دوست عزيز #*130* زو ميزنم ارور ميده !نقل قول:
كد 2 من اصلا mms نميفرسته اصلا دريافتم نميكنه !
تنظيماتشو بايد درست داده باشم نميدونم مشكل از خطمه يا نه ؟
دوست عزيز #*130* زو ميزنم ارور ميده !نقل قول:
كد 2 من اصلا mms نميفرسته اصلا دريافتم نميكنه !
تنظيماتشو بايد درست داده باشم نميدونم مشكل از خطمه يا نه ؟
همونطور كه ميدونيد، ايرانسل، همه جا آنتن نميده. اما جاهايي كه آنتن ميده، غالباً كيفيت صدا خوب هست. از نظر اس ام اس هم كيفيت متوسطي داره. بعضي اس ام اس ها خيلي زود و بعضي ها با تاخير به دست مخاطب ميرسه. زماني هم كه ترافيك خيلي زياد باشه (مثل عيد نوروز) ممكنه اس ام اس بعضي مناطق موقتاً كار نكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط emprator_kochak
آقا یه سوال:
اگه خدمات Gprs و Mms ایرانسل رو در نظر نگیریم ایرانسل از نظر مکالمه و کیفیت و Sms چطوره؟ ... میخوام یه ایرانسل بگیرم
روي هم رفته، اگه بيشتر كار شما در مركز شهر هست و آنتن نداشتن در حاشيه يا خارج شهر زياد براتون مهم نيست، من هم خريد ايرانسل رو توصيه مي كنم.
1#*130*نقل قول:
دقت
کن
گلم
اسمنقل قول:
گوشيت
رو
بنويس
به
شماره
2225
sms
بده
تنطيماتش
رو
برات
ميفرسته
مانند
s nokia 7610
يه s هم اولش اضافه بنويس
ولی برای من کار کرد.نقل قول:
#1*130* رو باید بزنی ها. آخه یه دونه 1 جا انداخته بودی.
این ساعت گزارش تحویل ایرانسل اگه این طور بود که Xgame میگه که خوب بود!!
2 یا 3 ساعت فکر کنم عقبه!!!
فکر کنم این به خاطر تنظیمات ساعت جهانی هست، اگه تایم ویندوز رو هم اتوماتیک آپدیت بزنین ،یه ساعت میره جلو !!!نقل قول:
ولی فکر کنم برای ایرانسل رو هم بشه مثل ویندوز درست کرد !
این رو امروز برام آوردن !
راهنمای استفاده از E-Care !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای گرفتنش برین فرم رو از اینجا پُر کنین !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شركت اپراتور تلفن همراه آفريقاي جنوبي (mtn) مصمم به توسعه فعاليت هاي خود در ايران است.
به گزارش موج، "فوتوما نلكو"، مديرعامل Mtn (شريك خارجي ايرانسل در ايران) در گفت و گو با رويترز ابراز اميدواري كرد، فعاليت هاي خدماتي اين شركت در ايران توسعه يابد.
وي افزود: Mtn قصد دارد تعداد مشتركان خود در ايران تا ژانويه آينده را از يك ميليون نفر كنوني به 5/5 ميليون نفر افزايش دهد.
"نلكو" خاطرنشان كرد: در اين صورت سهم بازاري Mtn – ايرانسل در ايران طي كوتاه مدت به 25 تا 30 درصد خواهد رسيد.
Mtn در بيش از 20 كشور آفريقايي و خاورميانه فعاليت مي كند و اخيرا عمليات خود در ايران با همكاري شركت ايرانسل را آغاز كرده است.
گفتني است مديرعامل Mtn اخيرا پيش بيني كرد، تعداد مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2011 به 46 ميليون نفر افزايش مي يابد.
اين شركت پيشتر شمار مشتركان ايرانسل تا سال 2015 را 31 ميليون برآورد كرده بود.
بازم ممنونم ولي ميزنم s sony ericsson w810 ميگه مدل گوشي قابل قبول نيست !نقل قول:
راستي دوست عزيزم من اعتباري ايرانسل رو ندارم ثابتش رو دارم !نقل قول:
منم w810 دارم. مدلای مختلف بزن کار می کنه. دقیقاً یادم نیست چی زدم. فکر کنم :نقل قول:
s Sony Ericsoon W810 به کوچیک و بزرگ باید دقت کنی! اگه کار نکرد مدلای دیگه رو امتحان کن. راستی بهترین کار اینه که دستی تنظیمات تو سایتشو بدی.
اصلاً چه کاریه اینترنتش که دیگه رایگان نیست!:13:
راستی بهتون بگم که بهترین راه حل اینکه برید یه سری به سایت ایرانسل به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنین و همه مشکلاتتون رو اونجا حل کنید...
توضیحاتش خیلی جالب بود...
من که دارم لذتشو می برم...
Enjoy
دوست عزیز حتما باید حروف بزرگ و کوچیک رو رعایت کنید :نقل قول:
S Sony Ericsson W810
اینجوری باید وارد بشه ...
منم تابتش رو گفتم گلمنقل قول:
البته بعضي جاها هنور راه نيافتاده
تهران کار ميکنه
دوست عزيز از راهنمايت ممنونم من اين تنظيماته mms رو ميخواستم !نقل قول:
كه البته از روي سايت غيره زدم ولي كار نميكنه ! :2:
از آقايون : jeffyjoon و Mohammad Hosseyn و XGAME و BABAKAM خيلي خيلي ممنونم .
منظورت mms است ؟نقل قول:
منم تابتش رو گفتم گلم
البته بعضي جاها هنور راه نيافتاده
تهران کار ميکنه
اينم بگم كه اصلا هيچ وقت sms براي تنظيمات mms و gprs براي من ارسال نشد !
حالا هم كه به 2225 sms ميزنم به همون صورتي كه گفتيد اصلا جوابي نيومد !
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: طبق اعلام شركت ايرانسل تعرفه مكالمه با سيم كارتهاي اين شركت، پيش از سال جديد به ثانيه تبديل شده است.
محمود خسروي در گفت وگو با فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديههاي مجاني در نظر گرفته است.
خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفههاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.
گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.
[ميخوام كسي از اينجا دست خالي برنگردهنقل قول:
زماني كه اس ام اس را ارسال ميكني بايد پيغام تائيد را دريافت كني تا مطمئن بشي كه پيغام به دست ايرانسل رسيده است
اگر پيغام تائيد را دريافت كردي بايد منتظر بماني تا تنظيمات GPRS برايت ارسال شود سپس Yes را زده تا تنظيمات نصب شود
بعد از آن يك SMS ديگر برايت ارسال ميشود كه بايد در پاسخ به آن كلمه 'Ta'id' را ارسال كني (آپاستروف Ta آپاستروف id آپاستروف)
سپس بايد آن را براي ايرانسل ارسال كني و بايد براي اين مرحله هم پيغام تائيد ارسال را دريافت كني تا مطمئن بشي كه پيغام رسيده است وگرنه آن را بايد دوباره ارسال كني اگر باز هم نشد ْ آن را در ساعات خلوت ارسال كن
سپس دوباره يك پيغام دريافت ميكني كه مربوط به تنظيمات MMS است و براي آن Yes را ميزني تا تنظيمات نصب شود
خب الان ديگر كار تمام است
در ضمن اگر تنظيمات ------ مربوط به GPRS را غير فعال كني ميتواني با سرعت بيشتري به اينترنت متصل شوي
ولي به تنظيمات ------ MMS كاري نداشته باش
ولي اگر بازهم نتوانستي بگو تا راهنماي قدم به قدم نصب تنظيمات دستي را برات بنويسم
بهتره كه خودتم يه كم فعال باشي من تمام اينارو خودم به صورت آزمون و خطا پيدا كردم
ولي به هر حال اگه بازم مشكلي بود بگو
من كه اينترنتم مجاني شده براي خودم يسره وصلم
شانسو حال ميكني
نقل قول:
بچه های که صورت حسابشون رو تو اینترنت چک می کنند بیند واقعا ثانیه ای شده یا الکی میگن
چرا از اینترنت؟نقل قول:
خب اونایی که اعتباری دارن، همین الان امتحان کنن و اعتبارشون رو چک کنن.
واقعا عجب آدمهایی پیدا میشن .
اینم صورتحساب من :
قبل از تماس 4 ثانیه ای :62420
بعد از تماس 4 ثانیه ای : 61800
تفاضل = 620 ریال !
یعنی ایرانسل دروغ میگه که صورت حساب را ثانیه ای کار کرده ؟؟
من اواسط عید با یه تعداد، رفته بودم بالای لویزان،
2 تا گوشی با سیم کارت دولتی، یدونه تالیا و یه ایرانسل داشتیم،
ایرانسل آنتنش پر بود و به شبکه وصل بود، ولی سه تای دیگه Emergency Calls بودن!
دیگه اینکه Call Center ایرانسل، آدم رو خیلی معطل می کنه، ولی در عوض اپراتورهای خوش برخوردی داره
که تو کمتر شرکتی تو ایران پیدا می شه.
منم موافقم، کیلوبایتی 3 تومن گرونه...
و آخر اینکه چیزی که منو نگران کرده، افزایش تعرفه بین شهری به 76 تومنه،
واقعا کی خوان این کار رو انجام بدن؟ چیکار باید کرد؟
نه با ا س ام اس ميفهمي چه قدر حرف ردينقل قول:
ستاره صدوسي ستاره يک مربع
دوست من منم سونی اریکسون دارمنقل قول:
اگه حروف درست بزنی قبول میکنه
:10:
S Sony Ericsson W810i
آقایarman4459 اشتباه نوشتند :11: چون من امروز که در سایت ایرانسل بودم نوشته بود هنوز بر حسب دقیقه ای هست واین هم نوشته سایت:نقل قول:
_ هزینه تماس از لحظه برقراری، بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بدین صورت که حتی اگر بخشی از یک دقیقه را مصرف نموده باشید، آن دقیقه، کامل محاسبه می گردد. (تماس با خدمات مشترکین که صرفنظر از مدت مکالمه فقط هزینه ای ثابت را در بر میگیرد، از این قاعده مستثنی می باشد).
آدرس هم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پایین این صفحه نوشته شده
بابا نمیخواد دقیقه ای به ثانیه ای بشه
فقط گرونش نکنن . نکنن دقیقه ای 72 تومان چون دیگه غیر قابل تحمل میشه
هر کاری میکنن بکنن ولی الکی تعرفشونو زیاد نکنن:18:
من همین امروز صورت حساب از طریق پست برام رسید ... توش نوشته بود بر حسب دقیقه حساب می شه !نقل قول:
راستی یه سوال ؛ توی صورت حسابم نوشته باید 28000 تومن بگیرم یعنی عدد قابل پرداخت منفی 28000 تومن هستش . چطوریه ؟ طلب کار شدیم ؟
خواهش می کنم ، وظیفه بود .نقل قول:
از آقايون : jeffyjoon و Mohammad Hosseyn و XGAME و BABAKAM خيلي خيلي ممنونم .
با سلام . باید عرض کنم که اون صورت حساب شما مال اسفند ماه است و اگر ثانیه ای بشه برای فروردین ماه اعمال میشه در ضمن یکی از دوستان گفته بود تو سایت نوشته شده دقیقه ای است. باید بگم که ایرانسل کلا سایتش رو دیر آپدیت میکنه نمونش تو پوشش شبکه تازه امروز اسم بروجرد رو نوشته در حالیکه از قبل عید انتن میداد و اصلا قائم شهر رو اضافه نکرده. پس روی سایت حساب باز نکنید :11:نقل قول:
سلام دوستان من اموزش کامل تنظیمات gprsایرانسل رو برای گوشیهای سامسونگ نوکیاوسونی اریکسون میخواستم اگر لطف کنید واموزشش رو بذارید ویا بگید از کجا میتونم گیر بیارممنون میشم
آقا ايرانسل مهلت استفاده ازgprs رو تمديد كرده آخه الان من ازش استفاده كردم از اعتبارم هيچي كم نشد كسي خبري داره
قابل توجه شهاب جان :
Sony Ericsson W880= باریکترین گوشی در دنیا (ضخامت 9.5 میلی متر)
(چه ربطی به تاپیک داشت!؟)
اگه میبینید آنتن دهی ایرانسل اینطوریه باسه اینه که غول بزرگی مانند مخابرات جلوش گرفته اینا که از اول با خصوصی سازی مخالف بودند باسه چی اجازه دادند و تنها قربانی اینا مردم بیچاره هستند
منم استفاده میکنم کم نمیشه:40: ؟؟ نکنه بعدا کم کنن:18: :19: ؟؟؟؟نقل قول:
آقا بالاخره از این اینترنت استفاده کنیم یا نه؟ نکنه بعدا بگن شما روز 16 استفاده کردی باید پولشا بدی!؟آخه دلمونم نمیاد استفاده نکنیم که!
یه سوالم داشتم این که گوشی من نوکیا 3230 هستش وقنی میخوام MMS بیشتراز 100 kb بدم اخطار میده اما خود ایرانسل که گفته تا 300 kb میشه!؟ باید چیکار کنم هرچی تو تنظیماتم گشتم فایده نداشت!:13:
من زنگ زدم 140 گفتم اینترنت/gprs/ پول کم نمیکنه گفت اگه کم نمیکنه میتونینی استفاده کنی مشکل نداره:40: :31:نقل قول:
خودتون زنگ بزنید ببینید چی میگن بهتون با گوشی 140 بگیرین:21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید اینو بزنی تا قبول کنهنقل قول:
s sony ericsson w810i
i رو باید حتما وارد کنی
این شماره #1*130* چی کار می کنه اگر میشه در این مورد کمی توضیح بدید
ممنون میشم:11: