ميشه هزينه اي كه براي هاوب كردين بگيد؟شبانه رايگانش چجوريه؟چه سرعتي؟نقل قول:
به195.ir شكايت كنيد،سريع براتون جمع آوري ميكنند
Printable View
ميشه هزينه اي كه براي هاوب كردين بگيد؟شبانه رايگانش چجوريه؟چه سرعتي؟نقل قول:
به195.ir شكايت كنيد،سريع براتون جمع آوري ميكنند
اگه سر به سايتشون بزنید جواب همه سوالاتونو میگیرید.هزینه ها به نسبت سرعتشون خیلی خوبه.ایشالا بعد از اولین اتصالم میگم کیفیتشون چجوریه.
من تو این سایت شکایت کردم ولی خب دقیقا نمیدونستم کدوم گزینه هارو انتخاب کنم چون برای مشکل من گزینه خاصی نبود منم از رفتار پرسنل شکایت کردم که درست جوابگوی من نبودن.
واقعا یک روزه جمع میکنند؟دقیقا تو کدوم قسمتش باید شکایتو ثبت کنم؟میشه یکم راهنمایی کنید؟
حضوری برید مرکز مخابراتی که مربوط به خط شماست و یه کم سرو صدا کنید، بلکه شاید کاری کردن و پورت رو برداشتن!نقل قول:
خداروشکر شکایت جواب داد و بالاخره بعد از 17 روز تخلیه کردن.کاش زودتر شکایت کرده بودم.
ولی از طریق یکی از آشناها متوجه شدم این از عمد اینقدر اذیت میکنند.
مسلمه که عمدی هست و می خوان مشترک از دست ندن (مخصوصا در مراکز مخابراتی که پورت خالی بیشتر باشه...)نقل قول:
تازه اگه با کاربر لج کنن، خطش رو PCM میکنن تا دیگه نتونه از هیچ سرویس دهنده دیگه ای اینترنت بگیره!:n02:
سلام.
من از اینترنت بیسنت استفاده میکنم/
چن وقتی هست که این پیام میاد و اینترنت من مرتب قطع و وصل میشه .به نظر شما این شرکت داره سو استفاده میکنه؟من با کی تماس بگیرم تا مشکلم حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:n16:
برای مرکز مخابرات امیرکبیر چه شرکتهای اینترنتی بهتزخدمات میدهند؟
میزان دانلود شبانه و سرعت دانلود روزانشون چه مقداری است؟
آراکس قبلا نمایندگی پارس آنلاین بود جدیدا فناوانقل قول:
خیرنقل قول:
میشه سرویس بیست نت رو انتقال داد یه خط تلفن دیگه ؟
میگن با پنبه سر بریدن ، حکم همین شاتل هست
مودب و با احترام ، سرویس نا پایدار و مشکل دار میده به مشتری
دیگه شورشو در آوورده این بیست نت برا من که عملا اوپن چی پی ان udp فقط وصل میشه و هیچی دیتا نمیده به هیچ دردی نمیخوره. چند روزه اینجور شده فک میکردم موقته. دیگه اعصابم خورد کرده! باید چکار کنیم؟نقل قول:
دوستان جديدا واسه شبانه بيست نت بايد مودم رو ساعت ١ روشن خاموش كنيم ؟!!! يا فقط واسه من اينجورى شده ؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk
من دیدم سرعت نصف هست مودم خاموش روشن کردم سرعت برگشت به حالت اولیه.البته بگم این کار ساعت 6 انجام دادم !نقل قول:
واسه من کلا لینک وصله اما سرعت صفر هست ولی وقتی روشن خاموشش می کنم درست میشهنقل قول:
سلام در متن مشخصه دو کامپیوتر یا اپ دارای یک ای پی مشابه هم هستند سرویس dhcp خودش ای پی رو اتوماتیک تغیر میدهنقل قول:
اگر به صورت مکرر با این ارور برخورد کردی در کانکشن خود ip/ver4 رو دستی تغیر بدین به 192.168.1.4 و ساب نت ماسک 255.255.255.0
مخابرات طرح های بهاره که دارای شبانه رایگان هم هستن رو آورده باز البته 1 ساله هستن.
ولی خب تعرفه های خوبی هستن به خصوص قیمت هاشون
خداییش مخابرات جز هزینه زیادی که مینداخت و دزدی که میکرد هیچ مشکلی نداشت.
مشکل اینجاست این طرح فقط پیش پرداخت هست و حالت پس پرداخت نداره!نقل قول:
منظور اینه که 12 ماه رو یه جا باید بدیم درسته؟نقل قول:
کاملا !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد اینکه باید کل هزینه رو یک جا داد یا مثلا توی 2-3 نوبت هم بشه اطلاعی ندارم
دوستان هیچ کدومتون هیچ ترفندی کلکی شعبده بازی بلد نیستید بشه مثل چند ماه پیش با همون سرعت روزانه شبا هم که رایگان هست دانلود کرد؟؟!!
چند ماه پیش خیلی خوب بود سرعت روز هر چی بود شب هم همون بود...نمی دونم چشون شد یهو سرعت شب رو محدود کردن و اتوماتیک بعد ساعت 1 سرویس ها رو ریست می کنن:n30:
بیست نت امروز به شدت رو اعصابه !!
نمیدونم فقط واسه من اینجوریه یا واسه همه
سلامنقل قول:
بله،واسه ما هم مشکل داره
کلا چند روز هست مشکل داره...، ولی امروز خیلی وضعیتش خراب شده
آقا شیراز مرکز مدرس هستم مخابران بیست نت چند روزی هست شاید یک هفته کلا بعصی وقتها بعضی سایتها باز میکنه و بعضی نه بیشتر باز نمیکنه کسی این مشکل رو داره و اینکه بهترین dns چی هستش ست کنیم شاید مشکل رفع بشه برای مخابرات فارس
واسه منم همینجوره. فکر کنم دارن طرح خیلترینگ هوشمند !!! رو اجرا می کنننقل قول:
من میخواستم این طرح پیش پرداخت بهار رو بگیرم.
اگه میشه یکم بگین کیفیت مخابرات چطوره؟ هم شب و هم روز. پینگش چطوره برای بازی و اینا؟
تست speedtest.net هم بذارین بسیار ممنون میشیم.
تشکر!
روز تعطیل شاتل اینترنت رو بدون خبر قطع میکنه... متاسفم
چه وضعی راه انداختن. از صبح قطع هست. یک جواب درست و جسابی هم نمیدن. الان با اینترنت رایتل امدم
مسخره کردن
شاتل خیلی زرنگ هست. یک سری روانشناس رو به عنوان مشاور به خدمت گرفته
بعد که اینترنت وصل شد. زنگ میزنن مودبانه که اقا مشکل خارج از محدوده ما بوده. هدف ما رضایت مشتری هست. سعی میکنیم این مشکلات به وجود نیاد و مشتری در نتیجه مشترک شاتل میمونه و چیزی نمیگه!!!!
سشلام
در مرکز مدرس چه شرکتی خوبه؟ الان شاتل هستم
میخواهم 128 نامحدود بگیرم و سرعتش دیگه کمتر از 1 مگ نباشد. حدودا حداکثر 15 گیگ مصرف دارم. در ماه
جریان اسیا تک چیه؟
چطور هست در شیراز این همه نماینده فروش داره؟! این ها شرکتی هستند یا به حقیقی هم نماینده فروش داده؟
پشتیبانی اصلی و فنی با کی هست؟ فکر نکنم بشه این همه نماینده پشتیبانی فنی هم باشند همزمان!!!
عزیزانی که اسیاتک و پارس انلاین در مرکز مدرس دارند، ترجیحا نامحدود ...لطفا اعلام وضعیت کنند سپاس
سلام دوستان روی خط pcm میشه adsl گرفت ؟ اگر میشه چه شرکت هایی سرویس میدن ؟
سلامنقل قول:
خیرنمیشه
باید درخواست بدید مرکز مخابراتتون اگر امکانش باشه از PCM خارج می کنند
الان از ساعت 17 اینترنت شاتل قطع هست
جالب اینجاست سایت خودشون هم باز نمیشه
بعد هم میگه بهترین سرویس دهنده!! سرویس دهنده برتر!!!
دوستان من قبلا آسیاتک داشتم و جمع کردم رفتم پازس،حالا پارس را جمع کنم و دوباره بخام بیام اسیاتک،امکان داره؟
درضمن کیفیت اینترنت مخابرات فارس چطوره؟پینگش برای 1مگ چقدره؟خط را روی چند میبندن؟
سلامنقل قول:
بله امکان پذیر ست
سلام
کیفیت اینترنتی که می گیرید به مقدار زیادی به نویز خط، فاصله از مخابرات و... بستگی داره. معمولا حداکثر در فاصله ۴-۵ کیلومتری از مرکز مخابراتی می تونید سرویس مناسب بگیرید.
در شرایط استاندارد روی سرویس آسیاتک پینگ از یه پابلیک دی ان اس استاندارد مثل 8.8.8.8 بین ۸۰ تا ۱۵۰ هست حدودا.
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز
سلامنقل قول:
بله متاسفانه آسیاتک در شیراز بدون در نظر گرفتن توانایی و اطلاعات فنی متقاضیان نمایندگی، به همه نمایندگی داد. چه حقیقی و چه حقوقی. بعضی از این نماینده ها حتی ۱۰۰ تا هم کاربر ندارن و ضعف اطلاعات فنی و نهاد نظارت کننده باعث شده که خیلی از مشترکین از آسیاتک بعنوان سرویس دهنده ضعیف نام ببرن...
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز