هنوز این 15 درصدم معلوم نیس ممکنه برای کسائی که امسال پیش می خونن 15 درصد پیش هم باشه
هنوز تصویب نشده باید تا اخرای مهر صبر کرد
Printable View
هنوز این 15 درصدم معلوم نیس ممکنه برای کسائی که امسال پیش می خونن 15 درصد پیش هم باشه
هنوز تصویب نشده باید تا اخرای مهر صبر کرد
خیلی ممنون ( چرا من نمیتونم تشکر کنم )نقل قول:
فعلان که توی ایرانه ...نقل قول:
کتاباشم ویرایش کرده مثلا ... تست های جدید 88 رو گذاشته و جای تست های قبلی رو هم عوض کرده...
آموزشگاه فائق...
نقل قول:
خوب بالاخره خوب درس میدن دیگه . اگه همین طوری که درس میدن بخونی جز 100 نفری انشا الله .
راستی کلاسها چند نفره هستش ؟
کجاش خوب درس میدن !!!!:18:نقل قول:
من اگه میدونستم تدریسشون مثل این کتاب ها هست اصلا نمیرفتم ثبت نام کنم:41:
من ترجیح میدم خودم بخونم ولی کلاس نرم:20:
برای شیمی حدود 32 نفر بودن
برای هندسه و گسسته تقریبا 15 نفر
دیفرانسیل اموزشگاه چی خوبه ؟؟
یکی از دوستام که قلم چی میره و با آقای میرزایی داره، عاشق دیفرانسیل شده! البته این یه تجربه س فقط. آقای میرزایی پروازیه. هم اصفهان و هم تهرانه.نقل قول:
دیفرانسیل اموزشگاه چی خوبه ؟؟
راستی واسه آزمایشی های سنجش کجا میشه نوشت؟
و اینکه واسه یکی مثل من که پیش هم میرم، چند ساعت در روز خوبه که بخونم؟
ممنون
واسه سنجش عزیزم میری دفترچه و اون کارت ثبت نامش که اعتباریه میگیری از پست بعدشم از طریق سایت آزمون های سنجش (نمیدونم چیه یکی ادرسشو بزار) اونجا میری ثبت نام میکنی هر کدوم ارز ازمونا که به ازای هر آزمون یه دونه از اون کارتا میده بهت که وارد سایت کنی بعدشم ثبت نام کردی تموم میشه تا حالا روز ازمون ........ توضیحاتش تو ذفترچه ش هست
به نظرم واسه کسی که مدرسه میره 7 ساعت خیلی خوبه یا دیگه 8 ساعت نهایت (منظورم روزائی که مدرسه میری هست)
سایتشنقل قول:هست ( با تشکر از پیمان جان ) .کد:www.sanjeshserv.com
سلام بچه ها
من میخوام برم کتابخونه ولی تعداد کتابهام خیلی زیاده مثلا 10 . 12 تا هست. چون هر کتابی تست داره و پاسخ نامه وآموزش این همه زیاد میشه ... ( یه موقع فکر نکنی من 11 تا کتاب میخونم:18:)
حالا میخواستم راه حل بدین این کتاب ها رو چه جوری ببرم کتابخونه !!!!!!!!
ناهار و خوراکی که فکر نکنم توی کیفم جا بشه:41:
لطفا راه حل بدین:20: