سلام
خوب پس حتما" پس از تعطیلات به یک مرکز تعمیراتی مراجعه نمایید
Printable View
سلام
خوب پس حتما" پس از تعطیلات به یک مرکز تعمیراتی مراجعه نمایید
سلامنقل قول:
عموما دو دسته نرم افزار وجود دارد :
1- نرم افزارهای Low Level Format که تمامی اطلاعات را از بین میبرند مانند Maxllf یا دیگر نرم افزارهای zero fill
2- نرم افزارهای اصلاح تگ سکتوری مانند HDD Regenerator که اطلاعات را از بین نمیبرند.
اما در هر دو صورت شما حتما" از اطلاعات خود در یک حافظه دیگر بک آپ تهیه کنید.
لطفا یکی من رو هم راهنمایی کنه :41:
به نظرتون باید low level format کنم ؟ با چه برنامه ای و چطوری؟ و آیا فایده ای داره؟
تا اونجایی که فهمیدم میشه با یه برنامه ای به اسم pc3000 ، پارامتر های smart رو ریست کرد . ولی نه برنامه اش رو برای دانلود پیدا کردم نه طریقه استفاده از اون رو. کسی اطلاعی داره ازش؟
بله مسلمن مستهلک میشه....نقل قول:
قصد خاصی هم نداشتم : ))
هارد 320هیتاچی رو فراموش کرده بودم از برق بکشم...15 روزی در این وضع بوده و حواسم نبوده تا ناگهان صدای شدید هدها وموتور و خدا نگهدار!
البته قبلن یکم صداهاش نامعقول بود : ) و اشامپو روش اررور اسپین میگرفت
حالا همینجوری یک فکری به سرم زد مشکل از پاور یا سیستم برقی بوده یا نه؟و کلن این کار چه حکمی داره؟ : )
با عرض تبریک عید نوروز
وخسته نباشید .
استادان عزیز مدتی است هارد maxtor ما دچار مشکلاتی شده
هنگام اجرا نرم افزار کاربردی ! Error ! "
This program has been damaged, possibly by a bad sector of the hard drive or a virus. Please reinstall it.
میدهد من چند بار ویندوز را نصب کردم .! ویروس کشی کردم !نداشت !. با نرم افزار HDD Regenerator
هم اسکن کردم چیزی نداشت ایراد بدسکتوری اعلام نکرد .
به نظر استادان محترم راه حل بفرمایید
یا حق
سلام دوستان،
من حدود 2 هفته است که یه هارد سامسونگ HD503HI خریده ام، هارد به ظاهر مشکلی نداره ولی ویندوز (سون x64) هر چند ساعت یکبار پیام زیر رو میدیده که نمیدونم علتش چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
"
"Windows detected a hard disk problem
Back up your files immediately to prevent information loss, and then contact the computer manufacturrer to determine if you need to rapair to replace the disk
زیرش یه قسمت هست که نوشته Show details اینا رو نوشته :
"Immediate steps
Because a disk failure will cause you to lose all programs, files and documents on the disk, you should back up your important information immediately. Try not to use your computer until you have repaired or replaced the hard disk.
Which disk is failing?
The following hard disks are reporting failure
Disk Name: SAMSUNG HD503HI ATA Device
Volume: C:\, D:\,E:\,F:\,"
سلام دوست عزیز سال نو مبارکنقل قول:
بله برنامه PC-3000 را پیدا نخواهید کرد زیرا این یک سیستم سخت افزاری ، به همراه نرم افزارهای خاص است . و هم اینکه PC-3000 یک اسم عام مانند بنز است و منظور اینکه ما به همه آن ماشینها میگوییم بنز در صورتیکه هر کدام مدل خاصی دارند:
PC-3000 for windows UDMA جهت تعمیر و رفع عیوب انواع هارددیسک های ATA-PATA- SATA
Data Extractor for windows UDMA جهت بازیابی و ... انواع لوازم ذخیره سازی اطلاعات که بر روی PC-3000 UDMA نصب میشود
PC-3000 for SCSI جهت تعمیر انواع هارددیسک های SAS و SCSI
Data Extraxtor for SCSI [ جهت بازیابی انواع هارددیسک های SCSI وSAS
PC-3000 Portable قابل نصب بر روی نوت بوک و PC برای تعمیر و بازیابی انواع هارددیک های SATA و IDE کاربردهای پرتابل
PC-3000 Flash جهت بازیابی اطلاعات انواع هارددیسک های SSD و انواع مموری های NAND کول دیسک فلش و ... سوخته
در کل شما با یکی از مراکز معتبر دارای PC-3000 for windows UDMA تماس بگیرید هر چند همه اعلام میکنند که داریم اما در تهران فقط 4 شرکت تا به امروز آن را از نمایندگی خریداری کرده اند .
اگر شما قصدتان از LLF کردن هارد ریست کردن SMART است که باید به عرض برسانم ایراداتش را شاید حل کند ولی لاگ SMART باقی خواهد ماند.
ممنون از راهنماییتون. راستش من خیلی تلاش کردم یه جوری مشکل رو رفع کنم این فروم و تاپیک و صحبت های دوستان هم خیلی مفید بود ولی تا اونجایی که خودم فهمیدم اینه که تنها راه رفع مشکل تعویض هارد دیسکه و بعد از تعطیلات باید ببرمش برای تعویض هارد.نقل قول:
سلام دوست عزیز سال نو مبارک
بله برنامه PC-3000 را پیدا نخواهید کرد زیرا این یک سیستم سخت افزاری ، به همراه نرم افزارهای خاص است . و هم اینکه PC-3000 یک اسم عام مانند بنز است و منظور اینکه ما به همه آن ماشینها میگوییم بنز در صورتیکه هر کدام مدل خاصی دارند:
PC-3000 for windows UDMA جهت تعمیر و رفع عیوب انواع هارددیسک های ATA-PATA- SATA
Data Extractor for windows UDMA جهت بازیابی و ... انواع لوازم ذخیره سازی اطلاعات که بر روی PC-3000 UDMA نصب میشود
PC-3000 for SCSI جهت تعمیر انواع هارددیسک های SAS و SCSI
Data Extraxtor for SCSI [ جهت بازیابی انواع هارددیسک های SCSI وSAS
PC-3000 Portable قابل نصب بر روی نوت بوک و PC برای تعمیر و بازیابی انواع هارددیک های SATA و IDE کاربردهای پرتابل
PC-3000 Flash جهت بازیابی اطلاعات انواع هارددیسک های SSD و انواع مموری های NAND کول دیسک فلش و ... سوخته
در کل شما با یکی از مراکز معتبر دارای PC-3000 for windows UDMA تماس بگیرید هر چند همه اعلام میکنند که داریم اما در تهران فقط 4 شرکت تا به امروز آن را از نمایندگی خریداری کرده اند .
اگر شما قصدتان از LLF کردن هارد ریست کردن SMART است که باید به عرض برسانم ایراداتش را شاید حل کند ولی لاگ SMART باقی خواهد ماند.
یه توصیه مهم به دوستان میکنم موقع خرید لپ تاپ حتما حتما به گارانتی اهمیت بدید.
سال خوبی داشته باشید
سلام
دوستان من هاردمو پارتیشن بندی جدید کردم ( البته بطور اتفاقی و اجباری ) و حالا به چند موردش خیلی نیاز دارم ، حالا میخوام بدونم که
آیا با وجود پارتیشن بندی جدید میتونم به اون اطلاعات دست پیدا کنم یا نه ، اگه لطف بفرمایید و زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم .
با سلام خدمت دوستان هارد وسترن دو ترا رو داده بودم دست یکی ولی حالا وقتی به سیستم وصل میکنم شناسایی نمیشه ولی روشنه و کار میکنه کسی میتونه راهنمایی کنه