سلامنقل قول:
پيغام خطا رو كامل بذاريد تا چك كنيم
Printable View
سلامنقل قول:
پيغام خطا رو كامل بذاريد تا چك كنيم
شما از فونت هاي سري b هم كه استفاده ميكني همين مشكل رو داري ؟؟؟نقل قول:
با بعضی فونتها این مشکل رو داشت سری b رو یادم نیست.ولی با این فایل صفحه کلید فارسی که دوست عزیز:mahdi7610 گذاشتن مشکل حل شد.:20:نقل قول:
سلام
من نرم افزار word 2003 دارم و دوستم 2007 او یک فایل ورد میخواد برام بفرسته اما میگه save as نداره که به صورت 2003 برام بفرسته من خودم با 2007 کار نکردم و هیچ دیدی روش ندارم خواهش میکنم راهنمایی بکنید که مراحلش کامل باشه بتونم اون راهنمایی رو براش ارسال کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
دو روش وجود داره
1- زدن F12 براي بازشدن كادر Save as و انتخاب گزينه word 97-2003 document
2- زدن Office Button در ورد 2007 و انتخاب گزينه اشاره شده از زيرگزينه هاي save as
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما بايد قبل از دادن پست و نيز تكرار بيهوده آن ابتدا در تاپيك جستجو كنيد
من يادم هست كه در صفحات قبل به اين موضوع پرداخته شده
نقل قول:
سلام
دوست عزيز شما بايد قبل از دادن پست و نيز تكرار بيهوده آن ابتدا در تاپيك جستجو كنيد
من يادم هست كه در صفحات قبل به اين موضوع پرداخته شده
دوست خوب منم نوشتم که تمام اون تاپیک هارو خوندم ولی مشکل حل نشده
لطفا یه بار دیگه سوال رو به دقت بخون
یه مطلبی که تو ورد هستش رو از اینترنت دانلود کردم حالا هر کاری میکنم نمیتونم تغییری توش بدم اصلا نمیتونم متن داخلشو ویرایش یا انتخاب کنم اگه میشه راهمایی کنید
سلام
لطفا روش تایپ شعر با استفاده از تایپ دو ستونی رو توضیح بدید.اینکه از منویformaو انتخاب گزینهcolumnsو در ادامه انتخاب حالت دو ستونی و تیک زدن عبارت right-to-leftمیشه تایپ کرد رو میدونم،مشکل اینه که نمیتونم بیت به بیت تایپ کنم !اینجوری که تو wordتایپ میشه اول باید همه مصرع های اول رو تایپ کنم و بعد مصرع های دوم!!که البته اگه هم راهش همین باشه باز نمیدونم چطور بعد از تایپ مصرعهای اول برم سراغ مصرعهای دوم...
لطفا راهنمایی کنید
شما از چه ورژني استفاده ميكني ؟نقل قول:
و ديگه اينكه مطمئني كه فايل protect نشده !!؟؟