الان دوستم با ADSL رفت و صفحه هیتلر اومد!!!!
آره . هنوز مشغولم.حسه حساب کردن نیست داداش.دی:
Printable View
الان دوستم با ADSL رفت و صفحه هیتلر اومد!!!!
آره . هنوز مشغولم.حسه حساب کردن نیست داداش.دی:
جدی میگی؟ گوگل؟ مطمئنی؟
يكي از اقوام ما adsl اسياتك داره با سرعت ٢ تا ٤ مگنقل قول:
شبي هم تو ساعت رايگان ١٢-١٣ گيگ دان داره
آره داداش.شما هم چک کنید.شاید اینجا اینطوریه.
من بررسی کردم. به هیچکدوم از سرویس های گوگل در حالت عادی دسترسی ندارم. فکر کنم کم کم باید تاپیکو باید منتقل کنیم به انجمن های تبیان:31:
گوگل سایت معمولیش( بدون ssl ) میاد ولی با https باز نمیکنه
احتمال فیلتر شدن گوگل
بدلیل انتشار بخشی از فیلم ضد اسلامی مظلومیت مسلمانان توسط یوتیوب (که گوگل مالک این شرکته) و از قول مقامات بدلیل درخواست های مردمی این سایت در آستانه فیلتر شدنه(گرچه در عمل بعید به نظر میرسه ولی...
الان بازه
واسه من باز نیست
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم؟؟؟نقل قول:
خرم آبادي در توضيح خبر فوق گفت: به دليل درخواستهاي مکرر مردمي، سايت گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر در سراسر کشور ----- ميشوند.
جریان گوگل:
میگن مسلمونا برای اعتراض به اینکه گوگل قبول نکرده سرچ فیلم بی گناهی مسلمانان رو رو سایتش فیلتر کنه دو روز اعتصاب کردن که از گوگل استفاده نکنن.ایران هم واسه همین فیلترش کرده
سراسریه.جی میل رسما از کار افتاد
برا من الان تو گوگل میره ولی تو جی میل نه ،احتمالا باید با گوگل خداحافظی کرد!!!!
نه آقا جان سراسری ترکوندنش. به لینکی که بینا22 گذاشته توجه کن.نقل قول:
به گزارش خبرگزاری ایلنا، عبدالصمد خرمآبادی، دبیر کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه، که مسئول کنترل دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت است، اعلام کرده که سایتهای گوگل و جیمیل در سراسر کشور تا ساعاتی دیگر فیلتر خواهند شد.
آقای خرمآبادی گفته است این امر به دلیل "درخواستهای مکرر مردم" انجام میشود.
به گفته او این درخواستها واکنشی به انتشار فیلم "عصمت مسلمانان" است که چندی پیش بخشهایی از آن در سایت یوتیوب منتشر شده و به دلیل تمسخر پیامبر اسلام اعتراض خشمگینانه مسلمانان را در چندین کشور مختلف به دنبال داشت.
آقای خرمآبادی گفته سایتهای گوگل و جیمیل "تا اطلاع ثانوی" فیلتر خواهند شد.
مقامات ایران پیش از این نیز محدودیتهای زیادی برای دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت ایجاد کردهاند، اما فیلتر کردن جیمیل و گوگل یکی از شدیدترین این محدودیتها خواهد بود.
بسیاری از کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی نسبت به فیلتر شدن این دو سایت اعتراض میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه داداشم گفت ای دی اس الش فیلتر نشده اغفالم کرد!نقل قول:
واسه منم دیگه باز نمیشه! با این که کلا کارم با گوگل هست ولی گوگل خیلی پرو هستش! اون از ماجرای اسم خلیج فارس اینم از این فیلم!! هر چی نباشه ما تو بحث اول ایرانی هستیم و کشورمونو دوس داریم و تو بجث این فیلم ما بچه مسلمونیم پس بهتره حتی به زورم شده به bing و yahoo عادت کنیم
شايد شما و خيلي هاي ديگه بچه مسلمون باشين اما ما كافرا بخوايم از گوگل استفاده كنيم بايد چكار كنيم ؟ :23:نقل قول:
نه داداش.من گفتم واسه ADSL هم پوکید تا همه مطمئن شن.نقل قول:
آخه داداشم گفت ای دی اس الش فیلتر نشده اغفالم کرد!
اینجاست که جمله معروف خدایا مارو با کیا کردی هفتاد میلیون وارد میشه.نقل قول:
آقای خرمآبادی گفته است این امر به دلیل "درخواستهای مکرر مردم" انجام میشود.
نقل قول:
شايد شما و خيلي هاي ديگه بچه مسلمون باشين اما ما كافرا بخوايم از گوگل استفاده كنيم بايد چكار كنيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه روزی هممون میتونستیم به هم احترام بذاریم الان وضع این نبود. بیاید به نظرات و عقاید هم احترام بذاریم.نقل قول:
واسه منم دیگه باز نمیشه! با این که کلا کارم با گوگل هست ولی گوگل خیلی پرو هستش! اون از ماجرای اسم خلیج فارس اینم از این فیلم!! هر چی نباشه ما تو بحث اول ایرانی هستیم و کشورمونو دوس داریم و تو بجث این فیلم ما بچه مسلمونیم پس بهتره حتی به زورم شده به bing و yahoo عادت کنیم
به خدا من همه جا میگم پاک کردن فیلمی تو یوتیوب خیلی سخته!!! حتی میبینید که طالبان هم با عقاید سخت اسلامی فیلماشون پاک نمیشه.
این کار کار بیهوه ای بود و فقط جنبه ی تبلیغاتی داره. همونطور که با وجود مسدود بودن یوتیوب، اون کلیپ دیده شد، دسترسی به گوگل هم ادامه پیدا میکنه.نقل قول:
دوست عزیز فراموش نکنیم که ما از سرویس گوگل تا حالا برای خیلی چیزا استفاده کردیم (جستجو،اخبار،بازی،نقشه،مح ولات دیجیتال،سرویس ایمیل، یوتیوب و خیلی چیزای دیگه)نقل قول:
به نظرم اشتباه گوگل در وارد شدن به بازیهای سیاسی(از نظر شما و خیلی های دیگه) نباید باعث بشه که یادمون بره که این شرکت چقدر به توسعه جهان کمک کرده و همینطور به ما کاربرها
این که فی**سبوک و تو**یترحق هر کسی هست استفاده کنه شکی نیست اینکه حالام گوگل بخواد اینطوری بشم اعتراض وارده!!
حالا یکی بخواد خودش جای یه ملت تصمیم بگیره و دلیل بیاره خودشون خواستن و حق دسترسی کل مردم رو بگیره دیکتاتوریه!!! از نوع ظالمانش!
من از گوگل سر قضیه خلیج فارس ناراحتم واینکه نباید گوگل وارد سیاست بشه که مایی که بیگناهیم ضرر کنیم
تقصیر هم گوگل هست هم کسایی که برا ما تصمیم میگیرن و ما ضرر میکنیم!
سیاست های گوگل مسخرس چون مایکروسافت کاری به ما نداره ولی گوگل آره!
دقیقا. متاسفانه مارکت اندروید برای ما فیلتره و خلیج فارس هم عربی !!!!! گوگل نسبت به مردم ایران سیاست دو گانه ای داره.اما تصور قیلتر سرچ گوگل برای من اعصاب خورد کنهنقل قول:
این که فی**سبوک و تو**یترحق هر کسی هست استفاده کنه شکی نیست اینکه حالام گوگل بخواد اینطوری بشم اعتراض وارده!!
حالا یکی بخواد خودش جای یه ملت تصمیم بگیره و دلیل بیاره خودشون خواستن و حق دسترسی کل مردم رو بگیره دیکتاتوریه!!! از نوع ظالمانش!
من از گوگل سر قضیه خلیج فارس ناراحتم واینکه نباید گوگل وارد سیاست بشه که مایی که بیگناهیم ضرر کنیم
تقصیر هم گوگل هست هم کسایی که برا ما تصمیم میگیرن و ما ضرر میکنیم!
سیاست های گوگل مسخرس چون مایکروسافت کاری به ما نداره ولی گوگل آره!
مبین نت بی شعور مودم های 110 هزار تومنیش رو کرده 175 هزار تومن !!!!!! این یعنی چی ؟؟؟!!! و از طرفی طرح های یکساله اش رو برداشته ! من می خواستم مبین نت بگیرم اما نمایندگی می گفت مودم تموم کردم !!! نگو خبر داشته مودم ها می خواد گرون بشه امروز زنگ زده مودم ها رسید !!!
هرچی میخرید زود بخرید.گوشی تی وی یا حتی همین مودم 175 تومنی. بگرد شاید ارزون ترشو پیدا کردی ولی فقط هرچی میگیرید زود بگیرید چون از فردا خبری نیست.نقل قول:
مبین نت بی شعور مودم های 110 هزار تومنیش رو کرده 175 هزار تومن !!!!!! این یعنی چی ؟؟؟!!! و از طرفی طرح های یکساله اش رو برداشته ! من می خواستم مبین نت بگیرم اما نمایندگی می گفت مودم تموم کردم !!! نگو خبر داشته مودم ها می خواد گرون بشه امروز زنگ زده مودم ها رسید !!!
من وایمکس مبین نت خریدم جدیدا
قبلا ایرانسل داشتم
از مبین یک ماه اینترنت با سرعت 512 و 2 گیگ ترافیک گرفتم شد 10 تومن
در حالی که از ایرانسل اینترنت یکماهه 128 میگرفتم با 3 گیگ میشد 12.5 تومن
سرعتش در مقایسه با ایرانسل خیلی عالیه
ایرانسل 128 سرعت دانلودش بود 17-18
این سرعت دانلودش حدود 110 هستش
خوبی دیگه ای که داره اینه که از 2 تا 8 صبح رایگانه که کیفیت و سرعتش در دانلود رایگان افت نمیکنه و من شبا هم با سرعت 100 دانلود میکنم
در کل پیشنهاد میکنم اگه میخواین وایمکس بخرید فقط از مبین نت بخرید چون من هم ایرانسل رو تجربه کردم و هم مبین نت رو
در ضمن من مشهد هستم
تو سایتش که همه قیمت ها مثل قبله!!
احساس میکنم این آرامش قبل از طوفانه!!! انگار قراره اتفاقای بدی بیفته!!!!!!!
این چند روز احتمالا مبین در تدارک روند صعودی قیمتها برای طرح هاش باید باشه!!!!!
سلام
کدوم مودم داخلی وایمکس مبین نت آنتن دهیش بهتره؟ می خوام بخرم لطفا کمکم کنید.
BM632W [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SWC9200 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DX350 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم های وایمکس داخلی معمولا از نظر آنتن دهی شبیه همه اند (بخوانید که چینی اند)، آنتن دهی خوب و قطعی کمتر بیشتر به محدوده جغرافیایی شما و کیفیت و سرعت ، به میزان و حجم کاربران در اون منطقه ربط پیدا میکنه.نبود ساختمون های بلند تا حد زیادی تو آنتن دهی موثره.
SW تازه اومده کره ای هست! من بیشتر قبولش دارم
اين مبين نت هم ديگه شورشو در آورده, شبا هر نيم ساعت آي پي عوض ميكنه
دوستان کسی نیست که هردو تا شو تجربه کرده باشه؟ یا از دوستی آشنایی شنیده باشه ؟ با یه دلیل قانع کننده؟نقل قول:
Swخودم دارم اون 2 تا رو هم تو شرکت داریم! نمایندگیش تعرف زیادی ازش کرد که من Sw ورداشتم!
Swخودم دارم اون 2 تا رو هم تو شرکت داریم! نمایندگیش تعرف زیادی ازش کرد که من Sw ورداشتم!
اطلاع بدید با عامل برخورد میشه ... مودمهای 165 هزارتومانی از 10 مهر به بعد تحویل و قابل فروشه و عوامل فروش نمیتونن مودمهای 110 تومنی رو در حال حاضر گرون تر بفروشن ...نقل قول:
عزيز دليل افزايش قيمت مودم چيه ؟نقل قول:
الان 3-4 روزي هست كه از حجم كم نميشه اصلا , شما نميدوني جريان چيه ؟
درود
دوستان , برای مودم
BM632W
فرمویر جدید اومده؟ و اگر اومده , چه امکانات جدیدی بهش اظافه شده؟
تو تنظیمات مودم , در قسمت فایروال ، می خوام IP filtering انجام بدم یا rule بنویسم , چطور هست؟ من جایی رو نمی بینم که بشه رول نوشت !!!
مثل مودم های دیگه نیست ....
از مسئولین مبین نت , کسی اگر اطلاعی داره لطفا توضیح بده
و همچنین دوستانی که تجربه دارن..
ممنونم
نقل قول:
وفتی google , Gmaile رو فیلتر کردن مگه آدم دیوانه است بره 165 تومان به مودم بده . الان 80 درصد استفاده مردم از اینترنت با سایت google . پولمون زیادی کرده که هی سایت پیوندها رو ببینم.
دوستان مشکل از چیه که دیشب ساعت 3.30 ip عوض شد یبارم ساعت5:30
3شبه هیچی نمیتونم دانلود کنم
مسخرشو دیگه در اوردن
ديشب كه هر يك ساعت عوض ميشد. الان شبا بيداريم, كلاسا شروع شدن كه اگه اينطوري باشه هيچي نميشه گذاشت براي دانلود.نقل قول:
شما خوبه نمیتونی چیزی دانلود کنی،نقل قول:
من تا الان سه بار دارم فایل 4 گیگی rar رو دانلود میکنم (هر بار دانلود چند شبی وقت گرفت) بخاطر تغییر IP هر سه دفعه فایل خراب از آب دراومد!