یه چیز عجیبم هست .نقل قول:
قبلا که Pes 6 بازی میکردم یادم میاد تیمم تو رتبه های 60 65 تا 70 بود ولی در 2010 از همون اول رتبه ی اول رو داشتم !!!
Printable View
یه چیز عجیبم هست .نقل قول:
قبلا که Pes 6 بازی میکردم یادم میاد تیمم تو رتبه های 60 65 تا 70 بود ولی در 2010 از همون اول رتبه ی اول رو داشتم !!!
آره! منم همینطور!نقل قول:
یه چیز عجیبم هست .
ولی اول بازی لیگ اسپانیا دوم بود که از فصل دوم به بعد اسپانیا لیگش اول بوده : دی
دقیقانقل قول:
ولی کلا بعد از سه چهار سال لیگی که توش بازی میکردیم اول میشد. البته غیر از اون لیگه که توش بنفیکا و یوونتوس بودن.در مورد رده بندیم اگه پایین باشیمو بیاییم بالا خیلی حال میده بخاطر همینم در این مورد Pes 6 خیلی مسترش حال میداد. تازه مبلغ خریدم خودمون به بازیکن پیشنهاد میکردیم.ولی حیف از کونامی ...
آیا بازیکنان قدیمی مثل مارادونا و پله و ... در pes2010 هست؟ و آیا باید آزاد بشن و چطوری ؟
این رو کپی کن توی my document کنار سیو هات بازیکنان کلاسیک و مستر لیگ آزاد میشننقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files/5c550402399e4484810c.zip
من از نرم افزار PES 2010 Master League - Player Transfer v1.1 طبق readmeاستفاده کردم.اما برای من ارور میده.کسی هست منو راهنمایی منه
سلام به همگی
من الان یه 5 فصل هست با منچستر سیتی بازی میکنم و بازیکنهای خوب زیاد دارم مثل رونالدو کاکا مسی و ... و هرسال هم همه جامها رو میبرم و تیمم تو رده بندی اول هست ولی نمیدونم چرا اخر فصل هیچ تیمی بهم پیشنهاد خرید بازیکنانمو نمیکنه حتی شده اونهارو تولیست فروش هم میزارم باز پیشنهاد نمیگرم !
راهی برای این وجود داره که برای بازیکنان تیمم پیشنهاد بشه ؟
کاملا تصادفیه! اصلا راهی هم نداره! من بازیکنایی که نمیخوامو میزارم ترنسفر لیست! در بیشتر مواقع بازیکنای بالای 33 رو نمیخرن! ولی بعضی مواقع هم 36-37 هم میخرن!
کلا بذار تو لیست فروش شاید یه معجزه ای شد و یکی به بازیکنات پیشنهاد داد و اگر هم بازیکنات رو نمی خوای میتونی آزادشون کنی.نقل قول:
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
از چه DLC استفاده میکنی؟؟نقل قول:
دوستان معذرت که این سئوال رو اینجا مطح میکنم . لطفا کمک کنید
دوستان عزیزسیستم من با این مشخصاتCpu :E7500VGA : 1 GIG 9600 GT DDR3MAINBORD : E41 DDR3RAM : 4 GIG 1300 BASSLCD 1960 TR LG 19”من روی این سیستم دو ویندوز XP و 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم ، که ویندوز XP در درایو C و ویندوز 7 در درایو D .بازی PES2010 رو XP نصب کردم همراه با آخرین نسخه PESEDIT PATCHE 3.3 .روی ویندوز 7 هم بازی رو مثل ویندوز XP نصب کردم .در شرایط عادی ابعاد دسکتاپ من 1024*1280 هستش .در ویندوز XP با این setting بازی میکنم 1024*1280 5:4 وتیک مربوط به LB رو برمیدارم .و بازی بدونه هیچ مشکلی کار میکنه و کوچکترین گیر یا پرش تصویری هم ندارم .امادر ویندوز 7 با همین مشخصات وقتی بازی میکنم وسطای بازی شروع به گیر کردن و .... خلاصه اعصاب آدم رو خورد میکنهمیخواستم ببینم کلا واسه هم این مشکل هست یا فقط برای منه که بازی در ویندوز xp مثل مرد کار میکنه ، ولی در ویندوز 7 گیر میکنه ؟در ضمن من جدیدترین فایل های آپدیت درایور رو هم برای کارت گرافیکم گرفتم که ورژنش 197 هستش . میشه یکی کمک کنه کی چیکار کنم
سلام دوستان
تو قسمت BECOME A LEGENDS آخرش چی میشه؟؟؟:41:
از فوتبال فرت میشی:31:نقل قول:
یه سوال پایه!نقل قول:
از چه DLC استفاده میکنی؟؟
DLC چیه؟ من بازیم همون بازیه اولیه س و هیچ ادیت و پچی هم نکردم! نمیتونم از این پلیر ترنسفر استفاده کنم؟!
سلام.خوبيد
ميخوام پي اي اس خودمو به بهترين حالت آپديت در بيارم كدوم پچ رو بريزم و چگونه
آيا بايد به ترتيب پچ هارو بريزم
چرا وقتي از تو بازي دانلود رو ميزنم آخرش نصبش نا تمام و لرور ميده
يكي منو راهنمايي كنه
مرسي
تاحالا هيچ گونه پچي نصب نكردم
کسی نبود جواب بده ؟ :40:نقل قول:
DLC رو تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی/نقل قول:
شما مشکلت رو دقیقتر بگو.
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
این آموزش استفاده از برنامه هستش:نقل قول:
برنامه رو اجرا می کنی.
گزینه ی اول یعنی original pes 2010 - with original pes2010_edit رو انتخاب میکنیش البته بستگی به ورژن DLC تون داره اگه از پچ استفاده میکنی گزینه ی پچ رو انتخاب کن.
بعد گزینه های پایینیش رو مناسب با پچت انتخاب کن.
بعد از همه ی اینها load NEW ML file and convert ML file رو بزن.
یه پنجره جلوت باز میشه که باید فایل سیو مربوط به ادیتت رو انتخاب کنی (PES2010_EDIT) .
بعد دوباره پنجره باز می شه ولی باید این بار سیو مستر لیگ مربوطه ر اجرا کنی .
وقتی اجرا کردی تیم تو در سمت چپ و تیمهایی که می خوای ازشون بازیکن بگیری سمت راستند.
یه نکته اینکه پایین پنجره برنامه سه تا گزینه که remove player ،override player & add player هستش که گزینه ی remove player بازیکن رو از تیمت پاک می کنه
گزینه ی add player هم بازیکنی از تیمهای دیگه به تیمت اضافه می کنه
دقت کن اگه بازیکنات کاملند یه بازیکن پاک کنی و از یه تیم دیگه یه بازیکن بگیری در غیر این صورت اگه تیمت جا داشته باشه میتونی بدون پاک کردن بازیکن خودت بازیکن بگیری یا اد کنی.
در آخر هم از گزینه ی منو بالای صفحه change ذخیره می کنی و حالشو می بری.
امیدوارم کافی باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی بود بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل در ویندوز 7 عادیه عزیز/ کلا در ویندوز 7 اکثر بازیها مشکل دارن.یکی از بچه ها هم مشکل صدا داشت.:31:نقل قول:
نحوه کار با برنامه مستر لیگ ترانسفر و ترینر افزایش پول در مستر لیگ چطور هست ؟ یعنی چطور میشه پول را افزایش داد و تا حداکثر تا چه مقدار میشه این کار را کرد ؟ دوم اینکه بوسیله برنامه مستر لیگ ترانسفر چطور میشه بازیکن از تیمهای دیگه به تیم خودم انتقال بدم ؟ و در آخر آیا میشه بازیکنانی از قبیل پله و مارادونا و غیره را در مستر لیگ به تیم خود آورد ؟ در صورتیکه میشه چطوری ؟
طریقه استفاده از برنامه رو میدونم! اما چجوری بفهمم DLCم چنده؟ هرچی میزنم توی اون برنامه ارور میده! برنامه رو میاره! بعد میخواد فایل ML رو لود کنه ارور میده!نقل قول:
بازی هم همون بازی اولیه هست! باید چه DLC رو بزنم؟!
من هم همین مشکل رو دارم و تا الان هم جوابی براش پیدا نکردم. احتمالاً هم جوابی نداره باید منتظر ورژن بعدی باشیم.نقل قول:
سلام دوستان
یکی از مشکلات مستر لیگ اینه که رشد و افت بازیکنان خیلی غیرطبیعیه مثلا یه بازیکن که سنش به 31 یا 32 میرسه به شدت شروع به افت میکنه.
نمیشه کاری کرد که با یه پچ یا روش دیگه ای این مشکل رو رفع کرد؟
البته تو قسمت EDIT میشه این کارو کرد ولی ویرایش تک تک بازیکنان کار طاقت فرساییه!!
بالاخره اون افت طبیعیه و نمیشه ازش خورده گرفتنقل قول:
تو ادیت هم بخوای ویرایش بکنی نمیتونی کاری بکنی که صددرصد افت نکنه
اونجا فقط نحوه رشد بازیکنا رو درست می کنی
نقل قول:
نه که صد در صد افت نکنه، یه افت طبیعی داشته باشه مثلا یه بازیکن 32 ساله از ابتدای فصل تا انتهای فصل بعضی ویژگیهاش مث سرعت تا 10 واحد هم کم میشه دیگه اگر سنش بالاتر باشه دیگه بدتر!!!
اگر در قسمت EDIT برای رشد بازیکن آخرین گزینه رو انتخاب کنی هم کمترین سرعت رشد و هم کمترین افت رو داره
مثلا گزینه استاندارد هم سرعت رشد و هم سرعت افت بالاست که اکثر بازیکنان همین گزینه هست
با سلامنقل قول:
هيچكي نميتونه يه راهنمايي كوچيك كنه كه بهترين پچ يا آپديت كدومه و چطور ميتونم نصبش كنم
الان خيلي وقته كه پي اي اس من قديمي شده.واسه من از سري اولا هست
هيچ آپديتي هم نداره
لطفا يه راهنمايي كامل بديد به من
مرسي
سلام به همگی
آقا این negotiation یا همون نقل و انتقالات چجوری انجام میشه...؟؟ من بازیکن دلخواهم رو انتخاب کردم ولی نمیتونم درخواست خریدش رو بدم...
چیکار باید بکنم...؟؟
سلام یه سوال خیلی حرفه ای دارم کسی میدونه جه طوری میشه دروازبانا سر جاش تکون داد منظورم بیرون اوردنش نیست منظور حرکت و کنترل دروازبا نه؟
دوست عزیز.نقل قول:
یا بازیکن مورد نظر در حال مذاکره هستش... یا به تازگی عضو تیم دیگه ای شده... ویادرخواست خریدتون از حد مجاز گذشته.:10:
باز خوبه خودتم قبول داری منم دقیقا همینو گفتمنقل قول:
کلا نمیشه جلوی افت رو گرفت
موفق باشید/
خواهشن کمک کنید این خیلی مهمه تو کماند لیستم یه چیزی نوشته اما من نفهمیدم اگه کسی میدونه کمک کنه چون یکی رو دیدم که این کارا می کرد:10:
خواهشن کمک کنید این خیلی مهمه تو کماند لیستم یه چیزی نوشته اما من نفهمیدم اگه کسی میدونه کمک کنه چون یکی رو دیدم که این کارا می کرد
خب میشه دقیق تر توضیح بدی
تو کجا چی نوشته ؟ یه کمی اطلاعات بیشتر بده !!
وقتی وارد زمین بازی شدی ESC که زدی برو تو گزینه ی COMAND LIST بعد یه صفحه میاد که شامل تاکتیک های بازی مثل دریبل و شوت و ....... بعد میری صفحه بعد تو پوشه DEFENCE اون جا نوشته( GK CONTOROL (WITHOUT BALL یعنی کنترل دروازبان بدون توپ ولی من نفهمیدم کدوم دکمه را گفته بزنم .
خواهشن اگه کسی میتونه کمک کنه
منظورم افتادن فلش روی دروازبانه
COMMAND LIST
نبوووووووووووووووووووووود :19:
سلامنقل قول:
خوبي
دروازبان دو سه عمل ميتونه انجام بده
1) عادي: توي موقعيت تك به تك بياريش جلو با دكمي y از روي گيم پد
2) عكس العمل سريع: موقع زدن ضربه يا شوت به سمت دروازبان با همون دكمه y تسريع بدي حركتو يعني بلافاصله پس از زدن شوت اين دكمرو بزني
3)كنترل تو حركت تك به تك:وقتي بازيكني به سمته در وازبان حمله ميكنه ميتوني با زدن دكمه ي y و rt حريف رو گول بزني و حركت دروازبان از سمتي به سمته ديگه عوض كني
دروازبان رو نميشه دستي كنترل كرد كه تعيين كني كدوم سمت شيرجه يا جهش كنه
مگه بشه دروازبان يه تك بازيكن سلكت كني كه اونم نميشه فكر كنم
حالتاي ديگه اي هم نداره تا اونجايي كه من ميدونم
راستي Y از روي گيم پد همون w از روي كيبرد و rt همون c هست عزيز
يچي ديگه هم فهميدم الاننقل قول:
آره تو راست ميگي ميشه ولي حركت محدود با به دكمه ي Y از گيم پد يا W از روي كيبرد هست
اين كاري كه ميگمو انجام بده
از تنظيمات كيبرد براي بازي براي دكمه ي R اگه با كيبرد بازي ميكني يه دكمه تعريف كن اگه هم با دسته(گيم پد يا جوي استيك)بازي ميكني كه بايد آنالوگ راست رو فشار بدي(البته باي د آنالوگو روشن كني)
دكمه هاي LB,R همزمان فشار بده(از روي گيم پد)اينطوري دروازبان انتخاب ميشه(در اين حالت هوش مصنوعي جاي شما به بازي ادامه ميده و فقط شما دروازبان رو كنترل ميكني)
هم ميتوني با دكمه Y بياريش به سمته توپ هم ميتتوني كنترلش كني اما دروازبان پا به توپ نميشه
به توپ كه برسه يا اونو سانتر ميكنه يا به سمته دوازه ي حرف شوت
همچنين دروازباني هم نميتوني انجام بدي.عكس العمل براي شيرجه اوتومات از هوش مصنوعي بازي هست
همين
راستي اگه سمته تيرك دروازه هم بري و دكمه هاي X,B بزني ميپره بالا و تير افقي رو ميگيره
خيلي جالبه انجام بده با صحنه آهسته نگاه كن
اگه با دسته پلي استيشن بازي ميكني
Y=مثلث
X=مربع
B=دايره
A=ضربدر
LB=L1
RB=R1
RT=R2
LT=L2
لباس جدید بارسلون در سال 2010 برای PES 2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.persianupload.com/download2.php?a=4738527&b=9fd296d5a0a2b0e9d7c494b3c8e679ed
کد:http://www.persianupload.com/download2.php?a=3816941&b=aee0b651956ad29b8054e35f73b497c0
dlc 1.7 هم اومد
دانلود با حجم 88 مگ
کد:http://hotfile.com/dl/47165026/e99f1e0/pes2010_dlc17.rar.html
منبع : مدینگکد:http://d01.megashares.com/index.php?d01=bN9cIki
من نصب کردم. همون طوری که مدینگ گفته فقط شامل فیس ها، لباس های و ترکیب تیم های ملیه. داخلش یه فایل edit هم هست که وقتی کپیش کردم بازی به مشکل برخورد به نظر من از همون فایل قبلی edit خودتون استفاده کنید و فقط dt0f.img رو کپی کنید.نقل قول:
این هم لینک دانلود مستقیم از رپیدباز:
کد:http://s59.us.rapidbaz.com/get/_nskj/pes2010_dlc17.rar