سلام
من می خواستم گوشی W810 م رو که CID 49 Brown with R4Db005 firmware هست رو به آخریت ورژن فلش
کنم .
میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
سلام
من می خواستم گوشی W810 م رو که CID 49 Brown with R4Db005 firmware هست رو به آخریت ورژن فلش
کنم .
میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
كسي از دوستان تمي نداره كه منوي گوشي رو به فلش منو تغيير حالت بده
من كه هر كاري كردم گوشيم با اين نرم افزار فون ايكس اس كار نداد
گوشي رو ميشناسه ولي آپ لود نميكنه فايلا رو
مرسي دمتون گرم:11:
سلام به همگی
آقا سیاوش و اساتید دیگه من رو W810 خواستم اس ام اس رو زیاد کنم
اوم فایل Pref_store.txt رو درست کردم اون فولدرها رو هم ساختم
ولی دیگه نه اس ام اس میگیره نه هیچی
البته تو انباکس و اوتباکس منظورمه
مشکل کجاس؟
آقا من فکر کنم یه کشفی کردم مگه وقتی خودمون گوشی رو فلش می کنیم با کابل گوشی گوشی رو please with گیر میکونه چون گوشی ریجستر دستی شده عزیزانی که سیمکارت ایرانسل دارن میتونن گوشیشون رو ریجستر دستی نکنن و وقتی که خودشون گوشی رو با کابل فلش کنن مشکلی براشون پیش نمیاد من علان گوشیم ثبت نشده و دارم با ایرانسل کار میکنم و گوشیم هم ریجستر دستی نکردم
نقل قول:
شما دوباره وارد گوشي بشو و برگردون به حالت اول smsdata/ تا گوشيت درست بشه. اين فايل SEFP با گوشي هاي Db2020 سازگاري نداره براي همين فضاي اس ام اس رو -1 ميكنه براي همين اس ام اس مياد سريع پاك ميشه فعلا براي گوشيت اقدامي نكن
موفق باشي
سلام وخسته نباشيد
من خيلي مبتدي و تازه وارد هستم وازفلش كردن وتقيير منو وكارهاي ديگه اي كه مي توان با هك انجام داد
سر در نياور دم و مي خواستم كه اموزش خيلي كامل كه يكي كه تا حالا اين كارها رو نكرده متوجه شود
لطفا ادرس برنامه هاي را كه لازم دارد را بگزاريد
ممنو ن از شما
راستي سايت topsonyاصلا باز نمي شه
عزیزم چه فایده ای داره که باز بشه چون پولی شده این سایت رو ببین دست کمی از topsony نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشيمو k750به دبليو 800 تبديل كردم وقتي روشنش مي كنم حدود 10 ثانيه بعد هنگ ميكنه
گوشي من سريال جنجه و cdi 49 هست تبديل هم كه كردم يادم رفت سيم كارت رو درارم
يه بار ديگ هم تبديل كردم فرقي نكرد ا گه ميشه كمكم كنيد خيلي حياتي هست مرسي
با سلام
من يه مشكل دارم كه با برنامه Farmanager نميتونم تغييري در گوشيم بدم يعني پوشه هاي Flash و SF رو نميتونم باز كنم و برنامه اين ارور Error رو ميده
Script Fs_mode executation error
اين هم مشخصات گوشي من :K750 با Cid 49
لطفاً اساتيد فن راهنمايي كنن كه اشكال كار از كجاست از خود برنامه است كه cid49 رو ساپورت نميكنه يا چيز ديگست .
با سلام به همه دوستان از اون جایی که ممکنه بعضی ها از صدا های پیش فرض sms گوشیشون ناراضی باشن من این آموزش رو درست کردم و گذاشتم اینجا تا شاید به کار کسی بیاد اگه مشکلی داشت به بزرگی خودتون ببخشید البته با این آموزش شما می تونید صدا های دیگه گوشی رو هم تغییر بدین
بعد از اینکه به گوشی با برنامه Far نفوذ کردین به مسیر زیر برین
FS/tpa/preset/system/sound
در اون جا تمامی فایل های صدای گوشی هست حالا ما در این آموزش قصد داریم6 تا فایل صدای مربوط به صدای sms پیش فرض گوشی که غیر قابل تغییر است رو تغییر بدیم فایل های صدایی که با این اسم هستن رو رنگی کنید برای رنگی کردن کلید Lns که روی کیبرد هست رو بزنید تا رنگی بشن بعد کلید F8 رو بزنید تا پاک بشن که البته از شما میپرسه که شما هم تایید رو بزنید.(به عکس توجه کنید)
بعد از اون کلید TAB که رو کیبرد هست رو بزنید تا به اون طرف برید در اون جا فایل هایی رو که می خاین جایگزین کنید رو با همون کلید Lns رنگی کنید و و کلید F5 رو بزنید البته توجه کنید که 100% باید پسوند فایلی که جایگزین می کنید MP3 باشه کیفیت هم فرقی نمی کنه راستی فایل ها رو هم اسم فایل های توی گوشی کنید یعنی من یه آهنگ جدید درست کردم که می خواهم جایگزین کنم باید این جوری باشه مثلا:messagealert3.mp3 حالا ممکنه اگه اسمش این هم نباشه مشکلی پیش نیاد ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه بعدا خودم امتحان می کنم خبرش رو میدم
بعد همون تو که خودتون میدونید از فار خارج بشید و ادامه کار شرمنده که مختصر بود چون کارت اینترنتم کم بود و داشت تموم می شد و فکر نکنم ساعت 12 شب کسی کارت اینترنت بفروشه:13:
این آموزش برای کسانی هست که قبلا با Far کار کده باشند و با روش دست کاری گوشی ها آشنایی کامل داشته باشن
این آموزش رو من خودم رو w800 و K750 امتحان کردم شما هم امتحان کنید خبرش رو بدین
اگه مشکلی چیزی بود به بزرگواری خودتون ببخشید اون آموزش دارای کپی رایت هست و اگر جایی کپیش کردین منبع ذکر بشه اول از همه بنویسید P30World.com بعد هم بنویسید نویسنده E2 ممنون خدانگهدار.:11: :20: :5:
ضمن تشکر از e2 عزیز
خواستم اینم اضافه کنم که فایل notifcation.mid -یا یه چیزی تو همین مایه ها !! که در این عکس زیر هم تو گوشی سمت چپ می بینید ...همون اهنگ مزخرف delivery reopt هست که می تونید پاکش کنید تا همیشه از اهنگ زاغارتش خلاص شید ...یا با یه فایل MID دیگه که اونو به فایل اصلی rename میکنید جایگزین کنید تا اهنگ مورد نظر شما به جای اهنگ خز اولیه پخش بشه :20: :20:
نقل قول:
ممنون عزیزم قابل شما رو نداشت بله دوست عزیزمون درست میگن میتونید کلی تغییر بدین حالا اگه تو گوشی قسمت عکس گرفتن رفته باشید چند نمونه مدل توش داره که مثلا یکیش تریپ رپری هست و ... در چند روز آینده یه چند نمونه که خودم میسازم به همراه آموزش تغییر اون قسمت رو هم می گذارم
دوست من پلاگین های far درسته ظاهرا گوشی منو کامل ساپورت نمی کنه ولی مهم نیست مشکل من الان اینه که توی xs وقتی میخوام از fsx استفاده کنم همون اول وامیسته و هیچ کاری انجام نمیدهنقل قول:
سلام active جان
من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی رو flash کردم اما وقتی far رو باز می کنم Alt+F1 می زنم توی sepf که می رم بازم k750 cid 49 توش نیست الان هم گوشیم روشن نمی شه تمام پلاگین ها رو گرفتم اما ......
لطفان پلاگین خودت رو آپلود کن برام خیلی محتاجم................
سلام
دوستان از هیچکدام از سایت هایی که معرفی کردید نمیشه فریم ور دانلود کرد همه رجیستر میخواد بعد از رجیستر هم اکانت میخواد یه سایت خوب و بی درد سر معرفی کنید یا روش دانلود از این سایت ها رو کامل توضیح بدید
من k750دارم با سافت ور r1aa008 prgc125956
erom: r3a005 db2010_clara_flafla
الان میخواهم آخرین نرم افزار این گوشی رو ب++xs بریزم روش اما نمیدونم از کجا برنامه گیر بیارم
آقايون كسي جواب منو نداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شاید این به کارت بیاد سایت کاملا مجانی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممکنه که شما فایل ها رو درست در فولدر برنامه نریخته باشی
روی z550i هم همین اتفاق افتاد ولی Db2021 است من هر کاری کردم نشد حتی چون rest را نمی گیره اونو با باکس ریختم ولی همین مشکل وجود داره مجبورم دوباره کامل flash کنمنقل قول:
سلام
E2grupعزیز ممنون از لطفت سایت بسیار عالی رو معرفی کردی
فقط اگر ممکنه بفرمائید بهترین Firmware main file
Filesystem file
Finalization files
در حال حاظر برای کا 750 کدام است و مورد دیگر اینکه گوشی من چنج است اگر با xs کار کنم و فلش بزنم سریال بر میگرده به اصلی آیا من که ایرانسل استفاده میکنم مشکلی برام پیش نمیاد یا این که باید دوباره بدم چنج بزنند
با سلام
ببخشيد من يك سئوال داشتم .
من گوشيم K750 هست و سريال چنج هم هست . مي خواستم بدونم آيا مي تونم روش پچ نصب كنم يا نه ؟
اگر گوشي را فلش كنم براي گوشي مشكلي پيش مي ياد .
ممنون مي شم جوابم را زودتر بديد
باتشكر از حسن توجه شمانقل قول:
فهميدم اشكال كارم از كجاست ، من در ابتداي كار برنامه FarManager بجاي K750 Cid 49 اشتباهي K750 Cid 36 رو انتخاب كرده بودم و بخاطر همين ارور ميداد كه ديگه حالا ميتونم تو گوشيم تغييرات ايجاد كنم و هيچ مشكلي ندارم .
من موقعی که می خوام با fsx چیزی را تغییر بدم روی صفحه زیر میمونه و هیچ کاری انجام نمیده حتی یک بار که خواستم کلا فلش کنم برای کاستامایز کردن هم همینطور موند 1 ساعتی هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته کسی نمیدونه چرا؟
نتونستم عکس را همینجا بزارم uplod کردم به آدرس بالا
شما ميتوني پچ نصب كني مشكلي پيش نميادش فقط گوشيت چون چينج هستش بايد ببري بيرون با باكس سريال بدن ديگه بسته به نظر خودت داره :46:نقل قول:
کاملا درست هست
نقل قول:
سلام عزیزم بهترین فایلFirmware main این فایل هست
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
البته اگه گوشیت CID 49 هست ولا اگه نیست این فایل که فکر نکنم با هم فرقی داشته باشن
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL.mbn
و بهترین فایل Filesystem file هم K750_R1CA021_FS_EMEA_6 در اون مورد هم چیزی نمیدونم شرمنده
سلام
باز هم ممنون از کمکتون
من فایلهای فوق رو گرفتم و به گوشی زدم اما الان در حدود 40 دقیقه است که روی گوشی نوشته پلیز ویت و تکون هم نمی خوره آیا باید باز هم منتظر باشم
دوست عزيز من بايد با چه نرم افزاري اين كار را انجام بدم . لطفا يك راهنمايي كامل بفرمائيد:10:نقل قول:
من یه بار جواب دادم ولی نمیدونم چرا پاک شده.نقل قول:
شما با استفاده از FAR بدون این که گوشیتو فلش کنی و رجیسترش بپره میتونی پچ نصب و حذف کنی.این آسانترین راه برای نصب پچ هستش.فقط کافیه به فار وصل بشی و وارد فولدر FLASH بشی و پچ رو در اونجا کپی کنی.
ولی اگه گوشیتو فلش کنی رجیسترش میپره و باید بدی بیرون برات فلش کنند.
نقل قول:
این به خاطر ریجستر دستی بودن گوشی + باگ در نرم افزار XS هست تنها چاره اینه که بری با باک برات فلشش کنن فقطططططططططططططططط
سلام من w810 دارم اما نمیتونم با phone xs به گوشی وصل شم. پیغام filed open رو میده . هیچ جا هم نتونستم چیزی پیدا کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه:(
سلام عزیزان
یه سوالی داشتم؟؟؟؟
دو سه تا patch پیدا کردم که مسیر های بعضی پوشه ها رو در گوشی به پوشه Other تغییرمیده
ifs/settings/acoustic/->/tpa/user/other/aco
ifs/settings/camera/->/tpa/user/other/cam
tpa/system/layout -> /tpa/user/other/ly
این طوری کافی یه بار main رو فلش کنید ودیگه نیازی به فلش واسه ایجاد تغییرات نیست
این کار واسه افرادی مثل من که گوشی شون رجیستر دستی هست
ونمیتونن دایما گوشی رو فلش کنند خیلی عالی هست
با این اوصاف کسی میتونه یه patch بنویسه که پوشه ها رو کلا از اول به other منتقل کنه??????????
مثلا:
ifs/->other/ifs
tpa/->other/tpa
اصلا چنین کاری ممکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر.
سلام من w810 دارم اما نمیتونم با phone xs به گوشی وصل شم. پیغام filed open رو میده . هیچ جا هم نتونستم چیزی پیدا کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه:(
آقا سه تا سؤال :نقل قول:
اول اينكه خود پوشه Card رو هم بايد بسازيم يا نه ؟
دوم اينكه پوشه other همونيه كه توي گوشي موجوده ؟
سوم : اگه پوشه drv رو نبايد بسازيم خود برنامه اون رو ميسازه و فايلهاي داخلش رو پس چي نبايد خودمون كپي كنيم ؟ چون داخل يكي از پچ ها نوشته كه بايد پوشه drv رو بسازيم و فايل هامون رو داخلش كپي كنيم ، اگه اينجوره پس اون پوشه هاي tpa/user/other/drv/ روهم نبايد بسازيم
پس اين چي ميگه :
k750_R1CA021_move_drivers_to_other_v4.vkp
محتويات داخلش :
;K750 SW-R1BC002
;Drivers for the camera, acoustics and display resides in the drv dir in Other
;/ifs/settings/acoustic/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/camera/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/display/ --> /tpa/user/other/drv
;Remember to copy the drivers and make the drv directory before flashing!
بابا چرا هیچ کی جواب منو نمیده ؟:( خیلی بی معرفتین
فکر نکنم XS گوشی w810 رو بشناسه (گفتم فکر نکنم 4 روز دیگه گیر ندین ها)
شاید USB Flash رو نصب نکردی یا شاید گوشی رو نمی شناسه از اساتید بپرس شاید بدونن مشکلت چیه
مشکل از usb بود به هر جون کندنی بود ردیفش کردم ! اما خودمونیم من نمیدونم اینجا چرا هیچ کی جواب آدمو نمیده ؟:(
لطفا يكي از دوستاني كه بعد از فلش كردن گوشي سريال چنج شده با مشكل please wait روبرو هستند ، سيمكارت ايرانسل رو تست كنند و به ما هم خبر بدهند كه آيا مشكل برطرف ميشود يا خير...:46:نقل قول: