خوبی..
بابا دیشب بهن پیغام دادم گفتم منو یه طوری invite کن که با هم بازی کنیم دیدم نجوابیدی!
Printable View
خوبی..
بابا دیشب بهن پیغام دادم گفتم منو یه طوری invite کن که با هم بازی کنیم دیدم نجوابیدی!
بالای برج ها برو تا ماموریت ها ازاد بشه
سلام
من توی شهر 2 تا هدف بیشتر ندارم یکی vigilantes و یکی راهبه ها اونهایی با حالت گروهی میرن من چجوری باید این 2 تا رد
کنم ممنون میشم توضیح بدید
یه کم بیشتر توضیح بده توی بازی راهبه نبود اگه منظورت اون 4 نفرن که سرشون پایین ونقل قول:
حرکت میکنن باید بری وسطشون تا نگهبانها متوجت نشن.
کلا وقتی بالای برجا بری ماموریت جدید آزاد میشه.
هرشهری که علامت زده شده باید برین فرقی نداره اول کدوم . . .
دوستان در memoru block 4در شهر ACRE یه قسمتی هست پیش نماینده المعلم تو شهر میرم(یه پیرمردست) بعد بهم ماموریت میده بعدش ماموریتش اینه برم یه کسیه تو یه قلعه مانند هست جفت به نفر دیگه ایستاده بعدش من با F حرفهاشونو گوش میدم بعدش هدفش میشه اون طرف یعنی متراژ هدف طبق اون عوش میشه اما خب هرچی تعقیبش میکنم از قلعه بیرون نمیره با SHIFTهم در نزدیکش میخوام چیزی ازش بدزدم عمل نمیکنه!
من کامل توضیح دادم اگه میشه راهنماییم کنید
اگه یادم باشه باید ولش کنی بره چون وقتی تو بازی فال گوش وامیستی بعد باید دنبال ماموریت بعدی بری اگه اشتباه میکنم یه عکس بذار.
این Mr.aQua اینجا تو سایت نقش عزرائیلو داره کاریش که نمیشه کرد.
خوب برو طرف رو بکش ببین ماموریت انجام میشه یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز شما اگر علامت ماموریت روی نقشه رو بگی بهتر میتونم راهنماییت کنم.ولی خب اگر علامت یک مشتی باشد که بالای ان خط هست شما باید بعد از گوش وایسادن از طرف چیزی را بدزدید.اما اگر علامت سر انسانی بود شما باید فقط گوش وایسید .نقل قول:
حتی میگیرم هلش میدم هم ماموریت faild میشه حتی شمشیر رو هم دستم میبینه فرار میکنهنقل قول:
خوب برو طرف رو بکش ببین ماموریت انجام میشه یا نه؟
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]