از بورکینا فاسو جلو زدیم. از آخر شدیم چهارم:27:نقل قول:
Printable View
از بورکینا فاسو جلو زدیم. از آخر شدیم چهارم:27:نقل قول:
بله. به نظر میاد چون این کشور بورکینافاسو تازه به لیست اضافه شده و میزان پهنای باند آن مشخص نیست آخر همه است. و جالبه که رتبه ی ایران از 166 شد 167. یعنی بدتر شد.نقل قول:
چرا امروز سرعت اینقدر پایین اومده؟ روز خاصی هم که نیست؟هست؟
کسی از این تعرفه های بهاری سر در اورده؟
از یک طرف میگه محدودیت زمانی سه ماهه از اون طرف نوشته هزینه یکساله 100000 تومن.اخر این سه ماهه هست یا یک ساله؟اون 100000 تومن رو برای یک سال میگیرن یا سه ماه.اون 20gb رو تو سه ماه باید مصرف کنیم یا یک سال؟
نمیدونم شما با چه نرم افزاری دانلود میکنید ولی وقتی با IDM و با یک کانکشن دانلود کنی resume دیگه نداره و هروقت قطع شد باید بری از اول.:31:نقل قول:
راستی امروز پس از مدتها تونستم با چیز پی ان وصل شم به نت فکر کنم همون دوستانی که یادشون رفته سرعت رو ردیف کنن یادشونم رفته که چیز پی ان رو غیر فعال کنن همینجوری دوباره وصلش کردن.:31:
چاکر جماعت وایمکسی
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
نقل قول:
هزینه ها در سایت به طور کامل هست. در سرویس عادی هر ماه 15 تومان 128 با 5 گیگ ترافیک.
مودم داخلی معمولی مودم بدی نیست . اگر وایرلس نیاز داری فکر کنم بتونی باهاشون کنار بیای و تفاوت قیمت این دو مودم رو بدی و مودم وایرلس بگیری
توی تعرفه های بهار مودم رو رایگان میدن، یعنی اگر یه 6 ماهه با مودم بگیری 150 تومان، 6 ماه بعد بخوای تمدیدش کنی بازم باید 150 تومان رو بدی!:13:
WOW
دیدید حدسم درست بود؟نقل قول:
الان (شنبه عصر) همون تورنت رو زدم و سرعت دانلود دقیقا 60 کیلوبایت در ثانیه بود!
دیگه یه جورایی با اطمینان میشه گفت که یه شیطنت هایی توی روز جمعه که ترافیک رایگان هستش دارند صورت میدن! :18:
سلام دوستان من از ایرانسل وایمکس دارم و سرعتم امروز نصف شده مال شما هم همین طوریه؟
آره -متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد-نقل قول:
امروز یک افتضاح کامل بود. بعد از پستی که امروز زدم عملا اینترنت قطع بود (وصل میشد ولی هیچی رو باز نمیکرد) تا همین الان که دیدم مشکل نداره. البته سرعت دانلود رو امتحان نکردم ولی تو وبگردی مشکلی نداره.
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره. نمیدونم این مثل تا چه حد در مورد اینترنت رایگان مبین صادقه ولی فکر کنم یه جورایی ساعات رایگان مبین نت داره کم کم فقط و فقط تبدیل به یک مورد برای بازاریابی میشه. وقتی سرعت پایین باشه و نتوین کاری باهاش انجام بدی بودن و نبودنش فرقی میکنه؟نقل قول: