مشخصاتشونو از کجا بگیرم؟شما قیمتاشونو ندارین؟ عکسی ازشون ندارین؟
با تشکر
مشخصاتشونو از کجا بگیرم؟شما قیمتاشونو ندارین؟ عکسی ازشون ندارین؟
با تشکر
مشخصات+عکس
قیمت هم برو بازار
HS20
HS10کد:http://www.dpreview.com/news/2011/1/5/fujifilmhs20exr
SX30کد:http://www.dpreview.com/news/2010/2/2/fujifinepixhs10series
کد:http://www.dpreview.com/news/2010/9/14/sx30is
سلام
من اطلاعاتی از دوربین ندارم .شما چه مدلی رو تائید میکنید؟تا 600 میتونم هزینه کنم.
همچنین میخواستم بپرسم تصاویر و فیلم هایی که با SX30 ضبط میشن هنگام تماشای آنها بوسیله سینمای خانواده شطرنجی نمیشن ؟
سلامنقل قول:
بهتره الان خرید نگنید چون قیمت ها به علت اوضاع ارز به هم ریخته و همه چی گرون شده
من فقط SX40 کنن یا HX100 سونی رو پیشنهاد میدم اما فکر کنم با این اوضاع قیمت هاشون بالا تر از 600 باشند (البته هر دو بخصوص SX40 تازه امدند):13:
نه عزیز تا 50 اینچ فکر نکنم مشکلی پیش بیاد :31:
البته در صورتی که درست عکس بگیرید :10:
سلام
بچه ها به نظرتون 60D+18-55 یا 600d+18-135؟
(انقد بدم میاد این انتخاب ها هی زیاد میشن :دی)
بعد یه سوال
d5100 حالت شاتر B نداره؟ :o
نقل قول:
به نظز من 600D + 15-85 !! خوب حیفه دیگه
یه 400 تومن بیشتر از انتخاب هات میشه ولی این کجا و آن کجا. ولی کلا زیاد پیشنهاد نمیدم یک راست بری سراغ سریxxD کنون. من با اینکه دوربین فول فریم دارم هنوز بیشتر کارهام با 400D انجام میشه و هنوز هم راضی هستم. دیگه 600D که جای خود داره. شما بیشتر سرمایه بگذاری برای لنز بهتره تا دوربین.
راستش من اصلا علاقه ای به لنز 135-18 ندارم واسه همین راهنمایی نکنم بهتره.
یه چیز دیگه وقتی انتخاب زیاده اصلا بد نیست خیلی هم خوبه. یعنی شما میدونی دنبال چی میگردی. یا حداقل میخوای که بدونی.
نقل قول:
با سلام به شما
به نظر من اگه شما اصلا اطلاعی از دوربین ندارید لازم نیست اولش اینقدر هزینه کنید.
اما در هر حال شما اگه دنبال سوپرزوم میگردید که دوستان لطف کردند معرفی کردند.
اما من پیشنهاد میدم یک نگاهی به محصولاتی چون , Canon S95 ,Canon G12 و Panasonic Lumix LX5 و محصولاتی از این دست هم بندازید.
البته G12 فکر کنم بیشتر از قیمت مورد نظر شما باشه.
این دوربین ها شاید از زوم کمی برخوردار باشند اما از نظر سنسور و اپتیک بسیار با کیفیت هستند. و در ضمن سبک تر و کوچک تر.
از جوابت ممنون من ی دوربین برای استفاده شخصی میخوام یکی از دوستان لطف کرد و نظرشو داد نظر شما چیه؟میخوام ی دوربین بگیرم برای همیشه
قیمت هایی که از نت گرفتم
sx40حدود 600
hx100حدود650
منظور از کامپکت و PowerShot چیه؟:20:
نقل قول:
حتما داره
چطور؟
سلامنقل قول:
60D بادی خوبیه اما برای کسایی که بسیار جدی کار میکنند توصیه میشه اگر مصرف خونگی دارید بهتره بادی ساده تر بخرید و سعی کنید لنز هاتون رو بیشتر کنید (البته لنز همیشه مهم تر از بادی بوده)
داشتم فروم عکاسی رو میخوندم اونجا یکی نوشته بودنقل قول:
سلام
یه دوربین عکاسی همه چی تموم نیمه حرفه ای میخوام!
ترجیحا کانن باشه(به نظر شما فرق داره یا نه؟!؟!)
باتری قلمی به هیچ عنان نباشه-لیتیومی باشه
دیگه هرچی بیشتر داشته باشه بهتر!!!
من خودم قبلا sx 30 is را مد نظر داشتم--ولی نمیدونم الان توصیه میکنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اصلا توی بازار هست!؟!؟
یا....
دوربینه تیپ خفنی داشته باشه(تو مایه های حرفه ای باشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنسور هم درجه1 باشه
خیلی خیلی ممنون
اگر بودجتون میرسه پیشنهاد میکنم SX40 بگیرینقل قول:
سلام دوستان عزیز
من تازه گی دوربین خردیدم. خیلی دنبال مشخصات دوربینهای مختلف گشتم و بیشتر دنبال یه سوپر زوم بودم ....تو بازار هم رفتم و همرو دستم "رفتم ....دوربیهایی و که در رده خودشون تاپ بودن و از تو فروم های انگلیسی و سایتهای تست دوربین دیدم یه لیست تهیه کردم رو اینجا نام میبرم.
canon sx40hs البته این دوربین جدید هست و تو بازار کم ...قیمت 580 هزار تومان
sony hx100v که یکسال وارد بازار شده اما تو ایران مثل اینکه 5 ماهه...قیمت 625 هزار تومان
paanasonic lumix dmc-fz150 که خیلی جدیده و هنوز وارد بازار نشده
nikon p500 که این زیاد جدید نیست اما قیمتش مناسبه...قیمت 500 هزار تومان
در مورد تعداد پیکسل و امکانات و مشخصات دوربینها که با یه search ساده می تونین در بیارین اما من در مورد چیزایی که شاید کمتر -کسایی که میخان دوربین بخرن - آشنان باهاش صحبت کنم...من 2 تا سایت رو که خیلی بهم کمک کردن تا بتونم تحقیقاتمو کامل کنم رو معرفی میکنم.
کد:http://www.dpreview.com
هر دوربینی رو که بخاین - اینها تست کردن و می تونین نتایجشو ببینین ....از همه مهمتر اینکه dp preview یه کار جالب کرده و از دوربینها در شرایط یکسان و اژ یک صحنه ثابت عکس گرفته کیه می تونین با هم مقایسه کنین... خیلی جالبه . اگه قصد خرید دوربین دارین حتما به این سایت یه سری بزندن. برای مقایسه می تونین تا 4 تا دوربین رو انتخاب کنین و iso مورد منظر رو انتخاب کنین و مستظیل روی عکسس رو روی محل خاصی که مد نظرتون هست بگذارید...و تفاوت تصوید دوربینهارو ببینین..کد:http://www.digitalcamerareview.com
حالا در مورد دوربینهای سوپر زوم که در بالا گفتم رو به ترتیبی که تو سایتdigital camera preview گفته رو بیان میکنم....
1 پاناسونیک لومیکس اف زد 150 که به قول اونها بهترین دوربین سوپرزوم بازار هست و کیفیت رنگ و دقت رنگ فوق العاده داره... 24x
2 کانن اس ایکس 40 اچ اس .....35x اگه اشتباه نکنم. من این دوربین رو دستم گرفتم اما اصلا خوشم نیومدم.
در مورد سونی رده بندی نکرده و واسه من عجیب بود... خوبیه این دوربین شکل حرفه ای ش هست و اینکه مثل dslr ها رینگ زوم داره.
ایرادی که به سونی گرفته شده اینه که چون هرچه تعداد پیکسل ها بالا میره در صورت نداشتن سنسور قویتر - امکان بوجود اومدن پارازیت بیشتره اما من عکس هاشو که دیدم به نظرم اونهمه هم بد نیومد.
دوستان عزیز اگه مطالبی که گفتم مفید بود و خاستین بدونین چه دوربینی رو خریدم و مشخصات دقیقش رو .... اعلام کنین...
سلامنقل قول:
دوست عزیز 20 سوالیه؟
جایزش چیه؟:31:
از پستای خوبتون ممنون ولی اگه صفحاته قبلو نگاه میکردین میدین که دوستان زیاد سایتdp review
رو معرفی کردن اونم به عنوان یه رفرنس معتبر
راسی میشد تموم مطالبو تو یه پست گفتااا:31:
میتونید با اطلاعاتتون به دوستان تو این تاپیک کمک کنید
شرمنده
می دونم که جاش اینجا نیست
یکی از دوستان قبلا یک لینک گذاشته بود که پلی استیشن عکاسی بود!
یعنی یه تصویر از یه بچه بود که یه فرفره کاغذی چرخون دستش بود و با تغییر پارامترها و کپچر کردن تصویر حاصل رو می داد!
حالا هر چی تو این تاپیک می گرد پیداش نمی کنم !
کسی نداره بگذاره تو تاپیک
بفرما عزیزنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488227
بنده هم دقیقا قصد اراده اطلاعات محدود خودم رو که تو این چند وقت تحقیقاتم بدست آوردم-رو داشتم .در ضمن من که خودم خیلی مشتاق اطلاعات رشته عکاسی بودم. حوصلم نگرفت بیشتر از 10 صفحه از حدود 1100 صفحه رو بخونم و فکر نمی کنم کسی واسه خرید دوربین بخاد تمام صفحات این مطلب رو بخونه و مجددا تکرار می کنم من این اطلاعات رو برای کسایی که آماتورن و تازه میخان دوربین بخرن ارایه کردم وگرنه من اصلا اطلاعات حرفه ای ندارم . برای اون 20 سوالی که گفتی....اگه درست حدس زدی که من چه دوربینی خریدم...حتما یه جایزه بهت میدم... قربون برو بچه های با ذوق عکاسی
دوستان عزیزم اگر مایل بودید یک review کامل از یک مجله مطرح عکاسی رو در مورد 2 دوربین nikon d5100 و canon 600d یا همون REBEL T3I و نتیجه گیری انتهایی اون رو بخونید ...می تونید به شماره ماه july مجله what digital camera مراجعه کنید .... حجم فایل حدود 100 مگ و در فرمت pdf هست ...امیدوارم مفید باشه.
من میخوام کانن اس ایکس 40 اچ اس رو بگیرمنقل قول:
از ظاهرش فقط خوشت نیومده یا اینکه دلیل فنی هم داره؟
واقعیت اینکه من از استیل و قیافه و همچنین از زیادی سبک بودنش خوشم نیومد.. البته اینا سلیقه ای هست و اینکه الان canon sx40hs بهتریت تو رده خودش و در بازاره ایران اما من تو سایتهای تست خوندمکه دقت رنگ اون عادی هست و نه حتی خوب...اگه می تونی صبر کنی lumix fz 150 وارد بارار شه فک میکنم بهتر باشه . بازم دوستان حرفه ای نظر بدن اگه نکته ای مد نظرشون هست
درباره fz150 بدون شک جزء بهترین هاست اما به علت این که مردم درست نمیشناسند و خیلی وارد نمیشه قیمت بالای داره که کمی خریدش رو غیر منطقی میکنه :19:نقل قول:
قیمتش چنده؟نقل قول:
خیلی وقته وارد بازار شده ؟
3 ماهه معرفی شده و نمیدونم وارد بازار شده هنوز یا نهنقل قول:
هر جا رفتم میگن به زودی میرسه!!
سلام، من یه چند وقتیه به عکاسی علاقه مند شدم، الان دارم با Lumix Z8 عکاسی میکنم، می خواستم یه دوربینه حرفه ای تو رنج قیمت 700، 800 تومان بگیرم، میتونین چند تا مدل خوب راهنماییم کنین؟ ممنون
امازون زده $419 اما توی ایرران که بیاد میشه 600 تومن، وارد کننده (بانیان) خیلی توش میخوره :13:نقل قول:
اقا یه سوال فنی وقتی دوربین رو میخرم همون 60d به صورت ارجین توی کارتن چه لنزی هست؟؟؟؟؟
نقل قول:
ممکنه فقط بدنه باشه یا 18-55 باشه یا 18-135 ....
هر کدومشون یه قیمتی داره
نقل قول:60 دی تو بازار هست هم با لنز کیت هم بدون لنز کیت با لنز کیت EF 18-200 IS هست که حدود 1900 با لنز کیت اش در میاد اما با این قیمت خرید دی 7000 نیکون به نظر من بهتر هستنقل قول:
Canon EOS 60D Kit EF 18-135 ISنقل قول:
قیمت : 1630000 تومان
منبع : دیجی
که البته با 150 بیشتر ادم D7000 میخره دیگه چه کاریه
بچه ها تو دوربن های کانن گارانتی آفومار بهتره یا پارس الرمز ؟
خودم فکر میکنم آفومار بهتره ولی دیروز تو جمهوری فروشنده ها میگفتن پارس بهتره .
سلام دوست مننقل قول:
گارانتی معنایی نداره به اون صورت که اینقدر تفاوت قیمت براش میگذارند . اما سعی کن شما با هر گارانتی که خرید کردی بیمه نامه را خریداری کنی .
و خب اگه پولت زیادی کرده خود دانی :)
:11::11::11:
به نظر من هرکدوم ارزون تر بده بهتره ... باور کننقل قول:
بین نورنگار،ایده آل،پارس الرمس،آفومار یکی رو انتخاب کن که ارزونتر باشه.
راستی اگه از بچه ها کسی جایی یا شرکتی رو سراغ داشت که تجهیزات عکاسی مثل لنز رو اجاره میده به من پ.خ کنه ممنون میشم.
حق با تو هست اما حسگر 18 با حسگر 16 تفاوت نداره؟؟؟؟نقل قول:
نمیدونم این سایت معرفی شده یا نه
سایت بدی نیست
دوربین ها رو از لحاظ ابعاد با هم مقایسه میکنه.همه ما ابعاد دوربین ها رو داریم ولی خوب وقتی دوربین ها کنار هم قرار بگیرند مقایسه اونها برای ما راحت ترهکد:http://camerasize.com/compare/
البته همه دوربین ها رو مقایسه نمیکنه ولی اکثریت دوربین های روز رو ساپورت میکنه
به هر حال اینم بد نیست
چرا 2mp کم تر داره :31:نقل قول:
اما 7000 توی همه review ها 60D رو خورده
من هفته پیش هر کاری کردم وارد قسمت compare نشد که نشد برای دوستان کار میکنه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
حالا انتخاب و مشکلم شد 2تا :31: چه کنیم حالا؟؟؟؟؟ واقعا پول بالا دادن هم واسه دوربین خیلی سخته و
زیاد ادم رو حساس میکنه...