سلام به دوستان عزیزم !
من میخوام یه مک بگیرم . یه hp dv6-3174se دارم که برای دانلود های شبانه روزی و بازی و اتوکد و .... ازش استفاده میکنم و ویندوز 7 رو هم روش دارم پس منظورم اینه که مک رو برا بازی و تا صبح روشن گذاشتن و نرم افزارهای سنگین نمیخوام . بیشتر کارم :
1- تجربه mac osx
2- برنامه نویسی حرفه ای ios هم برا آیفون و هم آیپد ( پس فکر میکنم 11 اینچ ایر منتفیه ) .
3- قابلیت حمل و همیشه با من بودن بالا ( البته بنده یا سوار دو چرخه ام و یا با ماشین شخصی ) . پیاده کمتر ( با توجه به مورد 2 و 5 حتما باید بین 13 و 11 اینچ مدل 13 اینچ رو انتخاب کنم ) .
4- دوام باطری هرچی بالاتر بهتر .
5- خواند ساعتها مقاله به زبان انگلیسی و فارسی در اینترنت ( شفافیت و وضوح تصویر برای خواندن مطالب در اینترنت بالا باشه . فکر میکنم 11 اینچ ایر منتفیه ) .
6- داشتن حداقل ویندوز xp بدون مشکل دیر بالا امدن و مشکلات جانبی مثلا در صدا و نور صفحه و ... (چون شنیدم فعلا دوستان با بوت کمپ و ویندوز 7 مشکلاتی دارن ) . انتظارم از ویندوز xp فقط و فقط استفاده از آفیس 2007 بصورت آماتور و جابجایی صدا و تصویر و اسناد توسط dvd و usb و پرینت گرفتن ( کارهای سبک اداری) .
7- وجود درایو نوری برام خیلی مهم نیست چون یه اکسترنال دارم ( البته ال جی هستش و نمیدونم به مک میخوره یا نه ؟!) .
8- استفاده از آیتونز برای سینک آیفون 4 و آیپدم . ( میخوام آیتونز رو از روی وین 7 پاک کنم و فقط روی مک داشته باشم ) .
ازهمه موارد اولویت دار تر مورد شماره 2 هستش . پس اولویتهام به ترتیب شماره نیست و موردهای 2 و 5 و 6 باید لحاظ بشه .
از همه مهمتر بودجه حال حاضر بنده تا سقف 2 میلیون هستش و نه حتی 1000 تومن بیشتر .
خودم بین مک بوک پرو مدلهای 375 و 374 با توجه به خواسته هام 374 رو ترجیح میدم ولی بین انتخاب مک بوک پرو و مک بوک ایر 503موندم .
این هفته میخوام بیام تهران بخرم و 3 جا مد نظرم هست و اونم اول اپل ایران و بعد الماس و بعد نقش هستش . البته منتظر نظرات و تجارب شما از گارانتیهای مختلف هستم . کوچیک همه عزیزان ! به سود و یا به ضررم ترجیح میدم تا با گارانتی بگیرم . پس موضوع بدون گارانتی رو منتفی بدونین .
فروشگاه چاره خرید اینترنتی هم داره و با گارانتیه سیما رایانه که 12 بیمه ایران رو داره میفروشه . حقیقتش برای من به تهران اومدن با توجه به شغلم یه کم سخته پس نظرتون چیه اگه پول رو براشون واریز کنم تا با تیپاکس برام بفرستن .
فقط دوستان خواهشا لطف کنن و اگه ممکنه سریعتر پاسخ منو بدن که پدر لپتاپ قبلیم رو درآوردم ازبس که روش هکینتاش نصب کردم و تا این hp رو هم باطل نکرده مک رو به خودم برسونم .
ضمنا دوتا سوال دیگه با شرمندگی :
برای اینکه روش خط و خش و ... نیفته میخوام براش شیلد زگ سفارش بدم و از اونجاییکه شنیدم اپل از بدنه خنک میشه وجود یه لایه پلاستیک تحت نام محافظ جلوی این تبادل حرارتی رو نمیگیره ؟ چون این محافظ زگ سه تیکه هستش و روی لید کامل و رو جای دست در اطراف تراک پد و زیر دستگاه رو کامل میپوشونه .
این درسته که مک بوک ایر توانایی پشتیبانی از سایتهای فلش رو نداره ؟؟!!
خیلی خیلی ممنون و منتظرم .