نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
نرم افزاری معرفی نمی کنید؟ مثلا یاهو تونل و ...
Printable View
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
نرم افزاری معرفی نمی کنید؟ مثلا یاهو تونل و ...
ببخشید یه سئوال دیگه هم داشتم
تو نسخه جدید یاهو هم میشه با چند Id چت کرد؟ آخه خوندم یاهو Ipها رو کنترل می کنه و اگه بفهمه که از یه Ip چند Id دارن چت می کنن حساب طرف رو مسدود می کنه
می خواستم بدونم روشی هست که یاهو نفهمه؟ اگه هست چطور؟
ممنون
لينك سالمه دوست من! دوباره امتحان كن!نقل قول:
حالا من موندم این ناشناس یعنی کی می تونه باشه فقط می دونم دوسش دارم (هیچ ربطی هم به تاپیک نداشت )
بعضی برنامه ها هستن که یاهو مسنجر رو پچ میکنن و بعد شما می تونین چندین مسنجر رو به طور هم زمان باز کنین و کانکت بشین بن هم نمیشین با این روشنقل قول:
معمولا در صورتیک ه شما با تعداد ای دی های زیاد ( 300 .4000 ای دی یا بیشتر ) به مدت طولانی انلانی باشین یاهو ممکنه شما رو بن کنه ویل با 3 یا 4 ای دی لاگین شدن بن نمیشین
سلام خسته نباشید
توی Yahoo Messenger 7 یه دکمه بود که با زدن اون میرفتیم تو لیست Room ها ولی الان این دکمه تو Yahoo Messenger 8 نیستش یعنی برای رفتن توی Room باید از گزینه Messenger بر روی گزینه Yahoo! Chat رفت و سپس گزینه ... Join a Room رو زد
چطوری میشه این دکمه رو به Yahoo! Messenger 8 اضافه کرد ؟؟؟؟
ممنون پیمان جاننقل قول:
این روشش رو نگفتی چه جوریه؟ با چه برنامه ای؟
ID ها رو باید برم ثبت نام کنم یا اینکه برنامه هایی هستند که موقع چت ID درست می کنند؟
خوهش نوكرتيمنقل قول:
نوشته شده توسط Novan
سلام محمد جان
دستت درد نکنه. تله پاتی داشتی ها !! زودتر از اینکه بنویسم جواب دادی
ممنون
اقا كسي جواب مارو نداد؟
[QUOTE=Balrog;783845]لينك سالمه دوست من! دوباره امتحان كن![/QUOTE
عزيزم من دوباره به خاطر شما تست كردم ولي باز كار نكرد.
سلام دوستان
یه نرم افزاری هستش که اسمش رو نمی دونم ولی می دونم برای مرتب کردن IM ها تو yahoo messenger هستش
که وقتی IM میاد دیگه پنجره های کوچیک صفحه رو پر نمی کنه و همه تو یه پنجره مرتب میشند
ممنون میشم اسم برنامه رو بگید. اگه لینکش هم که بدید عالی میشه