اون کامارو را یادمه سال پیش عکسشو اینجا گذاشتید..واقعا حیف..سرنوشت اون به کجا رسید؟اوراق شد؟بازسازی شد؟
الان کجاست؟
Printable View
اون کامارو را یادمه سال پیش عکسشو اینجا گذاشتید..واقعا حیف..سرنوشت اون به کجا رسید؟اوراق شد؟بازسازی شد؟
الان کجاست؟
باورت میشه نمیدونم اخرین بار که سر جاش نبودش!نقل قول:
احتمالا فروخته شده و جایی دیگه و توسط کس دیگه ای در حال بازسازیه..کسی که به راحتی یه همچین چیزی را به دیوار میکوبه به خودش زحمت تعمیر و دردسر نمیده و میفروشه میره سراغ یه ماشین دیگه..
سلام
دوستان يه فايربرد 75 گير اومده 8 اتومات فقط نياز به صافكاري (كم ) و نقاشي داره گويا بدنه خيلي سالمي داره و پلاك ملي هم داره قيمت هم گفته 7 ولي دوستمون كه گيرش آورده گفت من با 5 تومن هم ميگيرمش برات
چطوره؟؟؟؟
منتظر عكس ها و وين هستم به دستم رسيد براتون ميذارمشون...
تشكر......
احتمالا یه چیزی حدود این باشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی معلوم نیست راست میگه یا دروغ؟واقعا به این تمیزی 7 تومان؟جنازه این ماشین را به این قیمت پیدا نمیشه!!
بله دروغ میگه!از شماره ایرانسل 12 رقمی معلومه!
من چند بار به متصدیان این سایت ایران ماشین گفتم که بیشتر روی آگهی ها دقت کنند و نگذارند هرکسی هر مهملی که خواست بنویسه..از فروش خانه و اسب و تلفن همراه تا آژانس مسافرتی و املاک همه اینجا آگهی دادند!!اما این یکی که بیان و اتومبیلهای افسانه ای را با قیمتهای مسخره و تلفنهای سرکاری بنویسند واقعا هیچ توجیهی نداره..
سایت بی در و پیکر همینه...
این یکی چقدر شبیه اونی بود که با دیوار تصادف کرد...شاید خودشه..
salam be hame man ye caprice 88 daram ba motore 305 va girboxe 700 shetabesh bad nist am khoob sebghat nemigire albate mashin dar hade sefer.
سلام بر شما دوست عزیز جناب babak4747
من متوجه نشدم که منظور شما دقیقا چیه؟
یک مشکل فنی در مورد شتاب یا اینکه تنها معرفی ماشین؟اگر اطلاعات بیشتری از ماشین خودتون بنویسید خیلی بهتره و البته عکس هم بگذارید.
و البته بازهم جسارتا اگر به فارسی بنویسید متشکر میشویم.
فکر کنم قبلا این ریویرا در یه جای دیگه تبلیغ کرده بود اما چون جذابیت مدلهای 71 و 72 و 73 را نداشت کسی دنبالش نرفت...بنظر شما کروک بودنش فابریکه؟من تابحال ریویرا کروکی توی هیچ سایت و عکسی ندیدم..احتمالا کار خودشه..
سلام
اسم این دوتا چیه؟؟؟؟
اگه اینم معرفی کنید ممنون میشم (به احتمال زیاد شوله)
قدرت موتور؟ ارزشش چقدره؟؟
از اساتید میخام که چند تا سایت عین ایران ماشین معرفی کنند. مرسی
سلام به همگى،به خصوص على خان،رضاصادقى و مردخسته.آره من تا حالا چندتا مدل ساختم .تو ايران هم من ۲ تا آشنا دارم که از اين مدلا وارد ميکنن.يکيش پلاستيکى و اونيکى مستقيما فلزى وارد ميکنه.الحق که فلزى حرف نداره.من ۳تاپلاستيکى ساختم و يه فلزى.پلاستيکا محدوده قيمتشون از ۲۲ هزار تا ۶۳ هزارتومنه ولى فلزيا قيمتاى به مراتب بالاترى دارن،از ۱۸۰ تومن تا ۳مليون هم به فروش ميرسن.البته قيمتهاى مليونى مختص کاراى دستسازه .نقل قول:
كمپانيه تاميا ارزون قيمت ترين مدل ها رو وارد بازار کرده و بهترين مارکها هم ساخت ايالات متحده ست.اگه مدل مورد نظرت تو ايران بود که عاليه ولى اگه نباشه بايد وارد کنيم که چيزى حدود ۱۵۰ درصد قيمت واقعى برات تموم ميشه که مدل رو درب منزلتون تحويل ميگيرى.اگه امرى بود در خدمتم
سلامنقل قول:
برادر اين دوتا اوليه cadillac fleetwood 1968هستن خيلي گنده هستن من از نزديك ديدم ....
اينم يه نمونه خارجي....
اينم اون سايتي كه گفته مثل ايران ماشين اما خيلي حرفه اي تر.....
کد:www.khodroiran.com