سبخشسیتهخشسیذارهحسیبهیبده خحشسیذدب
بردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من تلویزیون رو خواموش کرده بودم....
ایووووووووووووووووووووووو ووللللللللللللللل.
سبخشسیتهخشسیذارهحسیبهیبده خحشسیذدب
بردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من تلویزیون رو خواموش کرده بودم....
ایووووووووووووووووووووووو ووللللللللللللللل.
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییک
منتظر بودین شوستر منو تعویض کنه بعد بازی رو ببریم ؟!
خوب همه هستین واقعآ توان ندارم که چیزی بگم از اشک گذشته کار من به خدا نمیدونم چی بگم یعنی میشه مگه میشه که تو 3 دقیقه تیم از باخت به برد و به قهرمانی برسه ها نه تورو خدا میشه ...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بکام جان مهم نیس که کی اول گفته(ولی خدایشش دیگه من گفتم)بگذریم تبریک میگم هم به تو هم به وحید هم به مهدی و هم به چارلی و هم به وحییییییییییییید و هم به مجید و همه و همه و مخصو صآ به مربی تیم فیشر جان تبریک میگ ..............................
ویوا رئال مادرید........................
میبینم که تقریبا همه هستن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازهم این پیروزی شیرین رو تبریک میگم..
حسابی چسبید
همین 10 دقیقه پیش داشتم میگفتم قهرمانی پرید اینو باختیم هفته بعدم از بارسا و ...
خیلی حالیدم تو 5 دقیقه همه چیر عوض شد !
یه چیزی... الان وقتش نیست ولی امیدوارم فصل بعد کاناوارو تو ترکیب رئال نباشه چون هیچ کاری جز سوتی دادن تو این فصل نکرد ...
وایییییییی چه مزه ای داد این گل ها !
به امید قهرمانی تو اروپا در فصل بعد.
خوش بحال اونایکه ماهواره دارن............................
فقط بگم که می بوسم اون دلای پاکی رو که خدا نخواست دلشونو بشکونه..............
خدایا شکرت...........................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما که تمام همسایه هامون بیدار شدن................ولی فدای سر روبن و هیگواین:40::33::33::33::33::33::33::33::33: :33::19::19::19::19::19::19::19::19::7::7::7::7::7 ::7::7::7::7::7::7::7::7::7::40::40::40::40::40::4 0::40:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26::26::26::26::26:
بله بردیم و چه بردنی بود به خدا ظرف 3 دقیقه تورو خدا توجه کن فقط 3 دقیقه از باخت به قهرمانی رسیدیدم که اینکار رو هیچ تیمی نمیتونه اینکار رو بکنه بجز ........................بلللللللللللل لللللللله بجز رئال مادرید................
بچه ها تبریک یادم رفت ....
تبریک می گم...
راستی گل ها رو چه جوری زدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
وای که چه شبیه امشب وای خدایا یعنی راس راسی الان رئال قهرمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی فیشر جان من هزار مرتبه با شما موافقم بندازن این کانوارو رو مگه غیر اینه که همش سوتی میده .............بجاش برن و ریچارد و جند تا از دفاع جوان مث په په بگیرن ...............
اینو قبول دارم اگه کاناووارو این فصل نبود خیلی وقت بودش که قهرمان شده بودیم ....نقل قول:
یه چیزی... الان وقتش نیست ولی امیدوارم فصل بعد کاناوارو تو ترکیب رئال نباشه چون هیچ کاری جز سوتی دادن تو این فصل نکرد ...