همه جا رو گشتم از میدون تا استگاه داخل و بیرون پاساژ فقط دی وی دی مجموعه و Bon Voyage و free time رو داشتننقل قول:
Printable View
همه جا رو گشتم از میدون تا استگاه داخل و بیرون پاساژ فقط دی وی دی مجموعه و Bon Voyage و free time رو داشتننقل قول:
خب جيگر شما سجاد رفتي؟؟؟نقل قول:
و سعدي فروشگاهاش خيلي جوادن.من كه بازيهامو يا از اينترنت سفارش ميدم يا پسرخاله اي،پسرعمو اي،دخترخاله اي،دخترعمويي،دوست عزيزم سلمان به اينا ميگم از دبي برام بفرستن.
ولي شايد اينجا هم چيزاي خوبي داشته باشه!البته 1هفته پيش گفت شايد تا 2 هفته ديگه 2 تا پك جديد بيارم.
آدرس وب:برو شماره موبايل رو از تو سايت بردار زنگ بزن برات بفرسته!کد:www.sorooshgame.com
اگه هم سايت باز نشد بگو شماره موبايل رو برات بذارم.......
البته من اينا رو راجع مشهد شنيدم شايد حقيقت نداشته باشه!!!!!:11::11:
تشكر.....+تاييد ميشهنقل قول:
آره جمع شده. من که توی اصفهان هر جا میرم میگن جمعش کردن:19: اما توی اینترنت هست برای خرید.اونوقت باید پول راهشون رو هم بدین.نقل قول:
خیلی قشنگ و ادبی بود!!!:8:نقل قول:
من که مردم از خنده!!!!!! (فقط کاش یه شکل داشتم که خیلی میخندید!!) خیلی باحال بود!!!:11:نقل قول:
خوش به حالت!نقل قول:
من یکی که از دنلود بی نصیبم:19: dial up هم شد خط؟؟؟ واقعا که تاپیک مخالفت با سرعت اینترنت در ایران خوب چیزیه. اما اگه به نتیجه برسه!!نقل قول:
شما هم خوش به حالت!نقل قول:
منم همینطورنقل قول:
البته راحت میشه از اینترنت خرید
لازم نیست آدم به درد سر بیفته
اینا رو بیخیال !!!
می گم این پکیج های اضافه ی سیمز 2 اضافه هم داره ؟؟؟
بعد یه سوال دیگه من توی می دایکیومنتم و توی سیمز 2 پوشه ای به اسم دانلود ندارم این لباس و اینا رو کجا پیست کنم؟؟؟
من كه نمفهميدم چي گفتي!يعني چي كه پكيج هاي اضافخ sims2اضافه هم داره؟نقل قول:
ولي براي به وجود اومدن فايل دانلود برو به اين آدرس:
\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 FreeTime\CSBin
تو هر درايوي كه بازي رو نصب كردي برو به آدرس بالا و body shop رو اجرا كن حالا برات پوشه downloadsبه وجود مياد!!!!و براي رفتن به پوشه downloadsبه اين آدرس برو:
C:\Documents and Settings\m\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
البته در آدرسي كه دادم تا بري body shop را اجرا كني شايد به جاي the sims2 free time ميتوني به هر آدرس ديگه اي بري(البته به جاي وقت آزادfree time مثلا برو به همين آدرس ولي در يك پك ديگه يا اگه پك نداري به آدرس خود sims2برو مثل زير:
\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Pets\CSBin
يا
\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 bon voyage\CSBin
با تشكر.
امير-دمير-gap
خيلي نامردن كه جمعش كردن!نقل قول:
تاييد ميشه!
نميخواد بميري.هنوز جووني
تاييد ميشه!
تاييد ميشه.به نتيجه هم ميرسه من تا حالا براش يك 20 تايي لوگو طراحي كردم و تا حالا فكر كنم 3هزارتايي امضا كرده باشن.
آدرس انجمن:آدرس مكان لوگوها:کد:http://www.p30stars.com
با تشكر.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237221
امير-دمير-gap
آقا امیر لطفا پست ها پشت سر هم نزنید
خام محترم ميشه بگيد كجا پست پشت سرهم زدم؟نقل قول:
من كه توي اين 2،3صفحه ي قبل چيزي نديدم.وچرا ميزني؟:19::19::19::19::19:
و اين هم صدويكمين دفعه:به من نگين آقا امير.يا گپ يا امير
با تشكر.