چرا کسی به سوالات جواب نمیده؟؟؟؟
Printable View
چرا کسی به سوالات جواب نمیده؟؟؟؟
سلام دوستان کسی بلو-ری پلیر Samsung BD-F7500 دیده ؟ قیمت دارید ؟
پیشاپیش از جواب شما مچکرم.
دوستان سلام.آیا آپدیتی برایphilips3588k/98 وجود داره که بشه ارتقاش داد. چون یه فیلم با فرمت mkv 1080p دارم که این نشون نمیده؟ راه حلی داره یا نه؟ مییابد؟ صحبت ارتقا که میشه ارتقا نرم افزار فیلیپس اصلا وجود داره کجا میشه دانلود کرد؟با ارتقا تعداد فایلهای قابل پخش توسط دستگاه افزایش مییابد؟؟؟
الان بهترین پیشنهاد برای خرید یه بلوری پلایر قدرتمند ( با اپتیک قوی ) چی هست ؟ قیمت تا حدود 600 الی 700 هزار تومن . خودم نظرم روی پایونییر 450 هست . چیزی بهتر هم هست ؟ ممنون از همه.
با سلام
دوستان آیا پلیر ایکس ویژن مدل 555 توانایی خواندن زیر نویس فارسی SRT یا idx رو داراست ؟ می خواهم فایل ویدیو با فورمت های مختلف رو همراه زیرنویسش از طریق فلاش مموری بخونه ... آیا این مدل انتخاب مناسبی است ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببین کاربریت چیه بلوری پلیر از چهار ملیون گرون تر هم داریم !نقل قول:
اگه تجروبه "دیسک بلوری" نداری برای شروع عالیه اگه بخوای بخوای یه ذره بیشتر خرج کنی
یه مدل بالاتر از BDP-450 برداری مدل BDP-LX55 معرکه هست , البته با کابل خوب.
اما دیدم تو سوالت از خروجی بی کیفیت اپتیک اسم بردی پس معلومه دنبال هاردو فلشو .... از این چیزایی
پس زیاد خودتو به زحمت ننداز سامسنگ ال جی سونی پاناسونیک یا فیلیپس (البته کم یاب) کارتو راه میندازه.
سلام--من یک ضبط خانگی ال جی دارم که usb نمی خورد اما divx می خواند می خواستم بدهم فلش خور کنند گفتند حدودا 70 هزار تومان هزینه دارد حالا من به جای اینکه ضبطم را فلش خور کنند (برای دیدن فیلم )می خواهم یک dvd player بخرم واز usb ان استفاده کنم چه دی وی دی پلیری بخرم که کابلhdmi راداشته باشد وفرمتی رایج را ساپورت کند-البته فیشهای پشتش جوری باشد که بتوانم صدا را از ضبطم بگیرم---متشکر
سلام باید برای اجرای هارد و فلش بطوری که تمام فرمت هارو پشتیبانی کنه
از HD-Player استفاده کنید DVD Player یو اس بیش فرمتهای زیادو پشتیبانی نمیکنه !
تازه زیرنویس فارسی که هیچ !
من دستگاه بلوری LG مدل LH-880XBH دارم. مشکلش سرعت پایین منو و نمایش نامناسب زیرنویس ـه (بعضی حروف رو با علائم نامشخص نمایش میده و زیرنویس بجای وسط در کنار تصویر نمایش داده میشه و اندازه و رنگ و نوع فونت هم قابل تغییر نیستند)
اگه نرم افزار جدیدی داره لطف کنید قرار بدید و در مورد نصب هم راهنمایی کنید.
با سپاس بسیار از شما عزیزان