کاملا این حرفا تایید می شه. من تجربه استفاده طولانی با هر دو موتور رو داشتم. Ef7 یه چیز دیگسنقل قول:
کاملا این حرفا تایید می شه. من تجربه استفاده طولانی با هر دو موتور رو داشتم. Ef7 یه چیز دیگسنقل قول:
ممنون از توضیحات کاملتون اما بازم من یه چیزو متوجه نشدم:n02:نقل قول:
توسایت فروش ایرانخودرو الان زده که "سمند ال ايكس EF7 پايه گازسوز ----->۲۵۶,۹۰۰,۰۰۰ " و "سمند ال ايكس EF7 ز ----->۲۴۲,۸۰۰,۰۰۰ " این EF7 خالی با اون EF7 پایه گاز سوز چه تفاوتی داره؟
پایه گاز سوز یعنی دوگانه سوزه و مخزن گاز و تشکیلات داره، یا نه یه چیز دیگست؟
این دومیه دیگه اون مزیت هایی که شما گفتین رو نسبت به TU5 نداره ؟
دو سوال دیگه هم داشتم
توی این سایت فروش ایرانخودرو وقتی یه مدل مثلا سمند ال ايكس EF7 رو انتخاب میکنی و میره مرحله بعد برای انتخاب رنگ ، قیمت همه رنگاش یکیه . یعنی رنگهاش با هم تفاوت قیمت ندارن؟
این گزینه مولتي رهياب چیه که زده 245 تومن؟
پایه گاز سوز یعنی سوخت اصلی خودرو گازه و بنزین هم می شه استفاده کرد. موتور ef7 معمولی فقط بنزین مصرف می کنه. فرق دوگانه و پایه گاز سوز اینه که پایه گاز برای گاز طراحی شده ولی دوگانه برای بنزین طراحی شده اومدن بهش تجهیزات گاز اضافه کردن تا گاز هم بسوزونه (که مشکلاتی برای موتور در دراز مدت پیش میاد)نقل قول:
در مورد مزیت ef7 غیر از گاز سوز بودن موتور ملی بنزینی (موتور ef7) همون خصوصیات رو داره . حتی شتاب بیشتری هم داره (به علت اینکه Ef7 گاز سوز دریچه گازش برقی هستش و ef7 بنزینی دریچه سیمی داره برای همین شتاب ef7 بنزینی بیشتره)
همه رنگها یک قیمت دارن و تفاوت قیمت وجود نداره
مولتی رهیاب یه سیستم gps هستش که به شما میدن. اما چیز بدرد بخوری نیست چون روی ماشین نصب نمی شه و باید با چسب به شیشه یا داشبورد متصل بشه و با یه سیم از فندک تغذیه بشه. به شخصه پیشنهاد می کنم اونو انتخاب نکنی که هزینه اضافس!
نقل قول:نقل قول:
خرابی های موتور ef7 میشه بگید که خرابی ها شامل چی میشن.
اگه خراب شد دریت مبشن یا همیشه باید دنبال درست کردنش بود.
خرابی هاشو میشه با کارت طلایی درست کرد یا باید از بازار آزاد خرید.
نقل قول:دریچه گاز برقی باعث میشه که افت شتابی بین گاز وبنزین حس نشه.نقل قول:
در مورد مولتی رهیاب مار کهی بهتر و قویتر هم هست که میتونید از بازار تهیه کنید.
پراید صندوق دار یگ گانه سوز مدل 89 مشکی چند الان؟
حدود 12 میلیون اگه از نظر بدنه و فنی سالم باشهنقل قول:
131 صفر مدل 91 رو تا چند میتونم رد کنم؟ SL هست البته.
پراید 131 SL مدل 91 قیمت حدود 14.5 میلیون توماننقل قول:
پراید 88 نقره ای با یک گلگیر رنگ 2گانه فابریک کارخونه بیمه تا برج 10 + لاستیک نو چقدر فی میخوره؟!
بعد دوستان یه پراید 87 گیرم اومده 2دوگانه فابریک اونم در حد نو فقط 10 هزارتا کارکرده میگه 12.5 . میارزه؟!
مثلا این 87 بهتره یا یه 89 دوگانه؟!(اونم 12.5 هستش)
ممنون میشم راهنماییم کنید:n16: