سلام دوستان میخوام هاب تبدیلusb3بهusb2بخرم....میشه دربارش یه توضیح کلی بدید و بگید قضیه این آداپتور و اینا....چیه...؟
قیمت هم زکر بشه:دی
جایی بهتر پیدا نکردم.ممنون
Printable View
سلام دوستان میخوام هاب تبدیلusb3بهusb2بخرم....میشه دربارش یه توضیح کلی بدید و بگید قضیه این آداپتور و اینا....چیه...؟
قیمت هم زکر بشه:دی
جایی بهتر پیدا نکردم.ممنون
سلام به دوست خوبم
در واقع باید میپرسیدین که بهترین usb هاب آداپتوردار چیست ؟
به نظر من بهترین usb هاب آداپتوردار که میتونه هاردهای usb3 رو برای کنسول قابل استفاده کنه D-Link هست .
این کمپانی D-Link که مودم و روترهاش معروفه دونوع usb هاب تولید میکنه یه مدل چهارپورته هست و مدل دیگه هفت پورت دارد . هردو مدل مجهز به آداپتور برق هستن من مدل هفت پورته رو خریدم 30 هزارتومن و کیفیت ساخت عالی دارد . همچنین گارانتی اون شرکت ایزی کامپیوتر هست .همچنین آداپتور برق داخل جعبه موجوده .
لینک سازنده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.dlink.com/products/?pid=149
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه فایل که فرمتش MKV بود تست کردم ولی showtime قادر به جوین کردن نبود یعنی وقتی اولین فایل رو play میکردین و سپس تموم میشد دیگه ادامه نمیداد . ضمن اینکه اگر دومین فایل رو play میکردین کیفیتش وحشتناک بود !!!نقل قول:
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه برای آرشیو میخواهید و جابجایی هم کمه بهتره که مدلهای آداپتوری رو بخرید که نه تنها سرعت بیشتری دارن بلکه قیمتشون هم کمتر هست .برخلاف مدلهای پرتابل که تنوع زیادی در بازار دارن مدلهای دسکتاپی تنوع چندان زیادی ندارن و من پیشنهادم اینه که وسترن رو بخرید که usb3 هم هستن و بسیار عالی هست .
My Book Essential
فقط دقت بفرمایید که در موقع خرید جعبه اش سالم و عاری از هرگونه ضربع دیدگی باشه .کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240
هارد 2 ترا usb 3 این مدل تایید میشه؟
My Book Essential Edition 2 TB
من خودم قبلا با وسترن سر و کار نداشتم.حالا چند جا تعریفش رو خوندم البته چند جا هم ازش بد گفته بودند.این شد که اومدم اینجا پرسیدم.
لطفا گارانتی معتبر رو هم معرفی کنید.
ویرایش :خب تاپیک رو خودنم و کفیفیتش برام تایید شد.
فقط گارانتی مونده فیوچر یا سازگار؟و قیمتش چقدره؟
منم میخوام یه هارد اکسترنال یه ترا بایت بگیریم و usb3 هم ساپورت کنه احتیاجی به آداپتور نداشته باشه و سرعتشم بالا باشه. ممنون میشم بهم معرفی کنید ظاهرشم برام مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردی هست که پورت sata داشته باشه؟
داستان پورت 1394 چیه؟
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال برای نصب لینوکس لازم دارم
چی پیشنهاد می دید که حملش راحت و سرعتش هم بالا باشه و با لینوکس مشکلی نباشه
a data 720gb
درود
لطفا در خرید یک هارد 1ترا پرتابل واسه آرشیو فیلم هام منو راهنمایی کنید. لطفا سرعت هارد و جابجایی رو در نظر بگیرید.
پست های اینجا رو تا حدودی خوندم اما واقعا گیج شدم!!
پیشاپیش ممنون از دوستانی که وقت میذارن
سلامنقل قول:
تا اونجايي كه ميدونم گارانتي سازگار حداقل اعتبار بيشتري نسبت به فيوچر داشته باشه .