:20:منگلیه و هزار درد سرنقل قول:
مر سی
Printable View
:20:منگلیه و هزار درد سرنقل قول:
مر سی
این فناوری توی ایران ارائه نمی شه .نقل قول:
سیستم ptt چطور در این گوشی کار می کنه ؟
نی دونم . ولی فکر هم نمی کنم داشته باشه یا چیز خاصی باشه.نقل قول:
این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟
شاید مشکل شما اینه که فایل jar مربوط به برنامتونو extract می کنید. چون این فایلها نوعی فایل زیپ هستند . شما نباید اونها رو باز کنید . باید درسته بندازینشون توی گوشی بعد نصبشون کنید.نقل قول:
من در نصب برنامه های جاوا رو گوشیم دچار مشکل میشم در واقع حتی 1 نرم افزار جاوا هم نتونستم نصب کنم شما می دونید چرا؟
ترجیحا برای نصب با خود file manager اجراشون کنید چون برنامه های مدیریت حافظه هایی همچون x-plore اونها رو به صورت یه فایل فشرده نشون میدن.
Anti virus داره (همان F Secureهستش) ولی محدودیت زمانی داره، باید با gprs اکتیوش کنی و...نقل قول:
نقل قول:
سلام منم مشکل شما رو داشتم در مورد نصب جاوا یعنی هیچی روش نصب نمیشد البته جاوا .
وقتی تو رم نصب میکردم نمیشد ولی تو خود گوشی نصب میشد _ببین برای تو هم مثل گوشی من یا نه
اگه مثل من که باید رمتو یه بار فرمت کنی بعد مستر ریست کنی تا درست بشه اگه مثل گوشی من درست نشد که باید یه رم دیگه یگیری.
سلام.من یه n73دارم که وقتی برنامه ها رو نصب میکنی یه ارور جدید میده و سریع هم میره certifate not be valid is expired....تقریبا شبیه اینه.کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
راسته كه N77 اومده N73 قيمتش كشيده پايين؟
الان قيمت n73 me چنده ؟
نو با گارانتي معتبر (ايراتل)
فکر کنم تاریخ گوشیت رو دقیق تنظیم کنی مشکلت حل میشه :20:نقل قول:
سلام
من پسورد گوشيمو فراموش كردم بايد چيكار كنم؟
لطفا راهنمايي كنيد.........
من چند هفته پیش موقعی که قیمتش 450 تومن بود خواستم بخرمش رفتم بازار دیدم رفته بالای 660 تومن ( از شانس بد من )
کسی میدونه کی میاد پایین
فکر کنم اونایی که مغازه دارن بدونن
ببین دوست من یه مدت N73 تو بازار ایران به شدت کم شده بود ....
برای همین قیمتش یه دفعه بالا رفت ....
با ورود دوباره قیمتش پایین میاد
کمک :(
قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم حین مکالمه نشون میداد که چند دقیقه در حال مکالمه ام !
اما الان نشون نمیده فقط وقتی قطع می کنم نشون میده چقد صحبت کردم ....
چطوری میشه درستش کرد ؟
برو بهنقل قول:
menu
application
log
settings
show call duartion
yesبزن:5:
زمان گوشی تو ببر عقب بعد نصبش کننقل قول:
از نو:8:
only n73 me
with f. 9.2:8:
نقل قول:
دستت درد نکنه !
یه ملت رو از نگرانی نجات دادی !
من شنيدم وقتي تو گوشي ان 73 فيلم گرفته ميشه اگه تومموري کارت ضبط بشه با کيفيت 13فرم در ثانيه ميگيره ولي اگه تو فون مموري ضبط بشه همون 15 فرم رو ميگيره !ميخواستم بدونم سهت داره يا نه؟:13:
با سلام
ساعت گوشیم n73 قاط زده.
تا زمانا که روشنه مشکلی نداره !!!
ولی اگه خاموش بشه حتی برای یک دقیقه / به محض روشن کردن باید دوباره ساعت رو تنظیم کرد.
با 2 تا آنتی ویروس هم چک کردم . ویروس نداشت.فریم ویر هم آپدیت کردم ومی تغییر نکرد.
برنامه Nokia Time Zone Upgrade هم نصب کردم.تغییر نکرد.
جریان چیه / راه حل چیه ؟؟؟
تایید میشه.بالاخره قیمتش کم میشهنقل قول:
ولی خداییش n73عیب نداره اگر هم داره اساسیشو داره
اینقدر خوشم میاد از کسانی که الکی حرف میزنن .....نقل قول:
اخه گل پسر اولا اگه N73 مشکل اساسی داشت که اینقدر ازش استقبال نمیشد که دیگه تو بازار نه کمیاب بلکه نایاب بشه ....
دوما شما که خودت تا حالا N73 دست نگرفتی و باهاش کار نکردی از کجا بهتون الهام شده که مشکل اساسی داره .....؟؟؟؟؟؟
سوما شما هنوز مشکلات اساسی بعضی از گوشیهای بازار رو ندیدی که به 2 1 مشکل کوچیک که اونم توسط خود استفاده کننده بوجود میاد میگی اساسی ...
چهارما سعی کن از این جور بحث ها راه نندازی ... چون به اندازه کافی بوده و بحث شده و به تعداد تاپیک های ترش شده و کاربران اخطار گرفته اضافه شده ... شما دیگه زیادش نکن ....
شما کاربر تازه وارد هستی دارم بهت یاداوری میکنم .....
چرا هر کی تازه میاد گیر می دن بهش ؟؟؟:21:نقل قول:
نه با بانقل قول:
حرف الکی که مالیات نداره !!!!
n73
clif می گیره
داداشم n73 داره خوب
تازگی ها یه نوشته بالا صفحه سمت راست ظاهر شده که اگه مثلا کوهسنگی باشی نوشته: koohsangi-m
یا همر جا دیگه باشی اسم بلواری یا خیابون اون اطراف می نویسه
سیم کارتش هم tci هست
اون چیه؟؟
سلام من لاک کد گوشیمو عوض کردم حالا یادم رفته چیکار کنم ؟ (گوشیم N73)
یه سوال؟ اگر بخواهیم برای ان 73 معمولی هندزفری موزیک بگیریم بهش میخوره؟ از کجا بگیرم که خوب باشه؟
در مورد بک آپ گرفتن. به نظر من فقط از اس ام اس ها و فون بوک گوشیتون بک آپ بگیرید. برنامه ها رو به راحتی میشه دوباره نصب کرد. در مورد مشکلت به نظر من گوشیت رو full format کن با روش سه کلید.نقل قول:
قبلش فون بوک و اس ام اس ها رو بک آپ بگیر و بعد هم برنامه ها رو دوباره یکی یکی نصب کن.
روش سه کلید که در هر صورت میشه چون گوشی رو خاموش میکنی و فرمت میکنی پس مهم نیست که گوشی در چه وضعیتیه....نقل قول:
سیم کارت رو عوض کن و ببین بازم این مشکل رو داری و اگه مشکل داشت که با همون روش سه کلید فرمت کن.
خوب اولا توصیه من به تو ... گوشیتو آپدیت کن هر چه زودتر....نقل قول:
دوما در چنین مواقعی دو راه داری. یک باطری رو در بیاری که واسه گوشی ضرر داره و دو منتظر بمونی تا شارژ گوشی تموم بشه و خاموش بشه. در حالت دوم هم واسه lcd گوشی و هم واسه باطری ضرر داره... پس من راه اول رو پیشنهاد میکنم. در اولین فرصت گوشیتو آپدیت کن.
من میفروشم. بیا تو پیغام خصوصی...نقل قول:
اگه مشکلت از طریق نرم افزاری حل نشد. با کمال تاسف باید بگم باطری کوچیکی رو بورد گوشی هست که واسه تو اونش از کار افتاده و عوض کردنش هم خیلی مشکله ... من تا حالا چند مورد دیدم که این مشکل رو داشتن. سعی کنید زیاد گوشیتون رو خاموش نگه ندارید.نقل قول:
خوب وقتی رو مموری سیو میکنی سرعت پایینتره و شاید حرفی که شما میزنی درست باشه. منم توصیه میکنم فیلمبرداری رو روی فون مموری تنظیم کنید و بعد به مموری کارت انتقال بدید.نقل قول:
واقعا ؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
جالبه... راستش من که نمیدونم چیه. اما هر چی هست خیلی چیزه خوبیه.
آره میخوره ....نقل قول:
كسي نيست جواب مارو بده؟
من پس گوشيمو فراموش كردم
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(n73)
Imei گوشیتو بگو ....
امروز دوستم یه گوشی خرید به نام gsmart
570000 تومان.اما چون از پسش بر نیو مد عوضش کرد یه چیز دیگه کرفت.
من n73 دارم اونم میخواسته بگیره 680000 تومان بوده
چه خبره؟
اما واقا گوشی توپی بود.انتن داشت واسه TV .باطری اضافه.کیف و خلاصه کامل بود اها قلم یادم رفت
منظورم :وسوسه شدما.اما نه به N73 نمیشه خیا نت کرد.
352757015686602نقل قول:
آقا دستت درد نكنه
ببينم چيكار ميكني
این طور نیستنقل قول:
نوکیا واسه این از mini sd
استفاده کرد که
file trasnfer speed
زیادی داشت هم اندازه ی phone memory
:8: only n73 musics sedition :8:
اون عکس امضات منو کشته!!!:31:نقل قول:
کسی هست بیشتر بدونه در این مورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
اونم با سیم کارت tci !!!????????????