ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
این توی محیط خوده برنامه میاد
اما وقتی میرم توی play بازی اونجا خبری از نور نیست !!!!!
Printable View
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
سلام
چرا بعضی مواقع پلیر از مدلی که تیک COLLIDE_block all هم زدیم رد میشه؟؟؟
یه کمی تنظیماتش رو دستکاری کن. فعلا یو دی کی ندارم .گرفتم بهت میگم چیکار کنینقل قول:
شدت نور رو افزایش بده ، همچنین رنج نور رو زیاد کن.... من تست کردم ، شد....نقل قول:
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
میشه یه نفر جواب بده ؟ :31:نقل قول:
چرا بعضی مواقع پلیر از مدلی که تیک COLLIDE_block all هم زدیم رد میشه؟؟؟
الان فرض میکنیم شخصیت بازی من توپ هست ... حالا میخوام حرکت توپ رو شبیه سازی کنم یعنی مثلا اگه توپ رو به جلو حرکت دادی و دستت رو از کلید Forward برداشتی حرکت توپ برای یه مدت کوتاه ادامه داشته باشهنقل قول:
اگه متوجه منظورم نشدی ویدئوی پایین رو ببین و به حرکت توپ دقت کن ... یه چیزی تو همین مایه ها میخوام
کد:http://www.youtube.com/watch?v=1Dm5WHXRKuQ
دقیقا میدونم منظورت چیه . گفتم که بازی Wizzle رو دیدی؟ شما به جای کارکتر اصلی اون بازی یه توپ رو در نظر بگیر . دقیقا میشه حرف شما. اگر هم فایل اسکریپت شخصیت اول بازی باز کنی میبینی که شخصیت از نوع Kactor توی Pdf اون هم نوشته چه جوری اینکار رو کرده .
یه سوالی دارم :
تو ویدئو های 3dbuzz تو قسمت کیسمت شماره 5 که در مورد تغییر متریال هستش، توی کیسمت لیست action ها رو باز میکنه و بعد material instance رو باز میکنه و بعد 3 تا گزینه داره که هر کدوم یه نوع پارامتری رو کنترل میکنه : scalar-texture-vector
که برای تغییر رنگ لامپ باید از پارامتر برداری استفاده کرد(چون سه بردار R-G-B داریم).
اما من همون کار ها رو تکرار کردم ولی توی کیسمت واسه من وقتی متریال اینستنس رو باز میکنم فقط Set Scalar Param رو داره!!
چی کار کنم؟تغییری کرده؟
اینم ورژن UDK ام :
UDK :2010-6
نقل قول:
من دیروز وقتی اون عکسی که حسن جان گذاشته بود رو دیدم کلی حال کردم.رفتم یه پوینت لایت درست کردم و بعد رفتم لایت شفتش رو روشن کردم و بعد فهیدم که باید حتما داینامیک باشه پس forced dynamic رو تیک زدم و بعد با مشکل تو مواجه شدم! توی ادیتور لایت شفت بود ولی توی بازی نبود!رفتم اول یکمی نور رو تغییر دادم گفتم شاید از اونه و کردمش زرد پر رنگ بهتر شد.
بعد دیدم یه threshold داره (که معنیش میشه آستانه یا همون رنج که یکی از دوستان چند پست بالاتر گفتند) بعد اون رو منفی کردم ردیف شد! ولی کمی غیر واقعی بود.
من با مشخصات لایت شفت ور رفتم و دیدم که برای درست کردن یه لایت شفت ساده باید این 2 تا رو تغییر بدی :
bloom tint
bloom threshold
موفق باشی
میگم صبر کن شب برگشتم جوابت رو میدم . اینقدر هم پ.خ نده :31:نقل قول:
آره دیدم بازیش رو ... یه نگاه بهش میندازم اگه مشکلی بود بازم بهت میگمنقل قول:
دستت درد نکنه :40:
سلام
من الان دارم MasteringUnrealScriptFunctions رو می خونم.قسمت آخرشم که میگه اسکریپت رو کامپایل کنید.وقتی این کارو می کنم این ارورها رو میده.میدونید مشکل از کجاست؟
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(39) : Error, 'DesiredRotation': Bad command or expression
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(30) : Error, Bad or missing expression in Call to 'FMin', parameter 1