ASUS am604gنقل قول:
قیمتش هم حدود 85
بهتر بود اینجا مطرح می کردی!
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
Printable View
ASUS am604gنقل قول:
قیمتش هم حدود 85
بهتر بود اینجا مطرح می کردی!
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
این مودم بهترینه تو مارک asus واسه وایرلس abg ؟نقل قول:
قیمتش چنده؟
Zyxel P660HW را شاتل شیراز میده 95 با یکسال گارانتی...نقل قول:
یه مدل مودم وایر لس هم هست به نام خود شاتل البته ایرانی نیست 113 تومان من تو اینترنت دیدم
با هزار ذوق و شوق رفتم برای دفترمون art3 بگیرم ... فیبر نوری بودیم. :41::41::41:
جدا؟نقل قول:
خوب باید از مخابرات بگیرین:21:
خط مسی یا اینترنت ؟؟؟؟نقل قول:
خط مسی که فکر نکنم داشته باشن پس اینترنت را...نقل قول:
بعضی از isp ها هم هستن که روی فیبر نوری سرویس میدن نمونش صبانت...
کم کم شاتل هم باید بره روی فیبر نوری سرمایه گذاری کنه ....
راستی قیمت 2 روز پیش مودم Asus 604g am در مرکز پایتخت 80 تومن بود ...
سلام به همه
سرعت دانلود اونايي كه سرويس 512 eco دارن چنده (با دانلود منيجر)
با تشكر ...................
با لینک مستقیم از رپیدشیر میانگین 67-68نقل قول:
من هم سرويس 128 eco دارم .اين هم تست ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت واقعي رو چه طوري ميشه حساب كرد؟
دانلود از یه لینک مستقیم با idm یا برنامه های مشابه.نقل قول:
شک نکن واقعی هستش....:31:مثل این:نقل قول:
از روی تست سرعت.نقل قول:
من جهارشنبه از نمایندگی دالای تو پایتخت 906 رو گرفتم 43 تومن .نقل قول:
راستی قیمت 2 روز پیش مودم Asus 604g am در مرکز پایتخت 80 تومن بود ...
آره داداش خیلی وقته فقط 2 روز اون جوری بود:31:نقل قول:
ببخشید دیر جواب دادم چند روز نبودم ترافیکم تموم شده بود دوره جدیدم به زودی شروع میشد:31:
یه چیز جالب. این شاتل یه حال اساسی به ما داد
اون 3 گیگ ماه رمضون رو به من دیر دادند یعنی توی این دوره جدید اضافه شد منم از فرصت استفاده کردم رفتم فاکتورم رو عوض کردم 3 ماهه کردم حالا این دوره 8 گیگ ترافیک دارم:21: کلی حال کردم:8:
سلامنقل قول:
تو قزوین که فقط به کسایی که تازه مشترک میشن این 3 گیگ رو میدن.
آقا من چند وقته با دانلود کردن مشکل اساسی دارم.وقتی که میذارم دانلود بشه حدود 5 تا 10 دقیقه دانلود میکنه بعدش یهو دانلود قطع میشه و بعضی موقع کلا اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه.هم با idm و هم با dap امتحان کردم فرقی نمیکنه.به پشتبانی هم زنگ زدم میگه مشکلی نداره.نمیدونم چی کار کنم هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم.سرویس هم arthome هستش.مودم corecess 3115.
ممنون میشم راهنمایی کنید.قبلا این مشکل نبود و با خیال راحت میذاشتم دانلود و میرفتم به کارام میرسیدم ولی الان دیگه تا میرم اون طرف میام میبینم قطع شده اعصابم خورد میشه.یه فایل 10 مگی نمیتونم دانلود کنم.
منم قبلاً این مشکل رو داشتم ولی الان خوب شده اگه از اسپلیتر استفاده میکنید حتماً قطعش کنید....نقل قول:
شما سايت زير رو باز كنيد:نقل قول:
بعد اون آي پي رو يادداشت كنيد. بعد بزنيد دانلود هروقت قطع شد و دوباره وصل شد دوباره اون سايت رو باز كنيد. ببينيد اگه اون عدد تغيير كرده باشه يعني مشكل من رو داريد كه من شديداً درحال پيگيري هستم. حتماً حتماً جوابش رو به من بدين تا يه راه حل موقت بهتون بگم.کد:http://whatismyip.com/
same here :(نقل قول:
آقا من چند وقته با دانلود کردن مشکل اساسی دارم.وقتی که میذارم دانلود بشه حدود 5 تا 10 دقیقه دانلود میکنه بعدش یهو دانلود قطع میشه و بعضی موقع کلا اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه.هم با idm و هم با dap امتحان کردم فرقی نمیکنه
منم گاهی اوقات همین مشکل رو دارم...
هی قطع میشه !:41:
ایا فرق خاصی بین مودم هایی که شاتل ساپورت میکنه وجود داره؟
مثلا اگه من از 3com و یا paradyne استفاده کنم مشکلی به وجود میاید؟
نه!نقل قول:
شما از مودم هایی هم که شاتل ساپورت نمیکنه استفاده کنی مشکلی نیست!
ولی اگه قصد خرید مودم داری مودمی را بگیر که شاتل میگه ساپورت میکنیم چون برای نصب ممکنه ایراد بگیرن یا تنظیمات ان مودم را وارد نباشن!
اگه میخوای مودم بگیری به نظر من و بیشتر دوستان ASUS بگیر که هم شاتل میگه ساپورت میکنیم و هم اکثر isp ها مورد تاییدشان هست!
دادا من همین مشکل قطع شدن رو داشتم حدود 1 ماه اما الان یه چند روزی هست درست شده اما همین الانشم بعضی وقتا سیستم رو که خاموش میکنم مودم روشن هست دوباره که سیستم رو روشن میکنم مودم رو هم باید
خاموش روشن کنم که کار کنه
از طرفی
مثلا قبلا از یک تا هفت 1.3 گیگ دانلود میکردم الان میرسه به 400 مگ
بهشون هم هر چی میگم میگن ترافیک مرکزتون زیاده دست ما نیست
بهترین جواب ممکن
میمرن پهنای باند رو زیاد کنن
الان از سایت itc.ir از اینترنتم تست سرعت گرفتم :
[QUOTE=mstf666;4278663]الان از سایت itc.ir از اینترنتم تست سرعت گرفتم :
سرعته اینترنت خودت 128 هستش
نقل قول:نقل قول:آيا همتون فقط زمان دانلود اين مشكل رو دارين؟ ميتونم از همگي خواهش كنم اين تستي كه توي اون پستم گفتم بكنين؟ اين پست:نقل قول:
نقل قول:
البته من این رو یادم رفت بگم که با دانلود خود براوزر یعنی بدون نرم افزار مشکلی نداره.مثلا امروز 12 ساعت بکوب داشت دانلود میکرد و یه لحظه هم قطع نشد ولی با نرم افزار دانلود این مشکل پیش میاد.خوب بدون نرم افزار هم که دانلود معنی نداره چون قابلیت رزیوم خیلی مهمه.
اون تست رو هم فردا انجام میدم.
خوب چون جالبي اين مشكل شاتل كه داره همه گير ميشه اينه كه سرعت يه كمي از حد نهايت پهناي باند شما كمتر بشه مشكل پيش نمياد! و چون برنامه هاي دانلود منيجر از %100 پهناي باند استفاده ميكنن و دانلودر خود برازر نه قطع نميشه. ممنون ميشم اون تست رو بگيرين.نقل قول:
برای حل این مشکل IDM رو جوری تنظیم کن که فقط با یک کانکشن دانلود کنه.اینجوری کمتر دیسکانکت میشه.نقل قول:
حاجی وقتی اینترنت دیسکانکت بشه و دوباره کانکت بشه ip عوض میشه.نیازی به تست نداره.نقل قول:
سلام
این کارت های طلایی شاتل ، کارت تخفیف شاتل رو در تهران از کجا باید گیر اورد ؟
من تهران هستم ، می خام از شاتل سرویس Eco بگیرم ، سرویس اکو شاتل فقط 25 تومن هزینه راه اندازی داره !!!
اینا تخفیف نمی دهند هزینه نصب رو ؟!
سلامنقل قول:
کارت را باید از یکی از مشترکین شاتل در تهران بگیری , از دوستان تهرانی تو همین تاپیک میتونی بگیری
شما میتونی اینترنتی ثبت نام کنی که 5000 تومن تخفیف میدن + 10000 تومن تخفیف کارت طلایی , که در این صورت هزینه نصب میشه 10000 تومن:46:
سلام. از يكي از مشتركين مثلاً خود من ميتونم برسونم بهتون :11:نقل قول:
خوب شما اگه آنلاين سفارش بدين 5 تومن تخفيف و اگه كارت طلايي هم نشونشون بدين 10 تومن به عبارتي 15 تومن تخفيف كه ميشه 10 تومن هزينه ي نصب. خوبه ديگه :31: شما اول زنگ بزنين 23099 بخش فروش شماره 1 فروش جديد شماره 1 ببينين اصلاً مركز مخابراتيتون اكو ميدن يا نه بعد اقدام كنين.
درسته من هر دفعه که مودم رو روشن میکنم آی پی عوض میشه.نقل قول:
اگه اینطور تنظیم کنم سرعت دانلود کمتر میشه؟نقل قول:
براي 99 درصد سايت ها نه. بستگي به هاستتون داره ولي اين راه حل قطعي نيست شما شماره كاربريتون توي شاتل رو براي پيغام خصوصي كنين من شماره كاربري شما هم بهشون اعلام كنم چون من دارم پيگيري ميكنم اين مشكل رو و نياز به چند كاربر ديگه كه اين مشكل رو دارن دارم. :11:نقل قول: