سلام. میخوام قیمت اخرین مدل پاترول دو در بدون رنگ و تمیز در تهران رو بدونم؟
سلام. میخوام قیمت اخرین مدل پاترول دو در بدون رنگ و تمیز در تهران رو بدونم؟
اقایون
تو رو خدا جواب منو هم بدید
ما کاربرای تازه وارد چه گناهی کردیم اخه؟!؟
هم پستهامون تاییدی هست ، هم کسی تحویلمون نمیگیره.
حالا اگه یوزرم دختر بود که همتون 10 بار جوابمو داده بودین.
سوالمو نمیگم تو صفحه قبل هست.
با اجازه دوستان.نقل قول:
دوست عزیز این حرفا نیست!اینجا همه زحمت میکشن که مشکلی از شما حل بشه!
ارتباطی هم به جنسیت نداره!سوالتونو واضح تر بگید.منظورتون از دست دوم چیه؟!سال75 دست دومه و سال 87 هم دست دوم.
ولی دوستان جواب شمارو حتما خواهند داد.
باتشکر
نقل قول:عزیز من اگه دقت میکردین امیر جان جواب شمارو داده بود خودشون هاچبک دارن پس بهتر از هرکسی میتونن کمکتون کنننقل قول:
پراید هاچ بک ماشین خیلی خوبیه
قیمت برای دست دومش بسته به مدل و کارکرد از 3500 تاحدود 7 تومن متغیر هست (گرون تر هم هست ولی خوب کارکردشون واقعا کمه!)
عیبشم صندوقش هست که جا خیلی خیلی کم میگیره
مصرفشم که همه میدونن پراید تا چه اندازه مصرفش کمه
البته برای مصرف سوخت باید موتور تنظیم باشه ، شمعها تمیز باشن ، ماشین سنگین نباشه ، ----- هوا تمیز باشه ، باد لاستیک ها و .............
سلام
با 14 میلیون چه ماشینی بگیرم بهتره (صفر یا 85 به بعد)با تشکر
زیاده. ولی اگه واقعا تمیز باشه نمیارزه به خاطر 100 تومن ردش کنی.نقل قول:
10 روز پیش یه 84 تقریبا مشکی با 8 ماه بیمه بدنه و شخص ثالث و لاستیکای نو و 46000 کیلومتر کارکرد و بدون رنگ خریدیم 6 تومن.
البته ما از مشتری خریدیم.
اصلا کار درستی که نیست هیچ، کار خیلی زشتیه بزنیم توی سر مال مردم. یه زمانی هم خودمون فروشنده میشیم.نقل قول:
همه اونجوری نیستن. ولی اینجوری هاش هم کم نیستن.نقل قول:
من ماشین دیدم توی بار که اومده موقع خالی کردن افتاده و گلگیر جلو رو عوض کردن و خریدار 2 سال بعد هنگام فروش فهمید چه خبره.
1 ماه پیش یکی از رفیقام یه تندر ( ایران خودرو ) خریده بود. بعد از چند روز توی حیاط خونه وقتی داشته بهش نگاه میکرده و لذت میبرده متوجه میشه که پشت تایر و توی گلگیر یه ترک وجود داره. میبره صافکاری میگه این مال اصلی نیست . نمیدونم چیکارش کرده که اینجوری شده ولی ....
الان هم برگشت داده شده تا بررسی بشه و ...
همشون که نه... ولی تک و توک اینجوری هم دارن. بهتره شما از همون پارس خودرو بخرید.نقل قول:
جلیل حدود قیمت رو دادن. مصرفش هم که پرایده و 5.5--7 هستن.نقل قول:
همونطور که جلیل گفت تندر.نقل قول:
اگه برای توی شهر میخوایید و مسافرت و بیرون شهر هم زیاد نمیرید به نظر من پراید بگیرید بهتره.
اینا رو میشه گرفت. ولی اگه توی شهر بزرگ هستی و زیاد هم نمیخوای ازش کار بکشی به نظر من یا میتسوبیشی لنسر GLX بگیر یا دوو اسپرو 94نقل قول:
به مدلها هم بستگی داره. ولی کمری 2007 با 24 تومن نمیشه خرید مگر اینکه مشکلی بزرگ داشته باشه. مثلا چپی باشه... اتاق تعویضی باشه و ....نقل قول:
ماکسیما اون سری اول و به اصطلاح دویده رو میشه با این قیمت پیدا کرد ولی من باشم این کارو نمیکنم. و با 24 تومن و با توجه به معیار ها و استفادم یه چیز بهتر میگیرم.
اگه مصرف، شتاب، قطعات ارزون، بازار فروش عالی، افت قیمت خیلی کم نسبت به همه ماشینا برات مهمه که پراید بهتره.نقل قول:
اگه فضای داخی، فضای بار، امنیت خیلی بیشتر و ... برات مهمه که روا بهتره.
عزیز من، مجتبی جان... فکر کنم جواب سوالتون رو گرفتی . من عذر میخوام اگه ناراحت شدید یا دیر جواب گرفتی.نقل قول:
مشکل پست هاتون هم بعد از مدتی فعالیت حل میشه. در مورد برخورد با تازه وارد ها به جان خودم اینجوری نیست که میگی. هر کسی تا جایی که میتونه به سوالات دیگران جواب میده و فرقی نداره چه مدتیه عضو هست. تفاوت فقط در لحن هست وگرنه جوابها یکیه.
ممکنه من به شما بگم، "دوست عزیز 2*2 میشود 4"
ولی به امیر بگم ، "امیرووو 2 دو تا 4 تا "
تندر 90 E2+LP پارس خودرو. (به دلیل اینکه انتظارات و استفاده رو نگفتید کلیس جواب دادم)نقل قول:
:12:
من تقريباً 8 تومني دارم.پيشنهاد دوستان با توجه به اينكه تازه متاهل شده ام و فقط بين محل كار و خانه مي خواهم استفاده كنم (10دقيقه) ولي 2و3دفعه سفرهاي طولاني حدود 2500 بايد برم و مهم تر از همه مي خوام بعد 2,3 بفروشم بين 206 مدل پايين و پرايد نو و 405 كدام را پيشنهاد مي كنيد؟چرا؟(اگه پيشنهاد ديگه اي داريد لطف كنيد بگيد؟)
باتشکر از Farshadd
اگه صفر بخرم l90 خوبه ولی اگه کارکرده 85 به بعد بخام بگیرم با توجه به اینکه بیشر برایه خارج از شهر استفاده میکنم در ضمن میخام کم مصرف باشه
سلام بر اساتید محترم .
تو محدوده قیمت 17 تا 23 چه ماشینی بهترین انتخوابه به نظرتون ! ؟ ! ( ترجیهآ اتومات )
206 تیپ 6 یا v9 صفر شایدم بتونی هیوندا ورنانقل قول: