سلام دوستان من می خواستم ببینم کدوم شرکت از همه بهتره من می خواهم adcl 128 بگیرم اما نمی دونم کدوم از همه بهتره .به نظر شما من چه شرکتی را باید انتخاب کنم؟
Printable View
سلام دوستان من می خواستم ببینم کدوم شرکت از همه بهتره من می خواهم adcl 128 بگیرم اما نمی دونم کدوم از همه بهتره .به نظر شما من چه شرکتی را باید انتخاب کنم؟
درودنقل قول:
الان پارس آنلاین سرویس های خوبی داره.هم قیمتش پایینه و هم سرعتش خوبه.
نقل قول:
آقا سعدید پس کجایی ؟نیستی ؟
صفحه قبلی پرسیدم شما 512 داری ؟الان شبی چه قدر میگیری ؟1 مگ تا حالا داشتید اونو شبی چه قدر میگیرید ؟سرعتتون که کم نشده ؟
با سلام
من سرویسهای شرکتهای مختلفی مثل شاتل 2مگ و512.پیشگامان 512.پارسانلاین1مگ را داشتم متاسفانه همشون دانلود شبانه خوبی نداشتن حتی شاتل 2مگ که اصلان شبانه مجانی نیست ودیگه اینکه همشون پینگ بالایی داشتن حدودا از 350 به بالا .دوستان در اصفهان سرویسی را سراغ دارن که پینگ حدود 200 و دانلود شبانه خوبی داشته باشه ممنون
adsl مخابرات چطوره؟سرعتش چقدره؟128 منظورمه
این سایتشه؟
کد:http://on-line.ir/
سلام
من در اصفهان شاتل 512و2مگ.پیشگامان1مگ.پارس انلاین1مگ را داشتم هیچکدوم دانلود شبانه خوبی نداشتن حتی شاتل 2مگ که مجانی هم نبود و همگی پینگ بالای 350 هم داشتند دوستان در اصفهان سرویسی سراغ دارن که پینگ زیر 300 یعنی200تا250 و دانلود شبانه خوبی داشته باشه؟ممنون
سلام علی جان.نقل قول:
هستیم در خدمتتون!
یه کم سرم شلوغ شده برای درسها و ... توی یه فرم دیگه هم فعالیت میکنم.وقتم کم شده!
من حدود 15 ماهه که سرویس 1 مگ پیشگامان دارم.هیچ وقت هم عوض نکردم.
الان 3 شبه که 2 تا 2.4 میگیرم.یه هفته قبلش زیاد جالب نبود حدود 1.6 تا 2.البته لینکهام هم خوب نبود!
تازگی ها با v pn دانلود میکنم،سرعش بهتره!
نقل قول:
ممنون آخه من حساب کردم هر سرویسی بگیری 1.9 سرعت بیشتر از اون چیزی که میگیری میده واسه دانلود شبانه
الان 128 دارم 128 تقیسم بر 8 * 1.9 دوبار *60 تقسیم بر 1024 * 6 ساعت دقیقا همون چیزیه که شبا دانلود میکنم
256 هم با همین فرمول 1 ماهه آخر دقیقا 1200 دانلود میکردم پس 512 هم 2 گیگ و 1 مگ باید 4 گیگ شبی بده
پس اگه 512 بگیرم شبی چه قدر میشه ؟آقا فرزان 512 داره .درسته ؟
فکر کنم 512 هم همین حدودا باشه
آخه دیدم تازگیا خیلی دارم پول بازی میدیم 12 تومن بیشتر 3 ماهه بدم با شبی 2 گیگ هر 3-4 شب یه بار یه بازی دارم یعنی 30 هزار تومن در ماه به نفعمه رفتم توی فکر 512 یا 1 مگ
نه!!! :18:نقل قول:
منم واسه همین پرسیدم ببینم مثلا رفته دیده از چه حسابی 15 تومن ریختن، مثلا دیده اسم منه دیگه مطمئن شده. ممکنه همچین چیزی؟
من 512 پیشگامان دارم،نقل قول:
گفتم قبلا؛ شبا بین 20 تا 60 کیلوبایته. روزا هم 90 تا 100.
رکوردی که یه شب زدم رو 1.2 گیگ بود.
البته امروز نمیدونم چرا اینقدر کند شده!
من 512 دارم شبا با روز سرعتم فرقی نداره قبلا که یه مگ داشتم شبا 2 گیگ به بالا میگرفتم الان هم 1.8 گیگ شاید بتونم در بهترین حالت بگیرم
البته الان که طبق یه اشتباهی و به قول معروف توفیق احباری 25 گیگی ظرفیت دانلود گیرم اومده و میخوام دانلود شبانه ام رو برا این ماه کمتر کنم
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
پینگ رو حال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]