ای ول مثل اینکه راست گفتن. امروز رفته بودم تمدید کنم face-to-face :D راجع به مرکز 4 پرسیدم یارو گفت الان درست شده ولی از فردا بهترم میشه تازه میخواستم بیام برای اینجا کامنت بزارم خودت پیش دستی کردی زد حال زدی :46:نقل قول:
Printable View
ای ول مثل اینکه راست گفتن. امروز رفته بودم تمدید کنم face-to-face :D راجع به مرکز 4 پرسیدم یارو گفت الان درست شده ولی از فردا بهترم میشه تازه میخواستم بیام برای اینجا کامنت بزارم خودت پیش دستی کردی زد حال زدی :46:نقل قول:
خب سرویس های نا محدود هم fair use policy داره دیگه... چه به درد میخوره؟؟؟ در هر صورت با این قانون پر مصرف ها حالشون گرفته میشه... ربطی به نامحدود و محدود نداره... من مثلا برم 2048 نا محدود شاتل رو بگیرم که ماهی 400 هزار تومانه ، بیام صبح تا شب بذارم دانلود باز fair use policy میشه دیگهنقل قول:
چون خیلی هاشون امکان مالیه این رو ندارن که سرویس های نا محدود شاتل رو خریداری کنن
اندیشه از لحاظ پایداری به نسبت سایر شرکتا به نظرم بهتره یعنی درسته هیچ وقت تا حالا از 100 ، 80 نبوده
ولی هیچ وقتم از 100 ، 40 نبوده . همون 60 نمره مناسبیه. اینجور دوز و کلک این تهرانی ها رو نداره.
سلام
دوستانی که نامحدود اندیشه دارن . 128 ماهیانه چقدر میدن ؟ 15500 ؟ سرعت دانلود روزها و شبها رو چنده ؟
به نظرتون 128 نامحدود بهتره یا 512 با 2 گیگ ترافیک ؟
این رو هم بگم که زیاد دانلود میکنم
تو ART5و بالاتر از اون هیچ وقت به FUP نمیرسی دادا. خیلی راحت 80 گیگ دانلود و تو ماه میزنی اما مشکل قیمتشه! قبل این قانون با سرویس 2 مگ( یعنی با 23000 تومن) میشد این مقدار دانلود و داشت! اما الآن با 60000 تومن!نقل قول:
آره من هم اتفاقا پرسیده بودم و گفته شد که مرکز 4 به زودی مشکلش حل میشه ولی نمیدونم اینجا گفتم یا نه ! احتمالا رو مسنجر برا فوا نوشتم! اونم مطمئن نیستم! :7:نقل قول:
داداش یه باگی کوفتی زهر ماری چیزی پیدا میکنی انقد نگو ببین میتونی کارو کاسبی مارو کسادکنی بیسرو صدا خودت استفاده کن خفمون کردی یه چند روزه میخوام حرف نزنم نمیزاری کهنقل قول:
بابا بیخیال یاد گرفتی خودت استفاده کن دس زیاد شه از همینم میوفتی
نقل قول:
من ماهیانه 15500 میدم، ازش راضیم.خط 4.
منم زیاد دانلود میکنم و حداقلش اینه که دیگه نگران تموم شدن حجمم نیستم.
سرعتشم میانگین 30 هستش.نوسان داره، بین 25 تا 40 ولی اکثر مواقع 30هستش.
اگه یکسره بزاری رو دانلود، روزی بین 2 تا 2.5 گیگ دانلود داری.
اینها تجربه من تو سرویس 128 نامحدود بود و اونقدر تجربه ندارم که بگم کدوم سرویس بهتره.
موفق باشی.
یکدور مودم رو ریست کن از اول کانفیگ کن و بجز pppoe و دادن یوزر و پسورد هیچ تیکی رو جابجا نکن در ضمن روی کارت شبکت هم نباید ip بذاری باید obtain باشه:20: کانفیگت مشکلی نداره نهایتش اینه که می بری اندیشه رایگان کانفیگ می کنننقل قول:
مطمعنی دادا؟؟؟ امروز باید باز یه سر برم شاتل واسه اتمام حجت :31:نقل قول:
تو ART5و بالاتر از اون هیچ وقت به FUP نمیرسی دادا. خیلی راحت 80 گیگ دانلود و تو ماه میزنی اما مشکل قیمتشه! قبل این قانون با سرویس 2 مگ( یعنی با 23000 تومن) میشد این مقدار دانلود و داشت! اما الآن با 60000 تومن!
--------
این چند وقته یه مقدار حساب کتاب کردم سرویس های مختلف شرکتها رو گفتم اینجا هم بگم شاید بد نباشه و یکی پیدا بشه و به دردش بخوره
توی رنج 40 هزار تومان 4 تا سرویس در شاتل و اندیشه وجود داره که با قرمز نتیجه رو گفتم و در زیر هم جزئیاتش هست:
- 256 محدود با ترافیک 20 گیگ - اندیشه (60 گیگ در ماه)
- 256 نامحدود - اندیشه (54 گیگ در ماه)
- 256 نامحدود (ART3) - شاتل (54 گیگ در ماه)
- 1024 نامحدود (CRA) - شاتل (33 گیگ در ماه)
- استثنا سرویس 2045 (2مگ) - شاتل(23تومان) (30 گیگ در ماه با قانون FUP) و (120 گیگ در ماه بدون قانون FUP)
1. شبی با سرعت 80 توی بازه زمانی 5 ساعته رایگان اندیشه میشه 1.5 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 45 گیگ + 15گیگ هم از 20 گیگ روزانه رو دانلود کنیم
2. روزانه در بازه 10 ساعت با سرعت 50 میشه 1.8 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 54 گیگ
3.روزانه در بازه 10 ساعت با سرعت 50 میشه 1.8 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 54 گیگ ، و خود پشتیبانیش گفته میشه تا 50 گیگ در ماه هم دانلود کرد
4.سرویس 1024 شاتل که از قانون یک به ده پیروی میکنه ، حجم حداکثر ماهانه میشه 33 گیگ
5. یه استثنا هم میزنم و 2 مگ شاتل رو هم محاسبه میکنم. هم با قانون Fair use policy و هم بدون اون
با قانون FUP: در بازه 7 ساعت شبانه با قانون شاتل میشه چیزی حدود 1.5 تا 2 گیگ دانلود کرد البته یک شب در میان به گفته پشتیبان که در ماه میشه 30 گیگ
بدون قانون FUP: در بازه 7 ساعت شبانه بدون قانون شاتل میشد چیزی حدود 4 گیگ دانولد کرد که در ماه میشد 120 گیگ ، البته خیلی از ماها به 80-90 میرسیدیم
همه ی اینها تقریبی بوده ، ویه مقدار بالا پایین داره تووش ، اما خب سعی کردم درست در نظر بگیرم ، من به شخصه 2 مگ شاتل ، 256 محدود و نامحدود اندیشه رو داشتم.
من خودم به شخصه موندم چی کار کنم ، و امروز فردا دیگه تکلیف رو مشخص میکنم:31:
یه مساله ساده رو در نظر نگرفتی. شاتل امکان ارائه سرویس 2مگ به تعداد زیاده کاربر رو نداره.(اینجا ایرانه این یادمون نره. زیر ساختها هنوز اماده نیست) دیدی که 26 نفر قطع شدن 5974 نفر راضی شدن!!!!!!! مشکل 26 نفر بودن !!! حالا ببین اگه بشن 260 نفر چی میشه؟!!!!!!نقل قول:
نامحدود 256 انديشه رو چرا 10 ساعت در نظر گرفتى؟!!!نقل قول:
يه شبانه روز 24 ساعته
4 ساعت واسه وبگردي بزار كنار ميشه 20 ساعت
كه روزى با سرعت ثابت 49 ميشه 3445 مگ.
بسه ديگه.
بهترين سرويسه بنظرم.
دليلشم برميگرده به يه چيز مهم كه ساده ازش ميگذريم!:
نداشتن استرس و نگرانى از بابت محدوديت حجم!
البته با قانونى بنام سيكريت ميشه قيمتو آورد پايين و حجمو برد بالا!!!!
به نظرم بايد عجله كنيم با 256 انديشه اينترنتو! دانلود كنيم تا انديشه هم اين قانونو اجرا نكرده
سلام ..نقل قول:
من قبلا از سرویسهای محدود اندیشه استفاده میکردم که واسه 128 حداقل 450 رو داشتی یعنی یه چیزی حدود 50-80 سرعت دانلودت بود اما ترافیک پایین و نیاز من به دانلود بالا باعث شد که سرویس نا محدود رو بگیرم .. دیگه خیالم راحته و غصه ترافیک رو ندارم آزاد آزاد وب گردی میکنم فقط مشکلش سرعته که تو سرویس نامحدود پایینتره و بین 20 تا 40 در نوسانه و بیشتر مواقع با سرعت 25 دانلود داری .. و این سرعت پایین یکم آزاردهنده است بهرحال من یا باید دانلود کنم یا وب گردی هردو با هم انگار که دارم از دیال آپ استفاده میکنم !! ولی خوب .. سیستم من حد اقل 6 ماهه که خاموش نشده و 24 ساعته و طول هفته دارم دانلود میکنم ... بد نیست .. راضیم ... فکر نکردن به میزان ترافیک با این مبلغ 16200 که پرداخت کردم ارزشش رو داره که تو وب گردی یکم حوصله کنم !!:46:
شما که شبا دانلود میزارین با صدای کیس چیکار میکنین؟ چطوری میخوابین؟ اگه راه حلی داره راهنمایی کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:31::18:
ای بابا داداش تراکتور که نیست کیس:31: که صداش کمو زیاد شه ادمو اذیت کنه !! من که با اینکه 3 تا فن 12 به صورت دستی به جلو عقب کیسم بستم برا تهویه ی مطلوب هوا و به همین دلیل صدا هم چند برابر شده :31:هم شب هایی که سیستم رو میزارم رو دانلود و میگیرم میخوابم ... اصلا ازارم نمیده صدای کیس .. .بلکه فن ها برام لالایی میخونن :27::31:صدایی که هی زیادو کم شه و تغییر کنه ازار دهندتست و نمیزاره ادم بخوابه صدای کیس که عادیه :31:
+
باز شما اگه حساسی ... برو کیستو عوض کن و یه کیس بی صدا ( البته اگه مشکل از صدای فن های cpu و گرافیکو پاور ایناتون نباشه ) تهیه کنید که صدای بسیار کمی داشته باشه :20:
یبار فهمیدن من اون ترفندو زدمنقل قول:
گفتن دوباره ۳۵ تومن باید پول سرویس بدی و قطع کردن:2:
این رو به این خاطر در نظر گفته بودم که کم پیش میاد واقعا 24 ساعته FULL روشن باشه کامپیوتر و همچنین ساعت های اوج مصرف ، در طول روز فک میکنم بین 10 تا 15 ساعت رو بشه خوب دانلود کرد.نقل قول:
نامحدود 256 انديشه رو چرا 10 ساعت در نظر گرفتى؟!!!
يه شبانه روز 24 ساعته
خیلی اطلاعات خوب و دقیقی دادی ممنون رفیق. درباره سرویسای ART 5 و بالا تر از اون آره مطمعنم. دوستام دارن. آمار دقیقشون و دارم.نقل قول:
سرويس انديشه بدك ني.اگر چه سرعتش جاي بحث داره اما نصبت به بقيه بيشتر مي شه روش حساب كرد
البته بعضي جاهي اعتماد به نفسش مي لنگه.مثلا مودم 8811 وسط شهر 23تومن ميفروشن اما انديشه به مشتريايي كه تازه دارن ميان ثبت نام كنن 30 تومن حساب ميكنه.هيييييييييييييييييي ييييييييييچ فرقي هم ندارن ماركها و كشورهاي سازنده و ...
با سلام
اندیشه شبا از چه ساعتی رایگان است
با تشکر
با سلام
اندیشه شبا از چه ساعتی رایگانه
با تشکر
بله این مساله مطرح شد و جواب این بود که از هر جا دوست داری میتونی مودمت رو تهیه کنی , اجباری به خرید مودم از اندیشه نیست.نقل قول:
دوستان کسی نظری نداره :41: ؟ شرکت میگه برو یه بار سیم تلفنت رو چک کن حالا:31: .. گفتم بابا جان مشکلی نداره . پس چرا ماه پیش همچین چیزی نبود ؟ گفت برو یه چک کن حالا بعد بیا اینجا ببینیم چی میشه ؟ حالا دوستان به نظرتون مشکل از خط هست ؟ چون از وقتی این ماه تمدید کردم و درست همون روزش اینجوری شد .. ماه پیش خیلی خوب بود ااانقل قول:
اینم بگم موقع وبگردی از این موردها نیست ...... فقط موقع دانلود میشه . قطع و وصل سریع رو میگم .... قطع میشه وصل میشه قطع میشه و وصل میشه
کانکشنت تنظیماتش تغییر نکرده؟
با کانکشن وارد میشی؟
یه سری بزنگ 7750000 بگو تنظیماتش رو یکسره کنن تا به محض روشن کردن مودم یکسره بری تو نت.همون تلفنی برات انجام میدن
اگر باز درست نشد یا این مسئله به خود سیستمت بر میگرده که یا ویروس داره یا مشکل درایور مودم یا پورت شبکه یا داری.اگرم نتیجه نداد ویندوز عوض کن.
البته خودم از 3جای مختلف شهر ای دی اس ال دارم و گاهی از این مشکلا پیش میاد بعد از مدتی خودش درست میشه
با سلامنقل قول:
اگه به سايتش رجوع كنيد نوشته 1 تا 6 صبح رايگان است
باتشكر از سوالتان
تراکتور که نیست ولی میشه در حد موتور گازی حسابش کرد :31:نقل قول:
چه فن های خوبی مال من لالایی بلد نیستن فقط میگن ووووووووووووووو :41:
کیس رو تازه عوض کردم صداش کمتر شده ولی بازم شب همه جا ساکته صداش میره رو اعصاب بعضی اوقات اعصابم خورد میشه دکمه خاموش کردن محافظ کامپیوتر رو میزنم :27:
قطعات نو هستن تازه ارتقا دادم ولی فن ها صداشون زیاده یکی از هارد هام، هم بدجوری صدا میخوره این رو بزودی عوض میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا سرعت شبانه اندیشه ساعت نزدیک به 4 مثل روزانه میشد الان مدتیه که دیگه اینطوری نیست سرعت زیر 50 با نوسان
ضمنا اینترنت بین ساعت 1 تا 2 برای لحظاتی قطع میشه با این کار دیگه سرعت تا صبح همین طوری می مونه و بالا نمیره
شما هم همین مشکل رو دارید؟
سلام من از اندیشه سبز خزراز ترافیک حجمی ماهانه استفاده می کنم می خواستم بدونم اگر یک ماه بخوام ترافیک نامحدودش را بگیرم از خود سایت می تونم یا باید به شرکت مراجعه کنم؟
سرعت دانلود در ترافیک نامحدود تقریبا"چقدر هستش ؟ یک فیلمی که 600 مگ هستش تو چند ساعت می تونم دانلودش کنم؟
من الان ترافیک نامحدود بگیرم سرعت اینترنتم را میارن پایین بعد اگر ماه دیگه بخوام ترافیک حجمی مثلا 3 گیگ بگیرم بازم سرعت اینترنت را بالا میبرن یا نه ما که شانس نداریم ؟ با تشکر
بله از خود سایت میتونین.نقل قول:
128 نامحدود تقریبا بین 20 تا 30 کیلوبایت در ثانیه هست.
600 رو ضربدر 1000 کن میشه 600000 حالا تقسیم بر سرعت دانلودت کن.
اگه ماه دیگه محدود بگیرین سرعت بالا بهتون میدن.
سلامی دوباره
دوستان 512 حجمی اندیشه رو چنده سرعتش ؟ با 2 گیگ ترافیک رو میگم .... رو 90 میاد ؟
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
مشکل از تنظیمات کانکشن بود که طرف اومد درست کرد . قبلا همینطور بود که شما میگید یعنی وقتی وصل میشد مودم ، احتیاج به کانکشن و یوزر و پسورد دادن نبود ...... من میگم مثل قبل بکنید ولی بهم میگن اینجوری اگه مشکلی پیش اومد نمیشه فهمید مشکل از کجاست :23:نقل قول:
بالاخره تصمیم گرفتم و رفتم 256 نامحدود شاتل رو گرفتم. اینجوری بگم فوق العاااااادست.
کلی با پشتیبانی فنیش صحبت کردم (واسه مشتری وقت میذارن و به حرفات گوش میدن)... مقدار مصرف ماهانم رو پرسید و آخر هم 256 نامحدود رو بهم پیشنهاد داد.
اینجوری بگم که احساس میکنم 256 محدود گرفتم به جا نامحدود!!!!اینم یه پیک از سرعت دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18:نقل قول:
دادا اول بگو سرعتت ثابته؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه چقد شد قیمتش؟؟؟
و بعد از همه همه مهمتر اینکه یسره دان کنی سرعتو کم نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هم ون قانون معروف شاتل.
آقا ما که همدردیم...مث جت صدا میکنه.با پتو و لحافو :31:... پوشوندمش باز صداش آرومو قرار نذاشته واسم.نقل قول:
آخه من موندم چطور لپتاپای رم 8 گیگو سی پی یو چند هسته ای هیچ صدایی نداشته باشن بعد کامپیوتر ذغالی من همش فوت کنه خودشو که چی؟ ، گرممه!!!
والا الان هم که دارم مینویسم داره دانلود میکنه بینه 80 - 90 هست....قیمتش با مالیات شد 44700... دیروز که با پشتیبانی فنیش صحبت میکردم میگفت ما میگیم سرعت روی 50 رو حتما بهتون تضمین میکنیم اما بالاتر هم میره ، پرسیدم چند گفت 80، 90... بعد پرسیدم fair use policy چطور؟ گفت داره اما نامحدود ها قضیش فرق میکنه میتونین تا 40-50 گیگ دانلود کنید در ماه که بعد اون fair use policy میشین.نقل قول:
واقعا چقدر شاتل لطف داره :27:نقل قول:
من با 256 نامحدود اندیشه 100 گیگ دانلود داشتم تو 1 ماه
آمارم تو همین تاپیک موجوده
ممنون از جوابت.نقل قول:
ولی الان خوشحالی واسه این طرح؟؟؟
آخه ما که با 36000 تومن (سرعت ثابت 49) ماهی بیش از 100 گیگ دانلود داریم
باز همون اندیشه خودمونو عشقه
البته شاتل یه خوبی داره اینه که سرعتش از 50 بالاتر میره و کسی بخواد یچیو زود دان میکنه
بدی اصلیش قیمت بالا و حجم محدود 60 گیگشه
دقیقا... چون واسه من مدت زمان مهم تره ، و در ماه به 100 هم نمیرسم.... و یکی از دلایلی که نمیخواستم از شاتل بیام بیرون سرویس 2 مگش بود که هر وقت خواستم برم سمت این سرویس... من ماه دیگه دوباره میرم 2مگ شاتل فعلا به این خاطر اومدم 256 که از fair use policy در بیام.با روشی که پشتیبانی برای 2 مگ گفته میشه کاری کرد که به مشکل نخوری.
شما اگه با سرعت 50 در 24 ساعت دانلود کنی ، در 30 روز میشه 127گیگ... خب شاید این برای شما خوب باشه ، اما من خیلی کامپیوترم روشن باشه در روز 15 ساعت هست و اگه 10 ساعتش رو هم صرف دانلود کنم ؛ با سرعت 50 تا در 30 روز میشه 54 گیگ...پس هیچ فرقی واسه من نمیکنه
فن هاش رو تمیز کنی یه خرده تاثیر داره ! ...نقل قول:
نقل قول:
دادا این که چیزی نیست! نیستی که ببینی این دو تا دوستام دارن با ART 5 چیکااااا میکنن!!!؟ دور از جون همه،مثه اسب دارن دانلود میکنن! حسودیم شد! مایه داریه دیگه! من که نمیتونم سرویسم و تغییر بدم رایگان بودنش از بین میره :13:تو ام اگه پول دست امد برو رو ART 5.
fup ش هم تا اونجا که فهمیدیم از پشتیبانیش زیر 90 گیگ حساسیت نشون نمیده!
همین حالا با دامون نت تماس گرفتم.
قیمتاش شبیه اندیشست.
گفتش نامحدود 128 (15000 تومن) سرعتش حداقل 20 یا 25 هستش.گفتش 50 هم میرسه.بستگی به خط شما.
و محدودشم حداقل 60 یا 70 . و شبا میگه سرعت خیلی کم نمیشه و ... .
ولی من فک میکنم دارن خوب کار میکنن.(حداقل تو خط های خلوت)
و زیاد حساسیت به خرج نمیدن رو دانلود و ...
از این جهت میگم که مث اندیشه دقیقا رو یه سرعت خاصی قفل نمیکنن و سرعت با توجه به ترافیک کم و زیاد میشه.که این خیلی خوبه
باز ای کاش یکی از اونجا واقعا خبر درست بیاره.
البرز هم مث دامون قفل نمیکنه رو یه سرعت