کپی شدن بازیهای360روی هارد
سلام
اومدم که برای همه ثابت کنم که بازیها بطور کامل بر روی هارد ریخته میشه:20:
من گفتم کل بازی رو هار ریخته میشه اگه بخواید
شما گفتید:
نقل قول:
وسته عزيز خواهشا اول مطما باشيد كه حرفتون صحيح هست يا نه بعد بياين به دوستان بگين !!
اينطور كه شما ميگي نيست حداقل 40% از بازي رويه هارد ريخته ميشه !!
با اطلاعات نادرست كسانه ديه هم اشتباه ميره تو كلشون !!!بعد به مشكل بر ميخورن مثل بعضي افراد كه به gta:san andreas ميگن gta 5 !!!!!
موفق باشيد....
من گفتم که:
من اطلاعاتم درسته
کل بازی روی هارد ریخته میشه اگه دلتون بخواد. ولی دیسک باید توی دستگاه باشد
شما یه ذهنیتی از نصب بازیهای ps3دارید فک میکنید که 360هم همونطور هست
شما گفتی که:
نقل قول:
شما كه اينجوري ميگي منبعت كجاست ؟؟؟ ما به ps3 كاري نداريم, دوسته من وقتي اطلاعاتت تكميل نيست خوهشا الكي حرف در نيارين تا ban هم نشين برايه اطلاعاته نادرست........
ممنون.....
اینم منبع که میگه کل بازی باید روی هارد ریخته بشه ولی همچنان بازی باید درون دستگاه قرار بگیره
[HTML]http://majornelson.com/archive/2008/07/14/some-of-the-features-in-the-new-xbox-experience-8-person-chat-vga-plus-more.aspx[/HTML]
نقل قول:
Play from hard drive. Copy your games from the game disc and play directly from the hard drive. Not only will the drive not spin, but load times are quicker, as well. Of course, you will still need the disc in the tray to prove you own the game.
حالا کی اطلاعاته نادرست داره؟
کی باید بن بشه؟
کی اطلاعاتش تکمیل نیست؟
کی حرفش صحیح نیست؟
و.......؟
میخوام ببینم الان مدیرها و ناظر ها کجا هستن که باید باشن و از دادن اطلاعت غلط کاربران به کاربران دیگه جلوگیری کنند
حالا که فک میکنم میبینم مدیران هم تقصیری ندارند:13:
این کاربرا هستن که نگاه به درجشون میکنند و فک میکنند که واقعا در هرکاری پروفشنال هستند
این بعضی از کاربرا هستند که به قانون شماره 12انجمن بازی هیچ دقتی نمیکنند وبا جرات میگم که حتی یه بار هم نخوندن
واقعا که سایت به این جامع ای در بخش گیم بسیار ضعیف:41::41::41:
متاسفم