سيستمتون واسه اين بازي خيلي ضعيفه نميشه با اينا اجراش كنيد :10:نقل قول:
Printable View
سيستمتون واسه اين بازي خيلي ضعيفه نميشه با اينا اجراش كنيد :10:نقل قول:
من همه مشخصات رو روی medium قرار دادم، رزولیشن هم همین 600*800 هستش، 4 فریم بهم می ده حداکثر!!!نقل قول:
تو nfs shift نمیدونم چرا موقع لود مرحله اول بازی سیستم هنگ میکنه؟ بازیو یهبار دیگه از اول نصب کردم مرحله تمرینی مسابقه رو هم بدون مشکل رفتم ولی دیگه مراحل دیگرو لود نمیکنه . نباز به patch یا چیز دیگه ای هست؟ ممنون
کارت گرافیک dual sli 256
ram 2 gb
عجیبه!!نقل قول:
نکنه گرافیکت قلابیه؟؟
با برنامه gpu.z یه عکس اش بگیر ببین با مشخصات اصلی 8600gt یکیه!!
این بازی برای اینکه مشکل هنگش حل بشه(مخصوصا اگه cpu amd هست) به یک پچ احتیاج داره که توی تاپیک درخواست پچ باید بدی...نقل قول:
ثانیا راه حل این پست رو هم تست کنی ضرر نداره::46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4291548&postcount=1225
ممنون. 3تا مسابقه اولو هنگ میکرد ولی 2تاشو بدون مشکل رفتم جلو. آلان مسابقات جدیدو که باز کرده مشکل ندارم باهاشون خیلی عجیبه! راستی چه جوری میشه از جوی استیک استفاده کرد؟ تو option هم انتخاب کردم ولی ازش پشتیبانی نمیکنه. اینم نیاز به patch داره؟
اینو توی تاپیک خود بازی بپرسی بهتره چون قبلا دیدم بچه ها داشتند سر همین قضیه بحث میکردند...نقل قول:
این عکس رو ازش گرفتم، اصلیه دیگه، نیست؟؟ :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امکان داره بگید شما با چه سیستمی این بازی رو اجرا کردید؟؟
جناب مهدی گفتن سیستمی که بازی ساز گفته یه چیز پرتیه، البته همیشه اینطور هست، ولی سیستم من از اون چیزی که بازی ساز معرفی کرده بالاتره، اون اصلا نوشته رم 512!!! می شه تا این حد دروغ بگن؟؟
کد:RAM
* Windows Vista (1GB) Windows XP (512MB) – Required
* Windows Vista (2GB or more) Windows XP (1GB or more) – Recommended
Graphics Card
* VRAM (256MB) – NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro – Required
* VRAM (512MB) – NVIDIA GeForce 9800 series / ATI Radeon HD 4800 – Recommended
دروغ که آره بارز ترین نمونه ش همین crysis خومون یا gta 4 یا....نقل قول:
البته نه دیگه تا این حد!!!
از شانست بنچمارک یه کارت 8600gts که فقط یه کم(حدود 15 تا حداکثر 20 درصد) از مال شما قویتره پیدا کردم البته طرف cpu_ش semperon هست که حدس میزنم حتی یه کم از افت فریمش هم به خاطر سی پی یوش باشه...ولی در کل طرف توی 768*1024 فریم قابل قبول 27 رو گرفته ولی شما؟؟؟
(در ضمن حداقل معلوم شد گرافیکت اصله)کد:http://i575.photobucket.com/albums/ss200/majorflop/RE5DX92009-07-2021-02-20-80.jpg
:18:سلام بچه من یه مشکل جدید با Assassin's Creed دارم بازی منم مثل خیلیا ورژن اصلی نیست و موقعی که قسمت دوم نقشه ها باز شد وقتی وارد اورشلیم شدم بازی پیغام dont send داد و پرید بیرون ولی مسئله اینجاست که بعد از پیغام به کل سیو هام پرید! :42::41::18:
حالا میخواستم ببینم کسی سیو موقعی رو که تازه قسمت دوم شهرها باز شده رو داره؟
و اگه پچی هست برای رفع مشکل بازیهای غیر اصل (البته غیر از اون روسیه) لطفا بزارین دمتون گرم.:37:
عجب!!نقل قول:
رفیق مشکل از سیستم من نیست، امروز اجراش کردم دوباره، Fps اش تا 40 رفت!!! بعد از 30 ثانیه دوباره برگشت زیر 1!!! مشکل از جای دیگست... ببینم ویندوزم XP SP2 هستش مشکلی نداره؟؟ مشکل از ویرچال مموری نیست به نظرت؟؟ 4 گیگه...
جناب مهدی.ز عزیز دوباره سلام .اقا من همین بازی NFS Shift رو نصب میکنم اصلا تو بازی نمیره کل کرک ها رو امتحان کردم .
احتمالا از همون سی پیو amd بنده باشه شما جایی رو نمیشناسی ادررس رو بمن بدی برم همین پچش رو دانلود کنم
غلط نکنم شما نسخه جعلی این بازی رو داری...قبل از ارائه بازی توسط ubi اومده که درست همون جاها میپره بیرون!!نقل قول:
ولی فکر کنم با یک پچ مشکلش حل میشد توی این تاپیک درخواستش رو بده :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=319
شما nvidia physx رو حتما نصب کن..نقل قول:
همون گزینه معروف unimodem رو هم disable کن...
از گزینه compatibilty هم تموم ویندوزها رو امتحان کن...
اگه جواب نداد ایندفعه خوب شما هم توی تاپیک مخصوص این کار درخواست بده تا پچ امتحان شده رو بهت بدند که بعدا به مشکل بر نخوری:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=319
پس دمای قطعات سیستمت و نحوه استفاده از cpu سیستم(بوسیله task manager) رو چک کن...نقل قول:
درسته مهدی، مشکل از دمای CPUمه که داشت آب پز می شد و حواسم نبود، دماش موقع اجرای بازی می ره بالای 60!! ممنون از کمکت...نقل قول:
البته ذاتا برای cpuهای amd دمای حول وحوش 60 خیلی بالا حساب نمیشه ولی اگه بخواد از این دما بالاتر بره خوب به طبع با بالا فتن دما میزان سرعت عملکرد ترنزیستورهای cpu و در نتیجه خود سی پی یو کاهش پیدا میکنه!نقل قول:
سلام
من بازي XIII Century Gold رو نصب كردم مشكلي در ورود اوليه به اين بازي ندارم اما براي شروع بازي اين ارور ميده :
unbalanced context activations
گرافيك : geforce 7300 se
سي پي يو : 2.67 core duo
رم : 2
ممنون
می خواستم بدونم هیچ راهی نیست که بشه با کارا گرافیک nvidia geforce 8400gs بازی cod mw2 رو اجرا کرد؟ آپدیت یا چیز دیگه ای؟ با dual sli 256 راحت اجراش میکنم! ولی با کارت پایینتر امکانش هست؟
دوم اینکه چجوری میشه تو codmw2 پروفایل درست کرد؟ ممنون
من با بازی First Battalion مشکل دارم
وسط بازی سیستم هنگ میکنه و باید از کیس ریست کنم
مشخصات سیستم:
نقل قول:
System Information
------------------
Time of this report: 1/21/2010, 14:54:53
Machine name: BESAT-D4D834992
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_qfe.090121-1326)
Language: English (Regional Setting: Farsi)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: M52L-S3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Phenom(tm) 8650 Triple-Core Processor, MMX, 3DNow (3 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 2048MB RAM
Page File: 389MB used, 3550MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode
سلام
من در نصب اویل 5 مشکل دارم...وقتی رو لانچر بازی کلیک میکنم...گزینه دایرکس 9 تنها فعاله..اونو که میزنم ارور میده redx9.exe موجود نیست!!در حالی که هست!
ايا section 8 در وين 7 64 بيت اجرا ميشه ؟
ويندوزت چیهنقل قول:
سيستمتون كه جوابگو بازي هست احتمالا مشكل از ويندوز بايد باشه با xp پك 3 امتحان كنيد ببينيد درست ميشهنقل قول:
اين مشكل با نصب ورژن هاي مختلف دايركس قابله حلهنقل قول:
سيستمتون چيه ؟
سون با بيشتر بازي ها مشكل داره (نظر شخصي ) ولي بايد امتحان كنيدنقل قول:
همين بازي section 8
ميخام بريزم ارور ميده:
احتمالا به خاطر 64bit بودن سیستم عاملتون هست...نقل قول:
هيچ راهي نداره پس؟
سلام دوستان ، من به يه مشکلی تو بازيه bioshock برخوردم تو xp که ميريزم مشکلی ندارم ولی تو vista و seven که ميريزم تو بازی صدا ندارم بايد چيکار کنم؟
[QUOTE=MAHDIAGENT47;4596915][COLOR=red]
اين مشكل با نصب ورژن هاي مختلف دايركس قابله حله
سيستمتون چيه ؟
نصب کردم...بازم مشکل داره...
گرافیک 4670 512 ddr3
cpu:2.83ghz 9550 intel
ram:duel 2gig ddr3
خیر متاسفانه راه حلی نداره...نقل قول:
شما طبق این پست عمل کن ببین صداش درست میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
من در بازي pes2010 با اين ارور رو به رو ميشم لطفا كمك كنينpes2010.exe - Application Error
---------------------------
The instruction at "0x00ef9180" referenced memory at "0x0000000c". The memory could not be "read".
Click on OK to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program
OK Cancel
خودش رو همون بود چيکار کنم؟
[QUOTE=saeedblue;4597295]اگه با دايركس حل نشد احتمالا خود بازي مشكل داره . بازيتون مال كدوم شركته ؟نقل قول:
سلام.من تو نصب بازی رزیدنت اویل5 مشکل دارم.اول orginalesh رو خریدم این ارور رو داد.رفتی کپی ش رو هم گرفتم باز این ارور رو میده.من از این ارور عکس گرفتم و اینجا برای دانلود میذارم.دانلود کنید ببینید چه مرگشه!تا میاد نصب کنه این ارور رو میده.ممنون میشم_منتظرم
لینک دانلود عکس ارور:
لينكي كه گذاشتي مشكل داره. توي تگ كد بذارش
دوست عزیز اولش ایراد داشت.ادیت کردم و لینک رو درست کردم.الان سالمه و هیچ مشکلی هم نداره.ممنون میشم کمک کنی تا بفهمم چشه!بازم لینک رو میذارمنقل قول:
نقل قول:
ram:1gig
graphic:256/Gforce6200
لازم به ذکره که من بازی call of duty/moden warfare2 رو نصب کردم و بازی کردم و تمومش کردم.رزیدنت اویل که از call of duty/moden warfare2 کمتره.ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن مهدی جان اگه مشکل از سیستم باشه و بازی رو نکشه هنگام نصب بازی پیغام نمیده.اونم اول نصب!اگه مشکل از سیستم باشه بازی نصب میشه و هنگام اجرای بازی پیغام میده.مثلا میگه که گرافیک پایینه یا بازی رو اجرا میکنه ولی با سرعت کم و یا گرافیک پایین و یا اصلا اجرا نمیکنه و پیغام میده.مشکل من از سیستم نیست.به نظرم باید یه برنامه ای رو نصب کنم که پیشنیاز این بازیه.ولی نمیدونم چی؟!من یه برنامه ای هم داشتم که وقتی می خواستم نصبش کنم پیغام میداد و نصب نمیکرد.به یه برنامه پیشنیاز احتیاج بود.برنامه ی پیشنیاز رو نصب کردم و بعدش خود برنامه ی اصلی هم نصب شد و ازش راحت استفاده کردم.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی بکنه.
دقیقا کی این پیغام رو میده؟؟
منظورم اینه قبل از اینکه شروع به نصب کنه یا وقتی که چندتا فایل رو ریخت(حتی یک فایل)؟؟
Gears of war
دوستان بعد از نصب بازي هنگامي كه ميخام وارد بازي بشم با اين ارور مواجح ميشم.:41:
ويندوزم : xp media center sp2
دوست عزیزم تو عکسی که هست کاملا مشخصا.حتی یک فایل هم نمیریزه.به محض اینکه شروع به نصب می کنه این ارور رو میده.تو سیستم دیگه ای اجرا کردم موردی نداشت.بابا توروخدا یکی کمک کنه!نقل قول: