ان شاالله که وجود داره.:10::10::10:نقل قول:
ان شاالله که وجود داره.:10::10::10:نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم شانس قبولی در دانشگاه تهران رو داری ولی کمه.
ضمنا رتبه هایی که در یادگار ماندگار زده شده میانگین رتبه افراد پذیرفته شده است چون مسلما نمیشه مثلا 40-50 نفر قبولی رو با یک عدد نشون داد.
احتمال قبولیت در دانشگاه شیراز و قزوین تقریبا قطعیه.
موفق باشی
نه بابا تو پرسش و پاسخ خود سایت سنجش زده نداره امسال...نقل قول:
ممنون که گفتید منم الان دیدم.نقل قول:
به خشکی شانس چرا امسال نداره.؟؟!!!!!!!:19::19::19::19::19::19:
سلام
دوستان رتبه 37 هزار منطقه 3 ریاضی غیرانتفاعی کرمانشاه قبول میشه؟؟:18:
بچه ها با 21000 منطقه دو تجربی دختر از بندر عباس چی میاره ؟
خواشا جواب بدین برای یکی از دوستام می خوام:11:
کسی دچار مشکل ما نشده؟نقل قول:
سلام دوستان
من امسال یعنی 90 کنکور دادم و الان که نتیجه اومد غیرانتفاعی مجاز شدم
و خیلی دوست دارم که به دانشگاه شیخ بهایی برای تحصیل در رشته ی نرم افزار بروم
ولی رتبم یکم ناجوره یکم هم که نه یک خورده بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه امسال به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد هیچ نخوندم، حتی 1 هفته هم برای کنکور نخوندم و 30 هزار شدم
خودم که حال کردم که 30 هزار شدم، چون کسایی بودن که یک سال هم موندن و مثل بگم چی درس میخوندن که حتی به خاطر زیاد درس خوندن هم مریض میشدن و اونا هم یا رتبشون شد 30 هزار یا 40 هزار (به همین خاطر میگم که خودم حال کردم)
حالا می خوام ببینم شانسم برای در اومدن تو رشته ی نرم افزار شیخ بهایی که 60 نفر رو هم میخوان چقدر است ؟
دوستان راهنماییم کنید (دارم میمیرم)
نه .یعنی شما هنوز نتیجتونو نتونستین ببینین؟نقل قول:
سلام دوستان
من رشته اصلی ام ریاضی بود . امسال کنکور هنر دادم و رتبه ی 904 منطقه 1 گروه 2 آوردم.
میخوام حتما برم دانشگاه اون هم تهران باشه (شهر تهران) روزانه یا شبانه فرقی نداره و آزاد هم علاقه ای ندارم. میخواستم ببینم شانس قبولی دارم؟ مثلا میشه طراحی صنعتی شبانه قبول بشم؟ یا حتی طراحی لباس یا باستان شناسی و ... .
در مورد آزمون عملی چون هنرستانی نبودم خیلی حرفه ای نیستم و فقط حدود 2.5 ماه وقت دارم یه حرکتی بکنم. آیا امیدی هست؟ چون شنیدم مثلا طراحی صنعتی اصلا دنبال زیبایی کار نیستند و بیشتر به دنبال ایده و خلاقیت هستند اما مثلا طراحی پارچه و لباس باید تناسبات در حد رئال باشه.
کسی جوابی داره؟