100% پریز می تونه ربط داشته باشه نباید ضد برق باشه پریزتوننقل قول:
Printable View
100% پریز می تونه ربط داشته باشه نباید ضد برق باشه پریزتوننقل قول:
دوستان سلام یک عکس از مشخصات تنظیمات داخلی مودمم میزارم.بفرمایید گزینه power در این عکس اصلا یعنی چی؟و چرا عدد گزینه power واسه Downstream در این عکس صفر میباشد؟این غیر طبیعی نیست و نشان دهنده چه مشکلی میباشد؟در ضمن درباره گزینه crc هم اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که توضیح بده.متشکرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خط تلفن رو یک طرفه کنن نویز میفته رو خط ؟ مقدار SNR رفته روی 6 ولی مطمئن نیستم ربطی داشته باشه
بیشتر توضیح میدی؟ پریز ضد برق و غیر ضد برق چیه؟نقل قول:
نه ربطی ندارهنقل قول:
الان من مودم رو مستقیم وصل کردم به جعبه تقسیم تلفن SNR میره رو 10.7 ، max rate میره رو 3900. ولی تا اونجایی که یادمه مودم در حالت عادی وقتی به پریز تو اتاق وصل بود max rate روی 5 هزار بود تقریبا(مطمئن نیستم)نقل قول:
به نظرتون سیم کشی داخل ساختمون میتونه علت اصلی این نویز و سرعت پایین شده باشه یا مشکل از من نیست کلا ؟ SNR خیلی پایینه به نظرم آخه کلا حتی اگه 10.7 باشه
پیشنهادتون چیه کلا ؟
سلام مجدد
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و fanoostalaei اگه یادتون باشه حدود 10 صفحه قبل یه مشکلی داشتم
مشکلم این بود که data rate مودم با اینکه پهنای باندم 1 مگ بود ولی 128 نشون میداد ...با بحثی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که مودم ایراد نرم افزاری داره
همین الان از همسایمون مودمشون رو قرض گرفتم و با مودم اونا تست کردم و دیدم که با اون مودم هم باز 128 رو نشون میده ...پس ایراد از مودم نمیتونه باشه
خوب شد نبردم گارانتی ..منتظر بودم بعد عید برم ...
فانوس طلایی گفته بود که زنگ بزنم به isp و بگم دان استریم رو ببرن بالا و یه چیزای دیگه گفته بود
حالا من موندم باید چیکار بکنم؟ اخه مشکل از چیه؟ فکر میکردم از موذمه اما مودم کاملا سالمه
پس از isp هست مشکل؟ فک کنم دوباره باید سرتونو درد بیارم ...شرمنده
سلام مجدد
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و fanoostalaei اگه یادتون باشه حدود 10 صفحه قبل یه مشکلی داشتم
مشکلم این بود که data rate مودم با اینکه پهنای باندم 1 مگ بود ولی 128 نشون میداد ...با بحثی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که مودم ایراد نرم افزاری داره
همین الان از همسایمون مودمشون رو قرض گرفتم و با مودم اونا تست کردم و دیدم که با اون مودم هم باز 128 رو نشون میده ...پس ایراد از مودم نمیتونه باشه
خوب شد نبردم گارانتی ..منتظر بودم بعد عید برم ...
فانوس طلایی گفته بود که زنگ بزنم به isp و بگم دان استریم رو ببرن بالا و یه چیزای دیگه گفته بود
حالا من موندم باید چیکار بکنم؟ اخه مشکل از چیه؟ فکر میکردم از موذمه اما مودم کاملا سالمه
پس از isp هست مشکل؟ فک کنم دوباره باید سرتونو درد بیارم ...شرمنده
دوستان کیفیت خط من چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایین شما مهندسا؟