مهدی جون پس از تو فکرش بیایم بیرون دیگه سودا هم نمیتونه کرکش کنه؟
Printable View
مهدی جون پس از تو فکرش بیایم بیرون دیگه سودا هم نمیتونه کرکش کنه؟
ساسان جان سلام
نه. من نگفتم سودا نمي تونه. شايد سودا بتونه كركش كنه به طوري كه آپديت هم بشه.
مهدی جون سوال کردم که آیا سودا میتونه کرکش کنه یا نه نگفتم نمی تونه!
لینک نسخه ی فول رو نمیشه گیر بیاری؟
دوستان به هیچ عنوان نتونستم که این آنتی ویروس را بصورت غیرفعال نصب کنم.
من 3/4 تا آنتی ویروس دیگه را هم داشتم که فقط کاسپرسکای فعال بود و آن را هم در هنگام اینستال
مک آفی غیر فعال کرده و از ستارت آپ هم در آوردم.
آنتی ویروس مک آفی اولا تا وسطاش نصب شد و دیگه ادامه نداد چون به شدت با فایروال Outpost Pro بر سر
Svchost.exe با هم مشکل داشتند.
به ناچار سیستم رو رستارت کردم چون نه دانلود ادامه میداد و نه چیزی را بغیر از موس میتونستم کنترل کنم.
بعد از رستارت و بالا آمدن ویندوز سریع یک پنجره شبیه ویروس بلاستر باز شد و ثانیه شماری کرد و بعدش رستارت
این عمل با هر دفعه بالا آمدن ویندوز تکرار میشد . حتی نمیشد که ستارت را زد تا وارد Run شد و مشکل رستارت
را حل کرد.
آخرش از طریق Safe Mode وارد شدم و توسط سیستم مکانیک آنتی ویروس را آنیستال کردم .و مشکل حل شد.
این را تعریف کردم که مثل من به فکرتون نزنه و همراه با یک آنتی ویروس دیگه نصبش کنید.
اما یک مطلب دیگه رو هم اینجا میخوام اشاره کنم.
من تمامی Anti Spyware های زیر را که نام میبرم به صورت آپدیت شده دارم.
Spy Sweeper
Ad-Aware Professional
Spybot - Search & Destroy
Spyware Eliminator
Spy Emergency 2005
Scan Spyware
Xoft Spy
Ewido Security Suite
Pest Patrol
اول سیستمم رو با همه اینهایی که در بالا اسم بردم سکان کردم. که در این بین Pest Patrol و Spyware Eliminator
چند تا سپای و Adware پیدا کردند و بقیه شون هم هیچی.
بعد از تمام شدن سکان GhostSurf Pro 2005 Platinum را بر روی سیستمم نصب کردم. در داخل این برنامه یک
Anti Spyware هم به اسم SpyCatcher وجود داره. بعد از آپدیت کردنش سیستمم را باهاش سکان نمودم و با
کمال تعجب دیدم که 30 تا Adware, Bachdoor,Spyware و غیره را که اکثرا هم فایلهایی DLL و EXE بودند را از
داخل System32 و دایرکتوری Windows پیدا کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما متاسفانه کرکی که برای رجیستر کردنش در اختیار دارم بر روش کار نمیکنه و تا 15 روز میشه از این برنامه
استفاده کرد.
آیا تا بحال با این برنامه کار کردید و میدانید که Anti Spyware خیلی قویی در داخل این برنامه وجود دارد...
یا اصلا در کل نظرتون راجبش چیه...
سلام كركي جان.
من يه كرك برات پيدا كردم استفاده كن ببين كارت را راه مي اندازه يا نه.فكر ميكنم مشكلت را حل كنه.تست كن و جوابش را بگو.
دانلود كرك:
hamilton جان متاسفانه کرک دانلود نمیشه.
بهر حال مرسی از لطفت
راستي كركي جان اون لينكي كه معرفي كردي برنامه process guard هم داشت كه فكركنم قبلا هم يه جا معرفي
كرده بودي درسته؟
در ضمن كرك هميلتون جان برا من هم دانلود نشد
دوستان سلام
يكي آخرش به ما بگه كه كدومشون بهتره از همه نظر؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط ReZa.Duff
در مورد آنتی ویروس ها نظرات متفاوت هستش .
ولی بیشتر اشتراک نظرات اعضا با تکیه به تجربه ها روی این آنتی ویروس هستش:
Kaspersky
NOD32
Bitdefender
نقل قول:
نوشته شده توسط soda
سودا جان این برنامه که اسمش ViGuard Professional هستش در اصل یک آنتی ویروس هستش که تعریف
قوی بودنش رو در سایتهای امنیتی خیلی شنیدم ولی تا بحال ازش استفاده نکردم.
حتی در تست آنتی ویروسها هم اسمی از این آنتی ویروس برده نمیشه در حالی که میگن داتا بیس خیلی قویی
داره.
این آنتی ویروس در داخل خودش یک سری برنامه های جانبی هم داره که کار یک Administrator رو انجام میده
و کنترل کامل یک سیستم رو زیر نظر میگیره.
یکی از برنامه هایی که در داخل این آنتی ویروس استفاده شده برنامه Process Guard Full هستش که واقعا عالی
کار میکنه.
در صفحه قبل یک لینک از طرز کار این برنامه رو گذاشتم که اگر عکسهایی رو در آن طرز کار این برنامه رو نشون داده
دیده باشی متوجه خواهی شد که کوچکترین عمل و تغییرات رو زیر نظر میگیره و اگر این برنامه اجازه نده هیچ اتفاقی
نمیوفته.
مثلا اگر یک تروجان بیاد و یک فایل DLL در دایرکتوری Windows و یا هر جای دیگه ایجاد کنه . قبل از ایجاد کردن آن این
برنامه خبر میده و اعلام میکنه که این فایل DLL میخواد به فلان جا اضافه بشه و یا حتی حــــــــذف بشه.
خلاصه طبق توضیحاتی که داده شده برنامه خوبی هستش اما تا من خودم امتحان نکنم نمیتونم نظرم رو در موردش
بگم.
اما تنها برنامه ای که در این یکی دو روز واقعا نظرم رو به سمتش جلب کرده یک Anti Spyware هستش به اسم
SpyCatcher که من شخصا تا کنون بهترین آنتی سپای ویر میدونمش ولی کرکی براش وجود نداره. چون بصورت آنلاین
سریالش رو چک میکنه. این آنتی سپای ویر را هم میشه با نصب Ghostsurf Pro داشت و هم میشه فقط خودش
را دانلود و نصب کرد.
دو نسخه از این آنتی سپای ویر وجود داره SpyCatcher 3.5.2 که این فعلا نسخه رسمی میباشد و نسخه
آزمایشی آن SpyCatcher 4.0 2006 من هر دوشون رو امتحان کردم.
نسخه رسمی آن را میشه تا 15 روز بصورت کامل استفاده کرد. هم آپدیت میشه هم سپای ها رو اگر پیدا بکنه
پاک میکنه.
ولی نسخه 2006 آن را فقط با داشتن شماره سریال یا CD Key میشه استفاده کرد.
با سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
كركي جان اين را هم يه تست ميكني:
hamilton جان از سایت ---------------- و Crackdb هیچ فایلی را به هیچ عنوان نمیتونم دانلود کنم.
اگر بخوام این کارو بکنم باید تمام راه های ورودی کوکی و پورت هام رو برای این سایت در جهت چک کردن پورتها
بار کنم.
که من هم این ریسک را نمیتونم بکنم.
شرمنده.
ولی اگر خودت دانلود کنی و یک جای دیگه آپلود کنی در آن صورت میتونم امتحانش بکنم.
کرکی جون میخوای دانلود کنم بعد upload کنم؟
کرکی جون این مال GhostSurf 2005 v3.0 هست که لینک مستقیم کرکشو از توی freeserials برات پیدا کردم که مشکلی نداشته باشی:)
اقا اگه میشه لینک دانلود این برنامه رو که اینقد ازش تعریف میکنید GhostSurf 2005بذارید تاما هم ازش یه حالی ببریم
با تشکر
Sasan جان من باز هم نتونستم دانلود کنم.
میگه فایروال داری و بعد میگه خاموشش کن و کوکی هاتم باز کن که بهتر بتونیم بیایم
داخل کامپیوترت.
کرکی جون فایروال رو که باید Disable کنی هنگام دانلود راستی 2006 اومده دیگه 2005 به درد نمی خوره که!
دوست عزیز این کرک را دانلود کن
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
اقا چی شد پس .... یکی این لینکش رو هم بذاره بی زحمت
ممنون
ELMO جون توی Download.com همین نسخه که کرکش معرفی شد هست برو دانلود کن 11.5 مگه:)
دوست عزیز من هم هنگامی که فایروال را خاموش می کنم باز هم نمی توانم دانلودکنم.....می شه لطفا این را جائی دیگری قرار دهی و همچنین روش کرک کردن را هم آموزش دهید؟نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
با سپاس
آنتی ویروس فقط پی سی سیلین
نقل قول:
نوشته شده توسط nimaoy
دستت درد نکنه دوست عزیز بابت معرفی این لینک.
اما من قبلا همین کرک رو داشتم و متاسفانه باید بگم که این کرک نمیتونه رجیسترش کنه
و باز هم پیغام میده که 15 روز بیشتر فرصت ندارید.
البته من الان دیکه این برنامه رو ندارم ولی کرک رو دانلود کرده و نگاه کردم دیدم همونیه که قبلا داشتم.
nimaoy جون بی خیالش شو کرکی جون امتحان کرده کار نکرده!
با سلام.
كركي جان يه سوال دارم.آيا برنامه SpyCather به صورت تريال هم امكان آپديت داره و ديگه اينكه در حالت تريال تمام امكاناتش را در اختيار كاربر قرار ميده؟چون يه كاري ميخوام انجام بدم كه اگه بشه خيلي خوب ميشه.شما محبت كن و به سوال من پاسخ بده تا شايد تونستم براي اين برنامه كاري بكنم.
hamilton جان اون کاری رو که شما میخوای انجام بدی من قبلا کردم و نتیجه ای نداشت.
یعنی همون برگرداندن روزهای سپری شده توسط برنامه هایی که این کارو انجام میدن.
اما در مورد اینکه آیا میشه از این آنتی سپای ویر استفاده کرد یا نه...
بله میشه بصورت کامل ازش تا 15 روز استفاده کرد و حتی آپدیت هم میشه.
اگر هم چیزی پیدا کرد امکان این رو بهت میده که پاکشون کنی. مثل این میمونه که تا 15 روز
کاملا رجیستر شده و هیچ فرقی نمیکنه.
اما فقط نسخه 2004 اون این امکانات رو داره ولی نسخه 2006 اون فقط باید رجیسترش کنی وگرنه حتی
اجازه باز کردن برنامه رو هم بهت نمیده.
من خودم با دیدن این شکه شدم. میدونم که اگر میگفتم باور نمیکردید مثل خودم
و تا خودم ندیدم باورم نشد.به همین دلیل عکسشو براتون میزارم که یک فکری به
حال کرک این برنامه بکنید
بیشتر از 3.5 میلیــــــــــــــــــون رو میتونه شناسایی بکنه.
نظرتون چیه...
*******************************************.
دوستان یک مژده بهتون بدم که پیداش کردم
تا الان که 19 تا جک و جونور پیدا کرده .
فردا معرفیش میکنم چون الان دیر وقته و دیگه نمیتونم شرمنده.
با سلام.
كركي جان شما نسخه 2004 را در اختيار داريد.در اين صورت آيا امكان آپلود آن براي شما وجود داره؟كركي جان حدث شما درست بود اما يه نكته وجود داره.يه برنامه دارم كه اصلا نميذاره اون 15 روز جلو بره و هيچ وقت اون 15 روز تموم نميشه و نيازي به استفاده از برنامه هايي كه زمان را به اول بر ميگردونند نيست.اين برنامه را هم بعيد ميدونم تو اينترنت بتونيد پيدا كنيد و به فرض پيدا كردن نميتونيد رجيستر كنيد.براي همين بود كه از شما اون سوال را پرسيدم.
ممنون ميشم در صورت امكان نسخه 2004 را براي استفاده من و ساير دوستان علاقمند آپلود كنيد.
با تشكر.
hamilton جام میشه این برنامه را upload کنی؟
hamilton جان فعلا احتیاجی به آپلود نیست چون نسخه 2004 اون هنوز از روی سرورش برداشته نشده.
البته لینک دانلودش رو برداشتن ولی اگر از جای دیگه لینک دانلودشو گیر بیاری همون نسخه 2003 یا 3.5 رو
میتونی دانلود کنی.
البته چون نسخه 2006 اومده پس بهتره زودتر بگیریش که بعدا دچار مشکل نشی.
8.9 مگابایت حجمشه.کد:http://www.tenebril.com/pub/bin/cids/spycatcher-cid182612.exe
************************************************'
یک مطلب دیگه رو اینجا اشاره کنم .
من بعد از کلی تلاش و نیافتن کرک برای این آنتی سپای ویر کلی نا امید شده بودم
تا اینکه موفق به یافتن یک نسخه از این برنامه شدم به اسم SpyCatcher Express
این برنامه حجمی حدود 15 مگابایت داره و کاملا مجانیه. آخرین نسخه اون 4.1 میباشد
الان فقط عکسی رو از گارد این برنامه میزارم تا بعدا بیشتر توضیح بدم.
اگر میبینی کاری که میخوای بکنی همراه با ریسکه پس بهتره از نسخه مجانیش استفاده کنی
مثل خود من که با وجود داشتن کلی آنتی سپای ویر تونست 21 تا فایل مخرب پیدا کنه.
در ضمن دارای هوش مصنوعی هم هست اگر به چیزی مشکوک بشه اونم پیدا میکنه و بهت میگه
مثلا برای من install_paltalk.exe رو که فایل اینستال پالتاک هستش پیدا کرد. چون پالتالک نسخه مجانی
اون کلی تبلیغات داره و این حتی فایل اینستالش رو هم پیدا کرد.
فعلا تا بعد.
کرکی جون اون جا که نوشته Spyware Fingeroints فکر کنم Database ش باشه نه Detections !
دوستان سلام
من از ویروس کش بیت دیفندر(bit defender) 9 استفاده می کنم ولی هر بار که ویروس کشی می کنه یک ویروس در درایوc نشان می دهد و می نویسد که آنرا پاک کرده ولی باز هم در ویروس یابی بعدی همان ویروس وهمان پیام را می دهد می خواستم راهنماییم کنید که این ویروس چیست
c:\=MASTER boot record Infected:One_half.3591
صادقی جون مطمئنی Disinfect میکنه ؟
احنمالا شما Ignore می کنی!
دوستان عزیز Spy Sweeper به رده ی اول جدول در سایت TopTenReviews صعود کرد (Year 2006)
Sasan جان آره Database اون فرق میکنه.
اون چیزهایی رو که از طریق داتابیس پیدا میکنه حدود 90.000 تا است ولی Detection اش یک چیزه دیگه ست من خودم امتحان کردم.
مثلا دیشب من سیستمم رو سکان کردم باهاش 21 تا پیدا کرد که فقط 3/4 تای اونا رو از روی داتابیسش و چیزی
که بهش دادن تونست پیدا بکنه. بقیه رو نوشته بود که مشکوکه یعنی احتمال زیاد داره که سپای ویر باشه.
به همین دلیل بهت چندین انتخاب میده که با این چیزهای ناشناخته چی کار بکنم.
دقیقا مثل NOD 32 و یا Dr.Web میمونه که وقتی کدها و یا عملکرد یک فایل مثل
ویروس یا تروجان باشه اونو به صورت ویروس ناشناخته تشخیص میدن.
این هم تا جایی که من متوجه شدم دارای هوش مصنوعی هست و به همین دلیل قدرت تشخیصش رو بالا میبره.
البته باید بیشتر باهاش کار کنم تا بتونم نظر قطعی در موردش بدم ولی تا اینجاش میتونم بگم از لحاظ شناسایی
خیلی خوبه و من ازش راضیم.
اکثر آنتی سپای ویر ها یک طرف و این خودش به تنهایی یک طرف قرار داره. اصلا این یک چیزه دیگه ست.
تصمیم گرفتم عکسش رو هم بزارم واسه همین ویرایش کردم...
ساسان جان یه عکس زیر نگاه کن ... چیزهایی رو که از طریق داتابیس تشخیص میده اسمش رو
مینویسه که این سپای اسمش چیه ولی برای بقیه میگه مشکوکه یعنی احتمال سپای بودنشون خیلی
زیاده.
برای همین Detection یعنی تشخیص دادن سپای ها توسط این آنتی سپای خیلی بیشتر از
داتابیسی است که خودش ارائه میده و میگه.
من با روش پايين nod رو تست كردم ولي اون شناسايي اش نكرد . مي خواستم بدونم اين روش اشتباهه يا اشكال از منه ؟؟؟؟
با Notepad آنتي ويروس خود را تست كنيد.
اسم اين ويروسي كه شما امروز ميسازيد Eicar است اين ويروس در حقيقت يك ويروس نماي استاندارد براي تست آنتي ويروسهاست. يادتان باشد قبل از شروع به كار آنتي ويروس خود را فعال كنيد .اگر آنتي ويروس شما اين ويروس را تشخيص داد كه هيچ ولي اگر تشخيص نداد يا بايد آنتي ويروس خود را آپديت كنيد يا آن را تعويض نماييد. براي تكميل توضيحات فوق بايد بگم EICAR مخفف عبارت European Institute for Computer Antivirus Research است.
شروع كار:
مثل هميشه ابتدا Notepad را باز كنيد و عبارت زير را در آن وارد كنيد لطفا از Copy و Paste استفاده كنيد: X5O!P%@AP[4PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H* سپس SaveAs را انتخاب و فايل را با پسوند com سيو كنيد يعني با نامي مثل eicar.com خب كار به پايان رسيد. اين ويروس يك ويروس واقعي نيست و در حقيقت يك ويروس نما است و فقط براي تست آنتي ويروس شما مثل يك ويروس عمل ميكند. ميتوانيد مطمئن باشيد كه eicar به هيچ وجه به سيستم شما آسيبي نخواهد رساند.
کرکی جون دو زاریم افتاد:)
این برنامه هم محیطش قشنگه هم قویه اگه کرکش باشه محشره!
سودا جون نمی تونه کرکش کنه؟
سودا جون کجایی چند وقته نیستی!
Sasan جان نیازی به کرک فعلا نیست چون این نسخه فولشه که خودم استفاده میکنم.
البته فعلا تا این نسخه اش رو داریم فول هستش و نیاز به کرک نیست هم آپدیت میشه و هم میشه از همه امکاناتش
استفاده کرد.
اسم نسخه ای که من استفاده میکنم SpyCatcher Express هستش که 15 مگابایت حجم فایل اینستالشه
و این عکسی هم که میبینی از همینیه که گفتم. پس هم به شما هم به دوستان دیگه پیشنهاد میکنم که
این نسخه رو دانلود کرده و استفاده کنید چون کاملا مجانیه با داتابیسی حدود 90.000 تا.
SpyCatcher Express 4.0.1 Full Version
اما نسخه ای که امکانات بیشتری رو داره اسمش SpyCatcher 2006 هستش و قدرت تشخیص 6 میلیــــــــــــون سپایکد:http://download.tenebril.com/pub/bin/spycatcher-express.exe
رو داره.
البته نسخه Express قدرت تشخیص 3 میلیون و نیم سپای رو داره طبق چیزی که در سایتش نوشته
من خودمم موندم چی بگم... :D
Reza shabani fardجان،من اون چیزی رو که شما می گویید سال گذشته با تمام انتی ویروس ها اسکن کردم هیچ کدوم اونو ویروس نشناختند ،فکر کنم نویسنده اش یه جا رو اشتباه کرده.