من از اور کلاک چیزی بلد نیستم در ضمن بهم گفتن مدل P5k بردار حدود 120 که کراس فایر هم هست این مین چطوره و بدرد من با این قیمت میخوره در ضمن تورو خدا یکی بگه کراس فایر دقیقا چیه وبه کار من میاد یانه متشکرم راستی مدل 7200 مگه اور کلاک نمیشه
Printable View
من از اور کلاک چیزی بلد نیستم در ضمن بهم گفتن مدل P5k بردار حدود 120 که کراس فایر هم هست این مین چطوره و بدرد من با این قیمت میخوره در ضمن تورو خدا یکی بگه کراس فایر دقیقا چیه وبه کار من میاد یانه متشکرم راستی مدل 7200 مگه اور کلاک نمیشه
P5k رو به هيچ وجه بهت توصيه نميكنم كراس فاير يعني دو تا گرافيك ATI بخري اونها رو به هم وصل كني تا قدرت كارتت زياد بشه تو بعضي بازيها ممكنه هيچ تاثيري نداشته باشه(بايه بازي كراس فاير رو ساپورت كنه) و بعضي بازيها هم تا 80 درصد ميتونه قدرت كارت گرافيك رو زاياد كنينقل قول:
كراس فاير كارتي مثلا 4850 كه PCI-Express 2.0 هست روي مادبردي كه يه اسلاتش PCI-Express 1.1 16 X هست و اون يكيش كه واقعا خيلي افتضاحه يعني PCI-Express 1.1 4X اصلا توصيه نميشه.
وجداني اوركلاك E2180 مثل آب خوردن ميمونه شما سيستم رو كه گرفتي با من تماس بگير خودم راهنماييت ميكنم.
ایا اور کلاک 2180 را یک بار باید در بایوس انجام داد یا با هر اپدیت بایوس یا تعویض ویندوز باید انجام بشه در ضمن لطفا بگید با بودجه حدود 100 یا اگه میشه کمتر با چه مینی میشه این کارو کرد در ضمن بگید مگه نمیشه 7200 رو اور کلاک کرد لطفا زودتر بکید من امروز باید سفارش بدم خیلی ممنون
نه تو بايوس انجام ميدند يكبار براي هميشه ويندوز هم عوض كني تغيير نميكنهنقل قول:
چرا E7200 هم اوركلاك ميشه خيلي هم خوب اوركلاك ميشه اصلا اين پردازنده خوراك اوركلاكه گفتم بودجت نميرسه 2180 بخري والا 7200 كه چه بهتر
شما مادبرد همون Asus P5Q بگير كه PCI-Express 2.0 داره والا مادبردهاي زير همشون واسه اور خوبند ولي PCI Express 1.1 هستند.
DFI Blood Iroon
Abit ip35-E
Biostar TP35D2-A7
پس نگاه به جیبم میکنم یکیشو میگیرم اما برای اموزش اورکلاک بهم قول دادیا ممنون که برام وقت گزاشتی فقط یه سوال تفاوت این دو تا حدود 55 است اگه پولشو جور کنم کدومو بگیرم
خب مسلمه كه E7200 بهتره ولي از نظر عملكرد به قيمت E2180 بهترهنقل قول:
دوستان خوب لطفا نظرات غير كارشناسي ندين اين تذكر به همست هيچ وقت يه Cpu با اور كلاك به يه Cpu بالاتر نميرسه اينو پيشنهاد نكنين به كساني كه ناواردن چون باعث ميشه فكر غلط بكنن راجب قطعات بالاتر
من منظور ایشون رو کاملا فهمیدم از شما هم ممنونمنقل قول:
من امروز يه مين بورد MA770 giga رو با رم 800 dual او سي زد هر کاري کردم 128 dual chanell نشد و نوشت unganged ميدونين اشکال از کجا ميتونه باشه ؟
بچه ها من حداقل يك ميليون پول دارم و مي خوام يك سيستم توپ ببندم تا اذيتم تا چهار تا پنج سال نكنه فقط هم مي خوام روي كيسم خرج كنم حالا مي خوام يك سيتم توپ با قيمت هر قسمتش برام معرفي كنيد اعم از كارت گرافيك و سي پي يو و مادربورد و رم وهارد وغيرهنقل قول: