مثلا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوسته عزيز خدايي راهنماييت خوب نيست و سنگينه كمي براي كساني كه اولين بار ميخوان انجام بدن(عكس باشه همراه با ادرس)خيلي بهتره!!!! من از كدوم مسير برم تو قسمت فركانس ؟از كجا فركانس مزاحم رو تشخيص بدم ؟فركانس بيخيود رو چي كار كنم؟نقل قول:
براي همينه ميگم پست موقت بزنيد كاره بچه ها لنگ نمونه
راجع به CINR به طور قطع ديگه ميتونم بگم که يعني "ميزان کيفيت/شدت/عملکرد به نسبت نويز" و هرچي بيشتر باشه بهتر هست.نقل قول:
CINR به طور کلي معمولا بين 10 تا 30 هست و هرچي به 30 بيشتر باشه بهتر هست. (واسه من الان 25 هست)
CINR reuse 1 مقداري راجع به سطح عملکرد و جابه جايي بين ديتا و همون سرعت هست که برای داشتن کيفيت مناسب سيگنال بايد عددی بالاي 15 باشه در غير اينصورت احتمال مشکلي به نام Tower Hopping پيش مياد. (واسه حدود 21 هست) Twoer Hopping يعني که مودم از دکلي که وصل هست به دکل ديگه ميره.
CINR Reuse 3 مقداري هست کع نشون ميده که کانکشن شما چطوری برقرار شده و اين عدد معمولا بايد 4-3 دسيبل بيشتر از مقدار R1
همه اين مقادير بايد نزديک تر به 30 باشن و براي حداکثر کيفيت بايد بالاي 25 باشن.
اگه مقدار R3 حدود 5تا يابيشتر از R1 باشه باعث تداخل امواج ميشه يعني که چند مسير بين آنتن و مودم به وجود مياد* و درنتيجه سردرگميش ميشه که اين باعث ميشه مودم از اين آنتن به اون آنتن بپره (اگه همين کوفتي رو اين پشتيبان هاي 707 به من گفته بودم من 5 ماه اول دائم پرش آنتن نداشتم)
*اين وضيعت اصطلاحش multipath هست يعني امواج غير از آنتن به مودم (فرستنده به گيرنده) بر اثر بازتاب از سطح چيزهاي ديگه مثل آب يا ساختمان سازه ها و... هم به مودم ميرسن که باعث سردرگمي مودم و درنتيجه (به خاطر قاطي کردن منبع اصلي سيگنال) تعويض احتمالي فرکانس و آنتن ميشه.
اينم چند تا منبع که هم خارجي و هم داخلي هستن و صدالبته معتبر :
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه موبايل اگه نصب کنيم 2g و 3g و wifi رو خوب نشون ميده اما واسه 4g که wimax هم شبيه اين هست خب گوشي توانايي دريافت سيگنال نداره.نقل قول:
توي سايت خودش هم رفتم واهس نشون پوشش 3g و2g خوبه و نشون ميده (هرچند با زوم کم) ولي وقتي ميري رو نمايش دکل ها کلا چيزي نشون نميده و واسه 4g هم که اصلا چيزی نيست چون چند جاي پرت که همونجا هم سيگنال خيلي ضعيف نشون ميده.
کد:http://opensignal.com/
من مودم فضاي خارجي دارم که فرق ميکنه با مودم هاي داخلي ولي تا حدي ميتونم کمک کنم.نقل قول:
ميري صفحه تنظيمات مودم و همونجايي که CINR و RSII هست. سمت چپش يک قسمت داره نوشته BS ID که اين ميشه ID يا همون شماره واسه شناسايي آنتني که بهش وصلي. و همونجا يک رديف ديگه هم داره که نوشته Frequency که فرکانسي هست که از اون طريق به آنتن وصل شديد. فرکانس مزاحم و بيخود نداريم. واسه حذف آنتن بايد فرکانس اونو حذف کني.
خب حالا شما يک جا يادداشت کن با اين فرکانس به چه آنتني (BS ID ) وصل هستي و CINR و RSII چطوري هست. بعدش هم يک فايل رو واسه دانلود از يک سايت درست مثل تست سرعت شرکت هاي ديگه و ببين چه سرعتي ميده و راضي هستي يا نه. (حتما فرکانس رو نگه دار واسه خودت) براي پيدا کردن بهترين آنتن ها اين کار رو بايد براي تک-تک فرکانس ها تعريف شده توي مودم انجام بدي.
خب حالا واسه اين کار بعد از يادداشت فرکانس و آنتنش و ... بايد اون فرکانس رو حذف کني و بري سراغ فرکانس بعدی که من مودم داخلي نداشتم اما ظاهرا توی همون قسمت که مواردي که گفتم هست ، يک جدول فرکانس ها هم هست که ميتوني فرکانسي رو که امتحان کردی حذف کني.
اینم سرعت من بین 120 تا 135
نقل قول:
بله
دیشبم گذاشتم دانلود بشه
امروز هفت صبح اس ام اس و ایمیل اومد که سرویس تون به ضریب اشتراک بالاتر تغییر یافت!
منم همون موقع شروع کردم به دانلود به قصد ترکوندنشون !!!!!!!!!:n24:
ولی الانم سرعتم مثل قبله!
کم نشده!:n13:
از همین جا، خداوند را سپاس می گویم!:n02:
بله. باتری مودم های همراه درست مثل باتری موبایل با برداشتن درپوش پشتی در دسترس قرار می گیره. می تونین اگه باتری خراب شد یا به یه باتری یدکی واسه سفر یا استفاده های طولانی روزانه در جاهایی که به برق دسترسی ندارین نیاز داشتین با مراجعه به دفاتر ایرانسل باتری به قیمت 50 هزارتومن بخرین. من اواخر اسفند یه باتری جدید خریدم و جایگزین باتری قبلی کردم که پس از دو سال استفاده باد کرده بود.نقل قول:
مودمم رو یه ریست کردمنقل قول:
سرعتم کم شد!
اینترنت 1مگم شد 128 !:n30:
پ.ن.
دیوانه شدم !!:sq_6:
با یه ریست دیگه، به سرعت اول برگشتم!
اقا شب ها چرا اینجوریه O:
من صبح 132 تا داشتم الان 50 تا 60 تا میده:|
یک اسکرین هم از وضعیتم گرفتم تو این وضعیت اینو میده بببین بدش چیه :|
من حس میکنم اصلان ربطی به rssi و cinr نداره کلان دسته خودشونه :|
جالب اینجاست وایمکس ایرانسل بهترین هم شد در سال پیش :|
وضعیت دوستان چطوره؟؟
برای من هم وضعیت شب ها چند وقته که بد شدهنقل قول:
غير از مساله الان و کلا 1 ماه گذشته و اينکه کلا همه isp ها معمولا چند روز بد دارن ، ايرانسل سرويسش کاملا منطقه اي و شانسي (شلوغي و بار شبکه ...)هست که يعني يک جا خوب و يکجا بد هست الان ممکن هست يک آنتن ديگه خوب باشه تو همون منطقه شما و ممکن هست کاملا داغون باشه.نقل قول:
البته الان که مشکلات کاربرها از يکجا شروع ميشه و به مرور توي مناطق ديگه هم به وجود مياد من خودم چند روز پيش واسه 3-2 روز سرعت و همه چيز اينترتم فاجعه بود اما واسه بقيه مشکلي نبود يا حتي 2 روز پيش که حتي واسه سرورهاي داخلي هم حتي براي بازکردن سايت مشکل داشتم.
الان من مشکلي ندارم و سرعتم خوب هستش...
دوستان من یه فرکانسی هست دیدم خیلی خوبه خواستم بدونم چه جوری فقط میشه رو این باشم؟
از منوی wimax و بعد scanner از این طریق حذف کنم همه فرکانس ها رو جز فرکانس مورده نظرم ؟؟عکس گرفتم ممنون میشم بگید از این منو باید حذف کنم یا نه؟
سلام.نقل قول:
آره واسه موبایل است.
این روش هم امتحان کن ، برنامه رو باز کن. بعد GPS رو روشن کن . بعد بزن رو حالت Speed Test. ببین چی نشون میده!
چون الان من با رایتل امتحان کردم اون BTS ای که ازش دارم آنتن دیتا میگیرم رو نشون میده!
شاید روی وایمکس هم چیزی رو نشون بده. تو برنامه گفته هر BTS ای .:n13:
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید :,(
سلام دوستان
تصمیم دارم وایمکس ایرانسل بگیرم ولی دو دلم نمیدونم رضایت بخش هست یا نه
من دانلود ندارم
برام پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه
نظرتون راجب مودم همراه ایرانسل چیه؟
ساکن تهران - امامت هستم تو این منطقه کسی هست
امتحان ميکنم.(بايد دوباره نصب کنم چون پاکيدم به يک دلايلي:n02: ) ولي ميگم با اين روش ميشه دکل رايتل و همراه اول و موبايل ايرانسل رو پيدا کرد.نقل قول:
سيگنال وايمکس با اين سيگنال ها فرق داره و خب وقتي گوشي نتونه سيگنال وايمکس رو بگيره ، جای دکل رو هم نميتونه پيدا کنه.
سلامنقل قول:
عکسي که اينجا هستش که ليستش با اون مربع پوشونده شده. ولي اگه اين جدول ، جدول فرکانس ها هست ، از هميجا ميشه فرکانس آنتن های ديگه رو پاک کني.(مودم داخلي ندارم که با اطمينان %100 بگم)
فقط حتما حتما حتما فرکانس ها و پهناي باند هاي قبلي رو يادداشت کن. قطعا به کارت مياد.
سلامنقل قول:
من واسه دانلود اين اينترنت رو گرفتم و از اين نظر خيلي خوب بوده و صد البته ايرانسل کيفيتش شديدا به منطقه اي که توش هستي و شلوغي دکل بستگي داره.(خيلي ها واسه همينم راضي نيستن)
ولي واسه استفاده اي که ميگي صادقانه بگم به طور کلي فکر نميکنم اصلا و به هيچ عنوان مناسب باشه و الان هم خيلي اوضاعش به هم ريخته هست.
من خودم واسه Xbox Live اصلا و ابدا از ايرانسل استفاده نميکنم که پينگ و عدم قطعي مناسبه. (از جاي ديگه اينترنت دارم)
پينگ از کجا ميخواي ؟ اگه سرورهای خارجي ميخواي که...
خيلي اوقات پينگ 4.2.2.2 يا 4.2.2.4 زير 190 هست ولي خيلي خيلي مواقع بعد هر 3 خط خيلي وقت ها 10 خط تايم اوت هستش. مشکلي که خيلي شديد شده اين چند وقته خصوصا اينه که اصلا کلا ارتباط با يکسري سرورهاي خارجي کاملا قطع ميشه و ممکنه تا چند روز همينطوري باشه. پکت لاست بالا هست خيلي وقت ها و از همه فاجعه تر عدم دسترسي به پشتيباني هستش. وقتي زنگ ميزني 707 اکثر مواقع فروشنده هايي که فکر ميکنن کارشناس هستن چيزي جز سوال اينکه سرعت چند هست و قندشکن داري چيزيي بلد نيستن و هميشه هم به زور ميخوان بگن مشکل از خود شماست و اگه هم بتوني حاليشون کني که مشکل هست ، ميگن باهات تماس گرفته ميشه که کسي که زنگ ميزنه پشتيبان فني هست ولي مشکل اينه که خيلي دير و کند زنگ ميزنن و حتي ممکن هست زنگ نزنن...
راستي مسيريابي (tracert) هم هرچي ميزنم فقط به زور خط آخر اونم با چندصد ميلي ثانيه وصل ميشه.
اين مشکل ها به صورت کوتاه و نه چندان شديد واسه سرورهای داخلي هم اتفاق افتاده....
اگه دقيق تر بگي واسه چي و کجا بخواي ميشه با اينترنت خودم امتحان کنم...
اینجا دقیقا فرکانس ها هستش و امکان ادیت و اینسرت و حذف فرکانس داره یعنی من اگه فرکانس مورد نظرمو بخوام اینا رو پاک کنم فقط فرکانس مورد نظرم اینجا باشه؟اینو میخوام بدونم :)نقل قول:
یک دنیا ممنون ase-pase :n16:
دقيقا. هر فرکانسي که ميخوای ازش استفاده کني بمونه و بقيه حذف بشه. فقط يادت نره که حتما قبل از اينکه فرکانس هايي رو که ميخواي حذف کني حتما حتما يک جايي يادداشت کن و نگه دار. (پهناي باند فرکانس هم حتما يادداشت کن)نقل قول:
سلام ممنون از پاسخ شمانقل قول:
وایمکسم از لیستم خط خورد!
های وب ، ایرانسل دیگه موندم چیکار کنم
از کجا وایمکس بگیرم
از کجا adsl بگیرم
اینترنت گرفتن منم تبدیل شده به یه
دوستان بعد مدتی قطعی صبانتم رفتم مبین نت بگیرم و پرسیدم ایرانسل بهتره یا مبین نت و فروشنده نمایندگی گفت آنتن های ایرانسل کاذبه و تعجب کردم .............
امروز من به وایمکس ایرانسل پیوستم و 25 درصد تخفیف داره و مودم فقط 130 داشت و دیگه گرفتم و آوردم خونه 5 آنتن وصل هست و عالیه و دکل ایرانسل سر نبش خونه ماست ............... فعلآ 128 گرفتم تا ماه دیگه سرعت بالا تر بگیرم و از همگی شما بخاطر راهنمایی های شما ممنونم .......
چرا اینقد پینگ بالاست . پاکت لاست زیاده؟؟؟؟
توي 4-3 روز گذشته دوباره، پينگ، خصوصا از سروهاي خارجي فاجعه هست. (4.2.2.2 و 4.2.2.4 که کلا تايم اوت هستن مگه خلافش ثابت بشه).نقل قول:
پکت لاست فاجعه نيست اما خوب هم نيست.
حتي رو سرورهاي داخلي هم اوضاع چندان جالب نيست.
مسير يابي هم که... اصلا بيخيال....
*البته امروز اوضاع کمي بهتر شده واسه من.
نکته مهم : الان مشکلات منطقه به منطقه و نوبتي بين کاربرها پخش ميشه. يعني مثلا اول يک قسمت مشکل دارن اما بقيه مشکل ندارن بعدش مشکل گروه اول حل ميشه و نوبت گروه بعدي ميشه و....
========
آقا سرعت شبانه من هم از امشب فاجعه شده...
الان دارم با سرعت 45 دانلود ميکنم
نمیدونم چیکار کنیم واسه این وضع!! اره سرعت منم بین 20 تا 35نقل قول:
سلام دوستان اگه فقط همه آنتن ها فول باشه یعنی خوبه یا باید چیز دیگری هم مد نظر گرفت ؟نقل قول:
نقل قول:
چه نام کاربری و رمزی باید داد که این صفحه رو مشاهده کرد ؟
سلامنقل قول:
مشخصه بعدي CINR هست که مهم هست.
اگه اين عکس برای شما باشه CINR بسيار خوبي داريد. تقريبا چسبيدي به آنتن :n02:
برای ورود به صفحه تنظيمات مودم ميتوني آدرس ورود رو از روي خود مودم پيدا کني و يا توي قسمت status کانکشن وايرلس و بعد کليک بر روي Details از روي قسمت IPv 4 Dns Server پيداکني. آدرس ورود هم براي مودم شما فکر کنم. 192.168.1.1 يا 192.168.0.1 باشه.
واسه ورود به صفحه تنظيمات مودم يوزر و پسورد هردو admin هست.(اينم روي مودم نوشته)
System StatusPhysical Status
Frequency: 3586500 Bandwidth: 5000 BSID: 00:00:15:1b:67:20 Dev State: Connected Mac State: Normal Uptime: 10591
RSSI: -82.55dBm CINR:
19.96/17.27(R3/R1)dB TX power: 27dBm RF Temperature: 37 C
UplinkDownlink
Modulation: 16-QAM [CTC] 3/4 Data rate: 0B/s TX bytes: 15088638
Modulation: 16-QAM [CTC] 1/2 Data rate: 0B/s RX bytes: 98544720
دوستان این مال من هست چطوره ؟
براي 128 فکر نکنم مشکلي داشته باشه.
CINR R3 و R1 هم مقدار خوبي دارن.
براي سرعت هاي 1مگ و 2مگ شايد مقدار Rssi يک مقدار بيشتر (عدد منفي کمتر) باشه بهتر هست فکر کنم.
البته به شرايط خود آنتن هم که شلوغ نباشه بستگي داره.
ممنونم ولی توی این مطلب سایت مبین نت نوشته هر چی منفی بیشتر باشه بهتره ...................نقل قول:
اکنون با کلیک کردن برگهی Status به این بخش بروید. پس از ورود به بخش Status، سراغ زیرمجموعهی آن Wimax بروید. پارامترهایی که میتوانید از آنها برای تعیین کردن میزان آنتندهی استفاده کنید، در همین بخش است. این دو پارامتر به ترتیب RSSI و CINR نام دارند و مقدار مناسب آنها به این شرح است:
RSSI: عددی منفی است و هرچه بزرگتر باشد، بهتر است.
CINR: عددی مثبت است و هرچه بزرگتر باشد، بهتر است.
این اعداد نسبت به مکان قرار گرفتن مودم دایماً بهروز میشود، یعنی اگر مودم را جابهجا کنید، میبینید که این اعداد تغییر میکنند. اکنون میتوانید مکان مودم را تغییر دهید و نگاهی به این اعداد بیندازید. هرجایی که این دو عدد بزرگتر بودند، بهترین مکان قرار دادن مودم است.
اماگذشته از راه و روش علمی و فنی، این نکتهها را نیز در مورد تعیین مکان مودم در منزل یا محل کار خود در نظر داشته باشید:
- مودمها معمولا در نزدیکی پنجره بهتر آنتن میدهد.
- اگر امکانش هست، سعی کنید مودم را در طبقههای بالای ساختمان قرار دهید.
- اگر ساختمانی بلند بین مودم شما و دکل BS قرار داشته باشد، ممکن است مودم به هیچ وجه آنتن ندهد، حتی اگر در محدودهی پوششدهی باشد.
- بهتر است مودم کنار اشیای فلزی قرار نداشته باشد.
- بهتر است مودم را در مکانی بالاتر از سطح زمین قرار دهید. معمولاً هرچه این ارتفاع بیشتر باشد، مودم بهتر آنتن میدهد.
دوستان اینجا نوشته عدد مثبت و منفی باید بیشتر باشه و برخی می گویند عدد منفی باید کمتر باشه بهتر هست .............نقل قول:
لینک زیر نوشته منفی و مثبا باید عدد بزرگتر باشد ......... :n17:
خب درست گفته ديگه :n02:نقل قول:
هرچي بزرگتر باشه بهتر هست. مثلا عدد -60 بزرگتر از عدد -80 هست. (منظور من هم اين بود که مقدار عدد منفی يعني عدد 60 از 80 کمتر هست).
دکل ایرانسل سر نبش ما هست و 5 آنتن فول هست پس مشکل من کجاست ؟ چه کنم ؟ لازم به ذکر هست که سرعت دانلود 16 هست و با فی شکن هم مشکل ندارم و FB راحت باز میشه .............
دوستان برای سرعت بالاتر ایرانسل چه کنم ؟ سرعت بالاتر را شارژ کنم یا مجوز نیازه ؟
RSSI: عددی منفی است و هرچه بزرگتر باشد، بهتر است.
CINR: عددی مثبت است و هرچه بزرگتر باشد، بهتر است.
هر کدام نشان دهنده ی چه هستند ؟ لطفآ کامل توضیح دهید .............
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اگه براي 128 سرعتتون روي 16 مشکلي وجود نداره (همونطور که گفتم اين مقادير احتمالا تا 512 هم هيچ مشکلي ندارن).
برای سرعت بالاتر نامه لازم هست.
اگه سرعت بالاتر گرفتين و نتونستين مثل الان سرعت مناسب داشته باشين بعدش بايد به فکر جا به جايي مودم براي دريافت سيگنال و يا (در صورت لزوم) آنتن بهتر بود.
به احتمال خيلي زياد به نزديکترين دکل (همون دکلي که ميگين) وصل شدين اما ممکن هست که به دکل ديگه اي که همون اطراف بوده باشه وصل شده باشين. واسه اطمينان بايد بقيه فرکانس ها رو هم چک کنيد. البته بازهم ميگم که تا وقتي که سرعت و کيفيت مناسب رو داريد احتياجي به تغيير در وضعيت سيگنال و مودم و... ندارين.
در مورد RSSI آخرين پست صفحه قبل راجع بزرگتر و کوچيکتر بودن توضيح دادم.
در مورد CINR :
به طور کلي و ساده RSSI ميشه گفتش که همون قدرت سيگنال دريافتي هست و CINR ميزان کيفيت سيگنال (نسبت به نويز) دريافتي هست.
بي زحمت اگه سوالي بعد از پستي که گذاشتين پيش اومد ، به جای پست های پشت سرهم، همون پست قبلي رو ويرايش و سوالتون رو اضافه کنيد. مرسي :) :n16:
با سلام یک سوال داشتم
آیا مودم fmm-130 به adsl متصل میشه؟
Sent from my GLX Luster using Tapatalk 2
با سلام یک سوال داشتم
آیا مودم fmm-130 به adsl متصل میشه؟
Sent from my GLX Luster using Tapatalk 2
عزیزه من rssi هر چی کمتر باشه بهتره نه بیشتر:| مثلا منفی 65 بهتره یا -57 :|
من الان
rssi=-57
قبلا نزدیک پنجره نبود -68 بود »:|
ولی cinr هر چی بیشتر باشه گویا بهتره
اینم از وضعیت منه با 1 مگ 45 مگابایت رو زده 46 دقیقه دیگه :|
حــــــــــــتی وقتی مودم رو میچرخونم بد انتن میده هم انتن کم میشه هم
rssi میشه 75 !!!:O
و cinr هم میشه 19 20
ولی خواهشن این قضیه رو روشن کنید
من قبلا rssi قبلا رو -68 بود
الان رو -55 یا -56 هستش
الان کدومش بهتره؟
خوده دوسته گرامی ase_pase هم تایید کرد و گفت هر چی کمتر باشه بهتره
همین الان 5 بار زنگ زدم یکیشون میگه رو به 0 بهرته یکیشون میگه -65 بهتر از -55 هستش
موندم چی کار کنم انتن رو ببرم رو به -55 یا -65
ای خدا دیونه شدم
متاسفانه ايرانسل يکي از ضعيفترين و بي اعتبازترين پشتيباني ها رو بين همه سرویس دهنده ها داره چون درواقع شما به پشتيباني وصل نيستي و فروشنده ها هستن که جوابت رو ميدن.نقل قول:
CINR هرچي مقدارش بيشتر باشه بهتر هست يعني مقدار 25 از 20 بهتره.
RSSI هرچي به صفر نزديک تر باشه بهتر هست يعني -57 خيلي بهتر از -65 هست. (عدد -57 از نظر رياضي بزرگتر از -65 هست) (منظور از مقدار عدد منفي خود اون عدد بوده ، که 57 کمتر از 65 هست)
فقط اگه چندتا فرکانس خصوصا داري توي جدول اگه ديد مقدار R3 از R1 بيشتر از 5 تا هست ، ممکنه که بي دليل آنتن عوض شه.
باتوجه به قيمت روترهايي که توانايي داشتن 2تا اينترنت رو دارن و قيمت و شرايطي که داران خيلي بعيد هست که با اين مودم بتونيد هم به عنوان ADSL و هم وايمکس استفاده کنيد. البته صبر کنيد تا کسايي که اين مدل رو داشتن بيان و بگن.نقل قول: