مودم من اومدن نصب کردن الانم فعال شد لازمه آپدیتش کنم یا نه مدلش BM 632W هست
Printable View
مودم من اومدن نصب کردن الانم فعال شد لازمه آپدیتش کنم یا نه مدلش BM 632W هست
دوستان در تهران به خصوص منطقه غرب لطفا اطلاع رسانی کنند که افت سرعت
یا باز نشدن یا درست لود نشدن برخی وبسایت ها را دارند یا خیر ؟
از سایت speedtest.net سرعت آپلود ، دانلود و پینگ خودتون رو تست کنید ، ببینید نتیجه چیه.
تو باز شدن سایت ها مشکلی ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مودم bm631a خوبه؟ بگیرمش؟خوب انتن میده؟
مودم منم BM635 هست و بدون هیچ مشکلی اپدیت شد :king:یعد از اپدیت یه سری نویز بود روی نتم که برطرف شد :26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
منم تو پونکم
اینجا خیلی نوسان سرعت هست و حتی بعضی وقتها سایت speedtest هم باز نمیشه
دیشب که سرعت رو چک کردم دیدم که سرعت دانلود رو 0.17 نشون میده در حالی که من سرویسم 1 مگابیته!!!
دوستان یه سوال بالاترین سرعت دانلود در پهنای باند 128 چنده می خوام ببینم منطقه ما خوبه یا نه ؟!!!!
راستی نمیدونم چه ربطی داشت اخه ولی وقتی از حالت Bridge mode به حالت Route mode تغییر دادم سرعتم یکم بهتر شد !!!
حداكثر سرعت براي 128 ،يعني مقدار استاندارد 16 كيلوبايت است كه در برخي موارد خاص شايد به 20 برسد ! اگر adsl بود در برخي بازه هاي زماني شايد به 50 هم ميرسيد ولي گاهي اوقات به 5 هم ميرسه :) ولي وايمكس يك سرعت ثابت رو داره و اطراف همون 16 كيلوبايت دانلود داريد، البته در بهترين وضعيت آنتن دهي !نقل قول:
دوستان یه سوال بالاترین سرعت دانلود در پهنای باند 128 چنده می خوام ببینم منطقه ما خوبه یا نه ؟!!!!
راستی نمیدونم چه ربطی داشت اخه ولی وقتی از حالت Bridge mode به حالت Route mode تغییر دادم سرعتم یکم بهتر شد !!!
سلام دوستان.
یک سوال داشتم.من تعرفه 512 پایه 6 ماهه دارم.می خواستم بدونم اگر در ماه اول از 4 گیگ 2 گیگ استفاده کنم در ماه دوم این 2 گیگ با 4 گیگ اضافه می شه یعنی 6 گیگ میشه یا اون 2 گیگ می پره باید تو این 1 ماه مصرف کنم.؟؟؟؟
با تشکر
درودنقل قول:
جالبتر اینو بگم تو منطقه ای که من می خوام بگیرم حتی از محدوده قرمز هم خارجم ولی پوشش دارم
و تو اپارتمان ما دارن استفاده مکنن ولی برای اینکه بهونه ای نداشته باشند ادرس محل نصب رو خونه
خواهرم دادم که تو منطقه سبزه.