هر طور نظر شماست.ببين ميتوني ارت كوئيك T2000W/4 گير بياري.نميدونم چنده ولي آمپ خوبيه. راحت درايو ميكنه 718 ها رو.نقل قول:
تهران نيستي نه؟
هر طور نظر شماست.ببين ميتوني ارت كوئيك T2000W/4 گير بياري.نميدونم چنده ولي آمپ خوبيه. راحت درايو ميكنه 718 ها رو.نقل قول:
تهران نيستي نه؟
سلام
این 7250 که امده قضیش چیه. فرقش با 7150 چیه
7150 شده 215
7250 200
چرا 7150 الکی گرون شده ؟
سلامنقل قول:
همونطور كه فكر ميكردم و پارامترها نشون ميداد،خروجي از نظر Low Bass چنگي به دل نميزنه.رو حجم 60 ليتر خالص و فركانس تيون 32Hz روي فركانس 30Hz حدود 108dB ميده.حد اكثر SPL هم روي فركانس 49Hz بدست مياد. براي شما كه ويبره دوست داري شايد راضيتون نكنه،البته اون pw12 هم فكر نميكنم زياد تفاوتي بكنه.بيشتر از 400 وات نميتونيد به 308 ورودي بدي چون Xmax اين اجازه رو به شما نميده.
حالا تصميم با شماست،اگه باكس رو ميسازي من وقت بزارم و نقشه اش رو بكشم
مثله بعضي از دوستان (كه الان ديگه تو سايت نيستند)نباشي كه بعد از مدتي منو سر كار گذاشت و بعد گفت "خیلیا منو منصرف کردن واسه ساب کلاریون"
پست شماره 507:
پست شماره583:
نميخوام منت بزارما ولي با توجه به مشغله كاريم و با توجه به اينكه كلا براي هر كسي اگر باكس طراحي ميكنم فكر ميكنم براي ماشين خودم دارم اين كاررو انجام ميدم، براي همين سعي ميكنم تمام پارامترها و شرايط رو در نظر بگيرم. كاري هم ندارم ساب ووفر طرف 40 مي ارزه يا 400 تومن.
من در خدمتم.
حمید جان شما لطف دارین و خیلی بزرگوارین اگه اشکالی نداره من تا 3 الی 4 روز دیگه به شما زحمت طراحی باکس رو بدم.اگه زحمتی نیست این ساب با pw 12 رو هم یه مقایسه یکن اگه ارزش داره اونو بگیرم.بازم ممنون از این که وقت گذاشتین.
مثل اینکه نمایندگی موجود دارهنقل قول:
چون یکی از بچه های تی تی گرفته بود
مثل اینکه قیمت نوش هم 160 هست
ولی نمیدونم چرا از این آمپ زیاد خوب نمیگن
یه سری خیلی ازش تعریف میکنن یه سری هم میگن کیفیت آنچنان خوبی نداره
سلام این آدرس نمایندگی infinity مثل اینکه اسمش عکاظ هست رو میخواستم (تهران)
دیگه میخوام بزنم تو گوش این آمپ infinity 7541
شماره تلفن یا آدرس اون دوست حمید خان رو بگیرنقل قول:
میتونه صحبت کنه برات ارزون تر بگیره
اینم آدرس سایت تجارت خانه عکاظ کیش هست :
اطلاعات بیشتر رو میتونی اونجا بدست بیاری :46:کد:http://www.akkaz.com/fa/info.htm
نقل قول:
الان تو سایت اینو زده
ایران - تهران - خیابان جمهوری اسلامی - شماره ۶۹ - طبقه اول
کدپستی: ۱۱۳۹۷۳۵۱۱۳
صندوق پستی: ۴۷۵ - ۱۱۳۶۵
تلفن:
۶۶۷۱۹۶۹۶ - ۹۸۲۱+
۶۶۷۰۱۳۹۲ - ۹۸۲۱+
نمابر:
۶۶۷۰۳۸۸۴ - ۹۸۲۱+
ولی زده دفتر هماهنگی تهران یعنی برم ایجا برا خرید
چون اصلش تو کیشه:31:
اگه میخوای بری خود نمایندگی اصلی باید بری اونجا که آدرس دارهنقل قول:
ولی از توی مغازه ها هم میتونی با برچسب عکاظ آمپ مورد نظرت رو گیر بیاری شایدم با قیمت نسبتا کمتر!
نقل قول:
نه میدونم
منظورم اینه که برم کیش یا خیابان جمهوری:31::31: