در بیاد. من تک نت داشتم سالها پیش. نظری در مورد اینکه تازگی ها چه تغییری دادن ندارم. توجه کنید که اگر فقط اینترنت مخابرات داشتید و هیچ نت دیگه ای نداشتید، ابتدا برید مرکر مخابرات بپرسید که خط شما فیبر نوری نباشه. اگر فیبر باشه فقط از مخابرات میتونید اینترنت بگیرید.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون حتمانقل قول:
درود
منطقه ولایت شماره تلفن ها تغییر کرده زنگ زدم ۲۰۲۰ نمیدونست گفت حضوری برید مرکز که من وقت ندارم
باید از کجا فهمید که خط ها فیبر نوری شده؟؟ الان برا شماره جدید نمیتونم به جز مخابرات اینترنت دیگه ای بگیرم خط قبلی هم فکر کنم از بین رفته
درود. ولایت یا مرکز رسالت هست یا بعثت.نقل قول:
پیش شماره اون شده چی؟ چهار رقم ابتدای اون رو بگید.
درود داداش ولیعصر خطها فیبر نوری هست؟نقل قول:
درود. باید از مرکز مخابرات بپرسید. گاهی خود خط کلاً فیبر میشه که شماره تلفن هم تغییر میکنه. گاهی هم فقط یه مسیری رو فیبر میکشن و بقیه ش همون سیم مسی هست که در اینجا شماره تلفن بدون تغییر میمونه.نقل قول:
بهترین منبع همون مرکز مخابرات هست که باید بپرسید.
مرکز رسالت
۴ شماره اولم 3816
نقل قول:مرکز رسالت
۴ شماره اولم 3816
شاید فیبر شده باشه احتمالش هست. از مخابرات بپرسید بهتره.نقل قول:
آخه من تو خیابان کاشانی دیدم که فیبرکشی شده قسمتی از اون.
فیبر کشی شده باشه فقط مخابرات روی اون اینترنت ارائه میده. هیچ شرکتی نداریم که روی خط فیبر اینترنت بده چون در انحصار مخابرات هست.
نقل قول:
این مورد رو که دوستمون گفته به عنوان تجربه خودش از تخلیه خط از مخابرات رو کاملا تایید میکنم و حتی اضافه میکنم میزان آزار همیشگیشون بیشتر از قبل هم شده!!
این روزها که مخابرات بخاطر پایین تر رفتن کیفیت و حجمهای غیر قابل قبول در برابر سایر شرکتها در برابر موج تخلیه قرار گرفته خیلی بیشتر در جهت مشترک آزاری مقاومت میکنه متاسفانه! سامانه وزارت ارتباطات هم مثل همیشه کارایی نداره و این گفته دوستمون هم باز درسته...
متاسفانه مخابرات شهر کرمانشاه از بابت رسیدگی کارمنداش به مشترکها در بین باقی استانهای 31 گانه در رده های اخر قرار میگیره.
خواستید جمع آوری کنید از طریق 195 شکایت کنید زودتر نتیجه میگیرید حتی انقدر پرو بودن که موقعی که از تهرانم موافقت شده باز جمع آوری نکردننقل قول:
مثلا شما فکرشو بکن من ساعت 2 بعد از ظهر زنگ میزنم به 2020 با خط خونمون میگفت شما سرویس ای دی اس ال ندارید از این شرکت بعد منم خوشحال میشدم میگفتم خوبه جمع آوری شد
شاید باورت نشه ساعت 3 بعد از ظهر باز میومدم که زنگ بزنم دوباره خطه منو وصل کرده بودن روزه آخری شروع کردم حرف زدن به پشتیبانی با صدای بلند :D:Dچه کارایی که نکردم بعد شب (شنبه 25 آبان ) که شد ساعت 9 یا 10 شب بود دیدم چراغ ای دی اس ال ام دیگه ثابت نمیشه فهمیدم جمع اوری کردن رفتم داخل پنل کاربری مخابرات اونجا هم یه تیک قرمز داشته جلو اسمم که یعنی جمع آوری کرده
جالبیش اینه این همه زور زدم که جمع آوری بشه برم با صبانت اینترنت بگیرم
همون شب زدن اینترنت کله ایرانو قطع کردن :Dبدبخت تر از من نیست الانم از دوستام که خودشون از صبانت داشتن میگفتن پینگشون 100 الا 110 بود قبل از قطع کردن سراسری اینترنت با 4.2.2.4 پینگ گرفته بودم خودم
خلاصه بعد از اینکه اینترنت جهانی وصل کردن اینترنت کلا ترکید اینترنت همه دوستام پینگ شون شد 150 با گوگل ام 145 (8.8.8.8)