به نظر من مسئله ای که مهم تو این موضوع اینه
بعضی ها میگن موجودات فضایی با زمین در ارتباط بودن در گذشته این یک دروغ بیش نیست
ولی اینکه در اینده ممکن موجودات فضایی کشف بشوند یه بحث کاملا متفاوته
Printable View
به نظر من مسئله ای که مهم تو این موضوع اینه
بعضی ها میگن موجودات فضایی با زمین در ارتباط بودن در گذشته این یک دروغ بیش نیست
ولی اینکه در اینده ممکن موجودات فضایی کشف بشوند یه بحث کاملا متفاوته
1. اینکه وقتی هنوز هیچ فضائی ای در کار نیست اصولا این بحث قطعیتی نداره و یک بحث فرضی هست خوب درسته اما به معنی بیهوده بودن بحث نیست
2.به نظر من انسان هرچه پیشرفته تر شده، بیشتر به مسئله حقوق مختلف موجودات دیگه توجه کرده. دوستان خیلی بی انصاف هستن که اینو نمیبینن که دنیای امروز با دنیای صدسال پیش خیلی فرق کرده
راجع به حقوق حیوانات هم در جوامع پیشرفته تر این مسئله تا حد زیادی جا افتاده و یه جورائی در حال گذارند و اینکه جامعه ی ایران ما که یه جور دچار فوبیای عجیب غریبی نسبت به حیوانات یا حتی غریبه ها یا متفاوت هاست شرایط کلی رو تغییر نمیده!
3. اینکه باز دوستان اشاره کردند که نمیشه لزوما رفتارهای انسان رو به هر جامعه ی هوشمندی تعمیم داد درسته دلیلی واسه تطبیق مو به موی مدلها نیست ولی میشه مفروضاتی رو در نظر گرفت و سعی کرد منطقی این تطبیق ها رو پی بگیریم. مثلا یکی از فرضها اینه که فیزیک، ریاضی، شیمی در همه جا ثابت و جاری هست. همینطور قوانین اصولی منطق.
من فرض میکنم بیوشیمی موجودات بیگانه با ما کاملا فرق داشته باشه، ولی ازین ور فرض کردم که موجوداتی اجتماعی باشن
خوب تا اینجا خیلی قضیه مناقشه آمیز نیست (فکر کنم)، جائی که شاید بعضی از دوستان با من مخالف باشن اینه که من میگم پیشرفت یک اجتماع متضمن رعایت یه سری اصول هست، این اصول شامل مواردی مثل حق حیات، عدالت، آزادی، حق شان و منزلت (درسته که اسامی خیلی زمینی هستن ولی به هر جامعه ای قابل اطلاق اند) و غیره هست.
فرض دومم اینه که (و بهش معتقدم) هرچه یک تمدن بزرگتر میشه (سطح صفر، سطح یک: سیاره ای، سطح منظومه ای و کهکشانی و کیهانی) لازمه اش وسعت دادن به این حقوق در اشلی بزرگتر هست. قطعا در یک تمدن کهکشانی از تنوع بسیار بالاتری از گونه ها برخوردار هست! و این یعنی فرهنگ پیشرفته تر (که یکی از این پیشرفتگی ها شامل پذیرش مدارا و پذیرش پلورالیسم (گوناگونی) است)
یه همچین چیزی در جوامع بشری هم هست، ما از ناسیونالیزم داریم تا جهان وطنی! از فاشیست داریم تا مردمانی که معتقد به یک نژاد واحد در بین انسان ها هستند! از زن ستیز داریم تا کسائی که سعی دارن در همه ی زمینه ها هویت جنسیتی رو کمرنگ کنن!
خوب به نظر من جوامع پیشرفته تر به خاطر ذات اجتماعی که دارن درست در یک روند تکاملی مجبور به توسعه ی این ارزش ها هستند. مثلا جامعه ای که نصف جامعه اش (مثلا زن ها) فلج هستند نمیتونه به سطوح بالاتر برسه....یه همچین چیزی به نظر من قابل تعمیم به همه ی جوامع هوشمند (در حال پیشرفت دائمی) هست.
این سوال خوبیه، ما با اینکه به لحاظ تمدنی در سطح صفر هستیم ولی همین حالا هم اگر پیامی برای جهان بیرون از زمین میفرستیم همیشه سعی میکنیم حاوی مفاهیم صلح، هنر و زیبائی باشه (اگه مورد دیگه ای سراغ دارین بگین)نقل قول:
دیگه اینکه با توجه به بحث قبلی، حالا فرض کنین که ما مشکل جنسیت و رنگ پوست یا نژاد و قبیله رو حل کردیم (کمرنگ کردیم) در سطوح بالاتر تمدنی به این بینش میرسیم که موجوداتی با بیوشیمی متفاوت رو هم بپذیریم همونجوری که حق زنان، حق سیاهان و حق گروههای مختلف مذهبی، نژادی، قومی رو پذیرفته ایم.
با توجه به تجربه ی تاریخی خودمون، اگر هم تمدنی ضعیفتر فرضا در مریخ پیدا میکردیم (سال 2011) همونطور که کمپین حمایت از محیط زیست و حیوانات، سیاهان، اقلیت ها و غیره امروزه چیزی پذیرفته شده و در خیلی جاهای پیشرفته اصولا حل شده و معمول هست، ولو اگه بعضی قدرتها دست به استعمار مریخ هم میزدن من خودم یکی کمپین حمایت از مریخی ها راه مینداختم شما چطور؟ :دی
پی نوشت: از دوستان بابت یه پست طولانی دیگه عذر میخوام ولی امیدوارم فرصت کرده باشین و بخونینش، در نهایت من نسبت به برخورد با فضائی ها 80% خوش بینم
من نمیفهمم چرا اونا بایدهوشمند تر از ما باشن؟
منطقا برای دروغ بودن یک نظر در حوزه باستانشناسی نیاز به ارائه اثبات هست.نقل قول:
و اثبات صد در صد اون تنها با بودن در زمان مذکور ممکن خواهد بود.
و الا دروغ بستن به هر نظریه ای در این حوزه کار شاقی نیست.
من یه سوال از دوستان دارم که دوست دارم نظرات تمام دوستان رو ببینم:
به نظر شما اگر انسان به درجه ای از پیشرفت برسد که بتواند به سیاره ای که موجوداتی فرا زمینی در خود دارد چگونه رفتاری انجام خواهد داد؟[/QUOTE]
حتما به قصد نابودی اونا جلو میرن
سلام دوست عزیز.نقل قول:
به نظر من هنوز نمیشه گفت ما پیشرفته تر هستیم یا سایر موجودات زنده در سیارات دیگر (در صورت وجود) اگر اونها به سیاره زمین دست پیدا کنند قطعا از ما پیشرفته تر هستند چون زود تر از اینکه ما اونهارو پیدا کنیم اونا مارو پیدا کردند و همانطور که شرایط بدنی ما ایجاد میکنه که درون فضا علت عدم وجود اکسیژن .........با یک سری ابزار پیشرفته وارد بشیم ، قطعا برای سایر موجودات زنده (در سیارات دیگر) هم این مشکلات وجود داره ، و چون اونها موفق شدند سریع تر از انسان ها بر اون مشکلات غلبه کنند خوب نتیجه میگریم که از ما هوشمند تر و پیشرفته تر و سریع تر هستند...!
البته این نظر شخصیه بنده هست.....! :11:
موفق باشید.
نقل قول:
چون ما اونا رو ندیدیم دلیل بر این نیستش که مثه ما به اکسیزن نیاز داشته باشن. و همینطور این که ممکنه شرایط سیاره ای اونا طوری باشه که به اولین چیزی که نیازمند شدن سفینه بوده و به همین دلیل تونستن با سرعت های زیاد حرکت کنن و دلیل نمیشه بازم اگه اونا اول بیان اینجا از ما پیشرفته تر باشن
این حرف پرفسور نادری ریس تحقیقات منظومه شمسی ناسا در یک برنامه زنده گفتنقل قول:
بنا به فاصله ای که بین سیاره ها وجود داره این حرف رو می زد میگفت ممکن نیست در گذشته موجودات فضایی به زمین امده باشن
اگر هم فرض رو بر این بگیریم که ساخت سفینه تنها مشکل اونها بوده :نقل قول:
ساختن یک سفیه اولا کار بسیار دشواریه که احتیاج به علم و دانش بسیار بالا داره....! (و اگر موفق به ساختش شدن قطعا چیزی از ما کم ندارند! )
+
فاصله بین زمین و سیاره اونها (تا به امروز انسان نتوسته کشف کنه) ، پیمودن این فاصله به یک سفینه پیشرفته یا یک سوخت پیشرفته احتیاج داره که این دلیل هم ثابت میکنه از ما پیشرفته تر هست یا حداقل امکانات طبیعی بیشتری نسبت به انسان ها و کره زمین دارند ==> از ما قویتر هستند.
البته همه این گزینه ها یک فرضیه هست....!
منطق(Logic) زائیده عقل هست , و علم دستپخت تجربه.نقل قول:
اما عقل همیشه یک قدم جلوتر از تجربه حرکت میکنه.
به همین دلیل تعمیم قوانین ثابت علمی در داده های منطقی غیر موجه و خطاست.
به بحث یین و یانگ بیشتر دقت کنید.