نقل قول:
هیچ مشکلی برای گارانتی ایجاد نمیشه!!
با خیال راحت روت کنین
Printable View
نقل قول:
هیچ مشکلی برای گارانتی ایجاد نمیشه!!
با خیال راحت روت کنین
سلام دوستان
به خاطره مشکلی که برا گوشیم پیش اومد مجبور شدم وایپ و تعویض رام کنم با ادین
الان چجوری میتونم contact رو ریکاوری کنم.شماره هام داخل سیم هم سیو نبود یعنی پاک کرده بودم[emoji17]
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام من گوشی آندروید۵ هستش دوماهه خریدم و الان موقع باز کردن قفل گوشی هنگ میکنه یعنی دوبار صفحه خاموش میشه وبار سوم میشه قفل باز کرد بعدم ک باز میشه چندثانیه هنگ داره! گوشی جدید و سالم بود لطفا بگید چیکار کننمنقل قول:
گوشیتون سامسونگه ؟نقل قول:
این چیزا توی اندروید و مخصوصا سامسونگ طبیعیه
بکاپ بگیرین فکتوری ریست کنین
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
من از وقتی گوشیم که اکسپریا Z1 compact هست رو آپدیت به اندروید 5 کردم این مشکل پیش اومد
مشکل اینه که با اینترنت 3جیکانکت شدم بعد با سایفون کانکت شدم بعد از اون جیمیل، کروم، گوگل سرویس و خیلی نرم افزار های دیگه با 3 جی دیگه کانکت نمیشن و فقط باید با سایفون هم کانکت شم که وصل شنو
البته وای فای این مشکل رو نداره و اکیه.
جدیدا اندروید 5.1 هم اومد من آپدیت کردم مشکل نت 3جی که گفتم درست شد. ناچارا با سایفون باز کانکت شدم و دو باره این مشکل درست شد برام.
من سایفون رو پاک کردم. تنها چیزی که فک کردم می تونم انجام بدم بلکه درست شه ولی نشد.
من باید چیکار کنم که اینترنت 3 جی من برگرده و مشکل حل شه.
نا گفته نموه اینستاگرام، تلگرام و ... کار می کنه.
ممنون
شما اکسس پوینت فعلی رو پاک کنید و یک اکسس پوینت جدید بسازید. اگر همراه اول دارید آدرسش رو mcinet و اگر ایرانسل دارید mtnirancell بنویسید. بقیه چیزها رو دست نزنید. سیو کنید و از این اکسس پوینت استفاده کنید. حل میشه.نقل قول:
سلام دوستان
گوشی NEO L بنده هفته پیش صفحش سوخت (ظاهرا) پیش تعمیرات موبایلی بردم امتحان کرد و گفت بردش سالمه
تا قبل از اون کامپیوتر راحت گوشی رو میشناخت و فایل جابجا میکردم اما متاسفانه از شماره ها بک آپ نگرفتم
حالا گوشی رو گاهی میشناسه و بصورت MT25i نشون میده اما از طریق برنامه sony companion وصل نمیشه و پیغام میده که تیک usb deb نخورده!
و چون صفحه گوشی روشن نمیشه هیچ کاری نمیتونم بکنم.
راهی هست که بشه شماره ها رو درآورد؟
از روی گوشی خیر...مگر اینکه یه تاچ دیگه بهش وصل کنید.نقل قول:
اگر با اکانت گوگل سینک کرده باشید که از اونجا قابل دسترسی هست. امن ترین جا هم برای بکاپ سرویس های ابری گوگل هست.
من رم ریدر ندارم میشه یه را دیگه بگید؟نقل قول:
سلام
امروز یه مشکل عجیب پیدا کرده گوشیم اینکه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکنه، هیچ اروری هم نمیده و فقط میزنه instaling
خواستم ریست فکتوری کنم که هرکاری میکنم بازم ریست نمیشه از هر دو روش، یه راه حل پیش پام بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیم الجی جی2