انجمن گرافيك-» انجمن فتوشاپ-»گالري عكس: تاپيك مربوطه اونجا هست اگر نبود تاپيك جديد ايجاد بفرماييدنقل قول:
انجمن گرافيك-» انجمن فتوشاپ-»گالري عكس: تاپيك مربوطه اونجا هست اگر نبود تاپيك جديد ايجاد بفرماييدنقل قول:
چطوری می تونم یک فایل برای دانلود در یک تایپیک بذارم؟
باسلام خدمت مديريت محترم فروم
آقا من تازه واردم و جديدا عضو فروم p30world شدم اولا از زحمات ارزشمند همگي مديران سپاسگذارم فروم بسيار پربار و ارزشمند هست
اما مشكل بنده اينه كه وقتي دارم پستهاي يه تاپيك رو دنبال ميكنم و ميخونم مثلا وقتي ميخوام پست بدم يا جواب يا سوالي مطرح كنم متوجه ميشم كه از فروم خارج شدم و بصورت مهمان در تاپيك هستم و بايد مجددا ID و Pas بدم و كلا هر چند دقيقه يكبار بايد دوباره وارد بشم ....؟؟؟؟
در كل از فروم بسيار پربار و جالب پي سي ورلد و مديران و اعضاي دوست داشتنيش متشكرم
این ارور موقع جستجو میاد :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/search.php on line 1153
خوب با ذخیزه کردن همیشه مثل من لوگین باشین:31:نقل قول:
باسلام خدمت مديريت محترم فروم
آقا من تازه واردم و جديدا عضو فروم p30world شدم اولا از زحمات ارزشمند همگي مديران سپاسگذارم فروم بسيار پربار و ارزشمند هست
اما مشكل بنده اينه كه وقتي دارم پستهاي يه تاپيك رو دنبال ميكنم و ميخونم مثلا وقتي ميخوام پست بدم يا جواب يا سوالي مطرح كنم متوجه ميشم كه از فروم خارج شدم و بصورت مهمان در تاپيك هستم و بايد مجددا ID و Pas بدم و كلا هر چند دقيقه يكبار بايد دوباره وارد بشم ....؟؟؟؟
در كل از فروم بسيار پربار و جالب پي سي ورلد و مديران و اعضاي دوست داشتنيش متشكرم
سلامنقل قول:
شما برای گذاشتن فایل برای دانلود اول تو یه سایتی اون فایل رو آپلود کنی بعد در هنگام نوشتن متن در بالا هم روی علامت # کلیک کن بعد در وسط دو تا کد فایلت رو بزار.
موفق باشی.
منم این مشکل رو دارم.نقل قول:
مثل اینکه به خاطر اینه که بعد از 4 ، 5 دقیقه در یه تاپیک باشی و هیچ پاسخی هم ندی خود به خود از نام کاربریت میره بیرون.
واسه من که تا حالا نیومده.نقل قول:
سلام اول از همه من با ویرایشگر مشکل دارم و هیچی کار نمیکنه....!بعد الان منوی اطلاع رسانی من جلوش 1 نوشته ولی هیچ پست خصوصی ندارم....اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بگید اگه ویرایشگرت هیچیش کار نمیکنه پس چطوری عکس گذاشتی ؟! دیگه من همه ی کد ها برا گذاشتن عکس و لینک و.... رو حفظ شدم!!یه سوال دیگه اینکه مثلا من نمیتونم از ضمیمه های پیوست استفاده کنم؟؟
سلام!نقل قول:
یکی اینکه الزامی نداره حتما پیغام خصوصی داشته باشید! مال من رو ببینید: (تازه یه دونه درخواست اضافه شدن به لیست دوستان هم داشتم که متاسفانه قبل از جواب دادن به شما تاییدش کردم!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد ویرایشگر: به لینک زیر برید:
به پایین صفحه برید. و برای حالت نمایش ویرایشگر سومین گزینه رو انتخاب کنید. ببینید چی می شه!کد:http://forum.p30world.com/profile.php?do=editoptions
(راستی من درست نفهمیدم هیچیش کار نمی کنه یعنی چی!)
ضمنا کاربرا اجازه ی پیوست ندارن و مخصوص مدیر ها و همکار ها هست پیوست فایل.
با تشکر!
فقط مدير ها و همكار ها ميتونند از پيوست استفاده كنند. پايين صفحه را نخوندي؟ :نقل قول:نقل قول: